A Magyar Liberális Párt ügyvivője politikai nyilatkozatként nyújtja be a parlamentnek a Sargentini-jelentés teljes szövegét, és azt kéri, hogy arról a képviselők név szerint szavazzanak.

A Liberálisok ügyvivője, független parlamenti képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, bízik abban, hogy kezdeményezése nem bukik el a bizottsági szakaszban és a javaslat az Országház plenáris ülése elé kerül. Bősz Anett indoklásként közölte: a magyar miniszterelnök a polgárok akarata ellenére tesz, amikor Strasbourgban vagy Brüsszelben kritizálja az uniós intézményeket.

A politikust megkérdezték a Gyurcsány Ferenc DK-elnök által meghirdetett keddi tüntetésről. Bősz Anett azt mondta, hogy amikor egy párt "adott esetben kisajátítani kíván egy ügyet, (...) ahhoz nem feltétlenül kell csatlakozni", ezért ezen a demonstráción a Liberálisok nem vesznek részt. Amennyiben széles körű ellenzéki megmozdulásról van szó, akkor viszont számíthatnak a Liberálisokra – tette hozzá.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem szoktam egyetérteni velük, de ebben most igazuk van. Maradjon meg az utókornak, hogy milyen gerinctelen trógerok vannak az ország házában! =))
kereső
Bősz Anett azt mondta, hogy amikor egy párt "adott esetben kisajátítani kíván egy ügyet, (...) ahhoz nem feltétlenül kell csatlakozni- ó kedves Anett,miért nem Ti sajátitottátok ki az "ügyet"?
Elmentek ti is francba,az lmp-vel,meg a többivel együtt-akik csak a szavak szintjén ellenzékiek!
Rátok aztán lehetne várni.
kereső
Kiváncsi vagyok,hogy az lmp hogyan szavaz-tartózkodik most IS?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.