Minderről Orbán Viktor beszélt a Parlament hétfői plenáris ülésén.

A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen

Orbán a Sargentini-jelentésről azt mondta, hogy nem más, mint egy 

Abszurd hazugsággyűjtemény.

A miniszterelnök szerint egy jogászhallgatónak is egyértelmű, hogy alapszerződéssel ellentétesen fogadták el, ezért a kormány úgy döntött, hogy jogi lépéseket kezdeményez a Sargentini-jelentés elfogadásával szemben. Gulyás Gergely miniszter feladata lesz ennek lebonyolítása.

(Index)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viktor nem jogi képeseket kellene tenned: Menj a P..ba! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@silber13: :) ))) szirti vizló ".. :)) :) :))))))))))))))))))))))))) DDDDD:)))))))))))))))))))))
solidedge
Orbán egyértelműen időt húz. Az önkormányzati választásokig azt a látszatot kell kelteni, hogy győzelemre áll a Sargentíni jelentéssel szemben, így a birkanyáj ismét a vezérre szavaz. Jövőre meg abban reménykedik, hogy a szélsőjobb annyira előretör (természetesen az ő vezetésével), hogy a jelentés okafogyottá válik.
colibri
Saját nemzetközi jogászuk a bukta után megmondta, hogy hiába fordulnak bírósághoz, nem várható, hogy megváltozik a jelentés elfogadása. Időhúzásnak, meg a kiskakas ugrálásának jó lesz. Egyébként nem tudom, figyelemmel kísérte-e a nagyvezír a tegnapi atv-s szavazást a magyarországi véleményről, aholis 178 ezer ember 63%-ban egyetértett a strassburgi döntéssel. Itthon kb 1000 embert szoktak megkérdezni és arra alapozzák a közvéleménykutatásokat.
advocat
Ha azt mondották, hogy a tartózkodást nem számítják, akkor a 4 millió magyar szavazó tartózkodása? Mert ők sem szavaztak? És ezt még a szavazás előtt kijelentették? Tehát valaki nagyon buta? Vagy az unió vagy a kormány.
justhpeter
@advocat: Az igaz, hogy ha a szerint dőlne el az áprilisi választás, hogy a tartózkodás is számít, akkor Viktoré lenne a legnagyobb kisebbség az országban. De minden hiába, ezt ő úgysem éri fel ésszel. Abból van neki a legkevesebb.
Borsodi
Kormányunk szót ejthetne arról is,hogy hova mire költöttek el heti 87 millió eurót amit az unió adott? Talán egy pár hetet költhettek volna az egészség ügyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.