Magyarország, 2018.

Elárverezték azt a házat, melyben egy kis lakrészt bérelt egy nő és autista, beszédképtelen, epilepsziában és gyógyíthatatlan vastagbélrákban szenvedő fia. 

Autista, rákos gyerekével lakoltatnak ki egy anyát Budapesten

Fotó: Illusztráció/wikipedia.com

Az RTL Klub Híradója szerint a házat hiteltartozás miatt árverezték el, az értesítő szerint október 3-ig kell kiköltöznie onnan a gyerekét egyedül ápoló anyának.

Egyelőre nincs hová menniük, az albérletárakat pedig nem tudják megfizetni, szociális lakásra ugyanakkor nem jogosultak, mivel hivatalosan még nem élnek három éve a kerületben. Ráadásul a fiú nemrég töltötte be a 18. életévét, így bonyolult jogi procedúra vár rájuk, valamint a fiú után kapott támogatás is csökken.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A családbarát kormány egyik cselekedete a CSALÁDOK ÉVÉBEN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@Nessy: Az a kérdés, hogy mikor lesz igazán elege, mikor unja meg az ország ezt a sok embertelenséget?! Orbán unokájának a használt pelenkája nagyobb érték, mint másnak a nyomorult gyereke!
Desischado
Íme "család barát" kurmányunk! Hol van a novák némber és a trollok?! Erről mi a véleményük?!
emerencia
@human: Csak a fidesz család megvédendő. A többiek mehetnek a levesbe.
Horizont
Van a jogszabály és van az emberség és az egyedi esetek kivizsgálása és megoldása. Ha a hatalom emberséges lenne a kisemberekkel. A fővárosban kb. 70 ezer lakás áll üresen. És vannak újgazdagék akik az istennek se adakoznak. A százlábú Récsölke karórája 12 millió ...vajon tudja- e hogy hány embernek ez egy teljes lakás ára. Na persze nem a Gellért hegy oldalában ahol ők laknak. orbánt se hallottuk soha még, hogy adakozna. Indul az újabb konzultáció több milliárdból.
Sok bűne van ennek a nagy kereszténydemokráciát büfögő kormánynak, de a legnagyobb az, hogy nem segít az elesett állampolgárain.Kötelessége lenne!!! De előbb tol ki több milliárdot a határontúlra ugye ...Egyszer fizetni fognak. Mert az életben mindenért fizetni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.