Minderről Orbán Viktor beszélt a Parlament hétfői plenáris ülésén.

A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen

Orbán a Sargentini-jelentésről azt mondta, hogy nem más, mint egy 

Abszurd hazugsággyűjtemény.

A miniszterelnök szerint egy jogászhallgatónak is egyértelmű, hogy alapszerződéssel ellentétesen fogadták el, ezért a kormány úgy döntött, hogy jogi lépéseket kezdeményez a Sargentini-jelentés elfogadásával szemben. Gulyás Gergely miniszter feladata lesz ennek lebonyolítása.

(Index)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viktor nem jogi képeseket kellene tenned: Menj a P..ba! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Orbán egyértelműen időt húz. Az önkormányzati választásokig azt a látszatot kell kelteni, hogy győzelemre áll a Sargentíni jelentéssel szemben, így a birkanyáj ismét a vezérre szavaz. Jövőre meg abban reménykedik, hogy a szélsőjobb annyira előretör (természetesen az ő vezetésével), hogy a jelentés okafogyottá válik.
colibri
Saját nemzetközi jogászuk a bukta után megmondta, hogy hiába fordulnak bírósághoz, nem várható, hogy megváltozik a jelentés elfogadása. Időhúzásnak, meg a kiskakas ugrálásának jó lesz. Egyébként nem tudom, figyelemmel kísérte-e a nagyvezír a tegnapi atv-s szavazást a magyarországi véleményről, aholis 178 ezer ember 63%-ban egyetértett a strassburgi döntéssel. Itthon kb 1000 embert szoktak megkérdezni és arra alapozzák a közvéleménykutatásokat.
advocat
Ha azt mondották, hogy a tartózkodást nem számítják, akkor a 4 millió magyar szavazó tartózkodása? Mert ők sem szavaztak? És ezt még a szavazás előtt kijelentették? Tehát valaki nagyon buta? Vagy az unió vagy a kormány.
justhpeter
@advocat: Az igaz, hogy ha a szerint dőlne el az áprilisi választás, hogy a tartózkodás is számít, akkor Viktoré lenne a legnagyobb kisebbség az országban. De minden hiába, ezt ő úgysem éri fel ésszel. Abból van neki a legkevesebb.
Borsodi
Kormányunk szót ejthetne arról is,hogy hova mire költöttek el heti 87 millió eurót amit az unió adott? Talán egy pár hetet költhettek volna az egészség ügyre.
teuton
A bejelentes ota eltelt 3 ev! A zugügyved jogi lepeseinek mi lett a következmenye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.