Felelőtlennek és embertelennek nevezte az InfoRádióban Kásler Miklós azt az interneten tavaly óta keringő híresztelést, hogy a 75 évnél idősebbeket nem látják el az egészségügyben. "Soha senkinek eszébe sem jutott ilyen irányú lépést tenni, ez egy politikai szélhámosság. Semmilyen megkülönböztetés nem létezik, ugyanakkor viszont embereket heccelni és az életük biztonságát kérdésessé tenni teljesen alaptanul, ezt semmiféle ambíció nem indokolhatja" - fogalmazott Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Innen indulhatott a híresztelés A félreértés, vagy inkább a félremagyarázás abból adódott, hogy az egészségbiztosító több új onkológiai gyógyszert is befogadott a normál finanszírozásba (ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell egyedi méltányossági engedélyt kérni az alkalmazásukhoz), és kettőhöz életkori figyelmeztetést (nem tiltást!) adott ki. Mégpedig azért, mert azt maga a gyógyszergyártó kérte - írja a Magyar Idők. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő is reagált...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Shikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Drukkolok neked, próbálj a magánszektorba elmenni. Ha megtudjátok lépni anyagilag. A látás fontos, de az is egy lépés, hogy verj az asztalra!

@karma1: Mocskos, rohadt dög, semmivel sem különb az apjánál. "különleges bánásmód", ki a fene ez a rühes putris, hogy ő különbnek érzi magát mert a miniszterelnök kölyke?!
dr. prédikátor
@Shikari: Csikori ! Csak nem az agyműtétre vársz!!!Ne reménykedj, akkor is hülye maradsz!!!tegnap 9.25 re!!!
szaboria1
@Shikari: Mióta Kásler miniszter lett nagy fejetlenség van az országos onkológián sok orvos már más kórházba ment át. Csak egy eset rokonom rosszul lett bementek az Onkológiára de ott nem működött a CT és át vitték a honvédba de ott sem tudták megcsinál így éjfélkor a Margit kórházban vitték és ott tudták a CT megejteni. 2 hét után tudta meg az Ő orvosa is elmegy így most azt várja mikor mehet utána.
szaboria1
@Shikari: Te aztán nem vagy semmi abban az időben nem kellett hónapokat egy szakrendelésre várni. Ja és a kórházra sem kellett éveket várni.
szaboria1
@Shikari: Mit épít? Azt, hogy egyre több kórházból mennek el az ápolók, orvosok is.
szaboria1
@Shikari: Látszik vidéki viszonylatban nem vagy tájékozott. Baján kevesebb lett az ágyak száma az új épületben mint a régiekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.