NATO-futás és Történelmi váltófutás lesz.

A BKK Közút információi szerint futóverseny miatt lezárják az Attila utat a Krisztina körút és a Korlát utca között szombaton 9 órától vasárnap 15 óráig, vasárnap pedig 6 és 14 óra között az Alagút utca és a Vérmező út közötti szakaszt. Vasárnap 10 óra és 13:20 között lezárják a Clark Ádám teret és az Alagutat, 10:50 és 11:50 között pedig a Budai alsó rakpartot a Margit híd és a Döbrentei tér között.

Futóversenyek miatt szombaton és vasárnap is korlátozások lesznek Budán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Szakaszos és időszakos lezárásra kell számítani vasárnap 10 órától 13:15-ig az Attila út–Alagút utca–Váralja utca–Attila út–Apród utca–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér–Alagút utca–Attila út útvonalon, illetve az Attila út–Alagút utca–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Bem tér–Budai alsó rakpart–Döbrentei tér–Várkert rakpart–Lánchíd utca–Clark Ádám tér–Alagút utca–Attila út útvonalon. 

Vasárnap az 5-ös autóbusz 6 és 14 óra között a Pasaréti tér felé nem érinti az Alagút utca, a Korlát utca és a Körmöci utca megállót, Rákospalota, Kossuth utca felé a Körmöci utca, a Korlát utca, a Mikó utca és az Alagút utca megállót, a 16-os autóbusz 9:50 és 13:20 között nem közlekedik, a 16A autóbusz viszont sűrűbben jár.

A 105-ös autóbusz 9:50 és 13:20 között a Gyöngyösi utca felé nem érinti a Clark Ádám tér és a Széchenyi István tér megállót, az Apor Vilmos tér felé a Clark Ádám tér megálló marad ki.

A 19-es és a 41-es villamos 10:50 és 11:55 között a Krisztina körúton át közlekedik, kimarad a Margit híd, budai hídfő, a Bem József tér, a Batthány tér, a Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megálló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.