Aneszteziológus nélkül nincs műtét, ezért a kórház vezetésének gyorsan cselekedni kell. Többe kerülhet a helyzet megoldása, mint amennyiért meg lehetett volna tartani a lelépő orvosokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hülye kampányokra van pénz bőven, üres stadionok is akadnak, kihasználatlan kisvasút is akad.
Konzultálni is lehet az adó fizetők pénzéből, aztán ha beteg valaki nyugodtan imádkozzon valamelyik stadion előtt hátha meggyógyul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@tulipan: @Dr plágium: Mostanában sokszor nem lehet oldalakat megnézni ami Orbánékról írnak mert ki írja, hogy error.
lampa laz
@Dr plágium: Amit 5:26-kor belinkeltem 24.hu cikk, ott még megnézhető. Érdemes lenne az összes tetves fideszre szavazóval végig nézetni, bár úgysem hinnék el, mert elvakult alattvalói ennek a mocskos, dagadt állatnak. Csizmás már lehet, h szervezi az újabb béka menetet Brüsszel ellen a videó miatt.
Nessy
@lampa laz: Lehetőleg Brüsszelbe, sok millióért! Természetesen a főnököknek repülővel. Esetleg Orbán kölcsön adja nekik a "nem kormánygépet", amivel röpköd.
lampa laz
@Nessy: Igen, és a mi pénzünkön, amit az mvm ad nekik, mint civilszervezetet támogató. Mert ezek a tetvek nem migráncssimogatók mint a többi, nekik nem kell se adózni, se elszámolni a kapott pénzekkel, mert a puhos kedvencei. Ez a "nem kormánygép" egyszer megmutathatná ennek a dögnek, h milyen a zuhanó mélyrepülés. A pilótáknak van katapultjuk, a többi nem számít...
Hellcat
Remélem feláll még jó sok ember akinek elegen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.