Aneszteziológus nélkül nincs műtét, ezért a kórház vezetésének gyorsan cselekedni kell. Többe kerülhet a helyzet megoldása, mint amennyiért meg lehetett volna tartani a lelépő orvosokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hülye kampányokra van pénz bőven, üres stadionok is akadnak, kihasználatlan kisvasút is akad.
Konzultálni is lehet az adó fizetők pénzéből, aztán ha beteg valaki nyugodtan imádkozzon valamelyik stadion előtt hátha meggyógyul.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Most aztán a miniszterük forgathatja a tízparancsolatot.
cs.n.
Majd holnap dobnak egy közleményt, hogy semmi nem igaz ebből, olyan fasza minden, hogy jobb már nem is lehetne, csak a sajtó találta ki.
Ez mindig így van.
Clavigo
Csak a műbalhé megy...( by Zsírtáltos )
szaboria1
Még több stadiont mert a Nagyvezir azt szerit. Neki már van helye Grazba a többi itthoni meg le van ejtve.
Dr plágium
Hülye kampányokra van pénz bőven, üres stadionok is akadnak, kihasználatlan kisvasút is akad.
Konzultálni is lehet az adó fizetők pénzéből, aztán ha beteg valaki nyugodtan imádkozzon valamelyik stadion előtt hátha meggyógyul.
lampa laz
@lampa laz: 5:26-os hsz-be másolt cikkhez és az utóbbi időben többször is ezt a kedves választ kapom a propitól, a beküldött cikk természetesen nem jelenik meg.

"Kedves Hír Beküldő!

A Propeller pörög tovább, de a cikk feltöltése után eltelhet egy kis idő, amíg megjelenik.

Az utóbbi évben sok hamis, fake news hírt töltöttek fel egyes regisztrált Propeller.hu tagok, illetve egy-egy témában, akár két-három példányban is felkerültek ugyanazok a cikkek az oldalra. Ezért egy új ellenőrző modult indítottunk el, ami némi idő után élesíti a feltöltők cikkeit.

Megértésüket köszönjük,
Propeller.hu csapat"
Dr plágium
@lampa laz: Nekem olyat is írt már, hogy nem biztonságos az oldal.
szaboria1
@tulipan: @Dr plágium: Mostanában sokszor nem lehet oldalakat megnézni ami Orbánékról írnak mert ki írja, hogy error.
lampa laz
@Dr plágium: Amit 5:26-kor belinkeltem 24.hu cikk, ott még megnézhető. Érdemes lenne az összes tetves fideszre szavazóval végig nézetni, bár úgysem hinnék el, mert elvakult alattvalói ennek a mocskos, dagadt állatnak. Csizmás már lehet, h szervezi az újabb béka menetet Brüsszel ellen a videó miatt.
Nessy
@lampa laz: Lehetőleg Brüsszelbe, sok millióért! Természetesen a főnököknek repülővel. Esetleg Orbán kölcsön adja nekik a "nem kormánygépet", amivel röpköd.
lampa laz
@Nessy: Igen, és a mi pénzünkön, amit az mvm ad nekik, mint civilszervezetet támogató. Mert ezek a tetvek nem migráncssimogatók mint a többi, nekik nem kell se adózni, se elszámolni a kapott pénzekkel, mert a puhos kedvencei. Ez a "nem kormánygép" egyszer megmutathatná ennek a dögnek, h milyen a zuhanó mélyrepülés. A pilótáknak van katapultjuk, a többi nem számít...
Hellcat
Remélem feláll még jó sok ember akinek elegen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.