Orbán Viktor miniszterelnök értékelése szerint nyáron is jól teljesített a magyar gazdasági modell.

Orbán Viktor szerint a magyar modell sikeres

Az Országgyűlés plenáris ülésére érkező Orbán Viktor miniszterelnök és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (b) kezet fog a Parlamentben 2018. szeptember 17-én. Mellettük Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j2), Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője (j) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j3). MTI Fotó: Kovács Tamás

A kormányfő hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben a "magyar modell" lényegét úgy írta le: ha munka van, minden van. Magyarország segélyalapú gazdaság helyett munkaalapú gazdaságot épít – magyarázta.

Beszámolt arról, hogy 2010-hez képest az idei évre 800 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma, hatszázezren a magángazdaságban helyezkedtek el. Hozzátette: 65 hónapja, több mint öt éve folyamatosan nőnek a bérek. Elmondta, 2018 második negyedévében 4,8 százalékkal, az unió átlagának kétszeresével nőtt a magyar gazdaság.

Orbán Viktor azt mondta, tartják azt a vállalásukat, hogy úgy kormányoznak: Magyarországon egyre jobban megérje dolgozni és gyermeket vállalni. Szerinte 2030-ra az ország az EU öt legjobb és legélhetőbb országa között lesz.

(FOTÓ)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Neki és a sleppjének bizonyára. A nép meg le van szarva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Akkor lássuk:

Bár az idén az első fél évben nem egészen 24 milliárd forintot buktak a nyugdíj-alapok, 2009 és 2017 között a vagyonkezelők 676 milliárd forintnyi pozitív hozammal növelték meg a tagok számláját." !!!

Gondoljatok csak bele:
1.Viktorka és Eltolcsygyurika a szőke fogsor reklámmal úgy "megvédte" a magánnyugdíjakat, hogy annak emlékeim szerint 95 százalékát, de lehet, hogy "csak" 90 százalékát államosították és a 3 ezer milliárdot pillanatok alatt elverték.
2.A bátrak kitartottak s ennek köszönhetően ma már -amíg őket is ki nem fosszák- 652 milliárddal gazdagabbak.
3.Nem kell nagy matematikai tudás, hogy ha 10 százaléknyi rész fialt 652 milliárdot, akkor ennek 10 szerese 6,5 ezer, de inkább (ha csak 5 % maradt a lenyúlás után) 10 ezer milliárddal gazdagabbak lehetnénk.

Na de akkor mi jutott volna Tiborczéknak, a ßaros pellusnak, garancsiknak, Mészarosoknak ? S na persze a TAhO-val is megajándékozott botlábúaknak ?!!

Erről is szólt a Sargentini jelentés, igyekezett is barátunk mindent a nemlétező migráncshadainkra kihegyezni !!!
tulipan
@Gauntlet: Fideszes "homogén" ország a cél!!!
kokopelli
@namihami: kábé! Amennyiben a család éves bevétele a 11-jegyű alá
zuhan,az már nem modell! (minden saját lábon álló rokon családé persze (;-) )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.