A miniszterelnököt nevezte árulónak a Párbeszéd frakcióvezetője a Sargentini-jelentés elfogadóival szemben, amikor reagált Orbán Viktor napirend előtti felszólalására hétfőn a parlamentben.

Párbeszéd: "Orbán Viktort csak a pénz, a lopás és a hatalom érdekli"Fotó: MTI

"Ön támadja Magyarországot, ön támadja a magyar embereket" – jelentette ki Szabó Tímea a kormányfőről.

Leszögezte: a Sargentini-jelentés kizárólag a magyar kormányt ítélte el, hiszen nem az emberek tehetnek az alacsony nyugdíjakról, a hajléktalanok üldözéséről, az Európában legrövidebb ideig folyósított munkanélküli ellátásról vagy az Akadémia világhírű kutatóintézetének "kivégzéséről".

Szabó Tímea szerint Orbán Viktort csak a pénz, a lopás és a hatalom érdekli, csak ezekért politizál, közben "magasról tesz Magyarországra és a magyar emberekre".

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez így igaz, bár a lopást azt másokkal intézteti és betegesen ragaszkodik a bugyuta hazudozáshoz is. Azonban a nép az isten-adat nép, mely... nos ezt szereti! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@simmering73: Ez a legnagyobb őrület! Na, de látasott, már a "zemútnyócév vége felé. hogy ,megdolgozták az embereket! Gyurcsi meg, a "demokráciára" hivatkozva elutasította a randalírozó csőcselék ellen való keményebb fellépést! akkor is azt mondtam, hogy ez hamis beállítás! Egy gyilkost nem lehet felmenteni erre hivatkozva! Márpedig ez s Dagadék a NÉP valódi elmegyilkosa volt és maradt!! Évekig csak röhögtek rajta, ahelyett, hogy felléptek volna ellene! Mint tette pl. Hofi is!!!
tulipan
@simmering73: Ez a legnagyobb őrület! Na, de jelei jól látszottak, már a "zemútnyócév vége felé. hogy megdolgozták az embereket! Gyurcsi meg, a "demokráciára" hivatkozva elutasította a randalírozó csőcselék ellen való keményebb fellépést! Én, akkor is azt mondtam, hogy ez hamis beállítás! Egy gyilkost nem lehet felmenteni erre hivatkozva! Márpedig ez s Dagadék a NÉP valódi elmegyilkosa volt és maradt!! Évekig csak röhögtek rajta, ahelyett, hogy felléptek volna ellene! Mint tette pl. Hofi is!!!
t
Eladott Ország
"Mondok egy vicces dolgot. Tíz évvel ezelőtt azt mondták, Nigel Farage az Európai Unió legrosszabb rémálma, mert ki akar lépni az unióból. Most azt mondanám neked, Orbán Viktor az Európai Unió legrosszabb rémálma, mert ő nem akar kilépni. Ő egy komolyabb probléma, én egyszerű voltam, mindössze az uniót akartam elhagyni. Most vannak emberek, akik az uniót belülről akarják szétrombolni." Ezek Nigel Farage szavai, melyek egy Daniel Cohn-Benditnek adott interjúban hangzottak el. Az, hogy Nigel Farage egy szélhámos pojáca, az szerintem nagyjából mindenki számára egyértelmű. Azt viszont, hogy a fenti kérdésben igaza van, igen nehéz lenne vitatni. Orbán Viktor ugyanis az Unió legalapvetőbb alapelveit szándékosan, stratégiai megfontolásból tiporja sárba, amit az EU kvázi szó nélkül eltűr. Miközben az EU-t és pláne Brüsszelt szinte napi rendszerességgel, évek óta szapulja, annak pénzéből alkotta meg királyságát Magyarországon.
kokopelli
@karma1: ...számold ki (pi -szer hüvelykújj) hogy kétmilliárd Ft normális
kamattal jópár hónap alatt mennyit fial! Egy magyar embernek nem kellene
többet gályázni életében! A hájfejű csepeli bunkó pedig rendes kamatot kap-
hat az MNB-től!Egykutya kölykei mind! (;-))
evacica
Szabó Tímeának igaza van! Orbán és bandája egy velejéig romlott korrupt banda, aki szívja a magyarok vérét! Ez a birka nép meg tűri, ahelyett, hogy elzavarná őket oda ahová valók! Orbán M.o szégyene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.