Komoly sérüléseket ejtett a férfin, így a bizonyítással nem lesz probléma.

A soroksári futónő harcias­ságának köszönhető, hogy sikerült azonosítani a feltételezett gyilkosát
Fotó: police.hu

Csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni áldozatát R. Szilveszter, a soroksági gyilkosság gyanúsítottja. Krisztina ugyanis keményen védekezett, és sebeket ejtett a férfin – írja a Bors.

A lap információi szerint a gyilkosság után több helyről sikerült a helyszínelőknek DNS-mintát nyerni, többek között megtalálták a gyanúsított vérét is a helyszínen. A magyarázata pedig – egy másik férfi bántalmazta a nőt, ő pedig csak segített Krisztinának – gyenge lábakon áll.

A fojtogatásra vélhetően a szexuális perverziója kiélése miatt került sor. Látni akarta a szenvedést és érezni a fölérendeltséget. A hölgy nem azonnal vált harcképtelenné, a megsebesített támadó otthagyott véréből vehettek DNS-mintát. Így könnyen lehet, a futónő harcias­ságának köszönhető, hogy sikerült azonosítani a férfit

- vélekedett Végh József kriminálpszichológus.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Veleda: az akkori jogszabály szerint az öt évnél súlyosabban büntetendő ügyekben volt kötelező a DNS, ez lett módosítva. Utólag mindenkitől vesznek/vettek mintát, ez cirka 5000 embert érint, és most jutottak el hozzá. Még mindig vagy másfél ezer mintavétel hátravan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Vannak olyan bűncselekmények ahol csak a halálbüntetés lehetne a megfelelő ítélet ! Persze ehhez 100 % ban be kellene bizonyítani a bűnösséget és máris mehet ! Nem véletlenül van az USA egyes államaiban még mindig halálbüntetés ! A Bizonyítás tökéletessége az nem a mi feladatunk, hanem a "tanult embereké" nem illik nekik tévedni ! Nevetséges a két Burka cigány esete is, amikor elítélték gyilkosságért...,, majd felmentették és kaptak 45 millió forint kártérítést - el is költötték vagy eldugták - és most megint bebizonyosodott a bűnösségük, hogy ők gyilkoltak... , de már mivel leülték nem kell börtönbe vonulniuk megint ennek a két primitív egyénnek ! Pedig kegyetlen gyilkosok !
Eriksson
Fel lett dolgozva a kriminalisztikában, hogy némely elkövetők egy csekélyebb bűn elkövetésével börtönbe "menekülnek".
papa.49
Nem mellesleg nagyon érdekelne a ,,gyilkos,, indítéka !!!
Veleda
@papa.49: Egy olyan nőt nézett ki magának, amilyent soha a büdös életben nem kapott volna meg.
papa.49
@Veleda: Sok minden mutat arra nem ez a teljes igazság, ami eddig lejött a médiákból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.