Szorul a hurok a gyilkossággal egyszer már megvádolt darnózseli hentes nyaka körül?

DNS-minta bizonyítja, hogy tényleg feldarabolták a darnózseli hentes volt feleségét
Fotó: Youtube

A darnózseli hentes ügyének csütörtöki tárgyalásán egy DNS-szakértőt is meghallgattak, aki elmondta, hogy Judit édesanyja adott DNS-mintát a helyszínen megtalált kis testrészek vizsgálathoz, a két minta pedig 99,9%-os egyezést mutatott, így kijelenthető, hogy a maradványok szinte biztosan K. Judithoz tartoznak.

A Bors továbbá azt írja, gyermekei tanúként kiálltak apjuk mellett, akinek számítógépén meglehetősen különös dolgokra bukkantak. A vizsgálat szerint a férfi számítógépén az internetes előzményeket böngészve kiderült, hogy N. János gyakran kereshetett rá a „savaz”, „lesavaz”, „éget”, „megfojt”, „holttest” és „feldarabol” kifejezésekre, valamint a vádlott és az áldozat telefonjainak cellainformációi alapján a gyilkosság napján és idejében egy helyen tartózkodhattak. A gyanúsított ügyvédje szerint ez elegendő bizonyíték, mert egy cella túl nagy területet fed le.

A tárgyalást novemberre elnapolták.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@CsipkeRózsa: Az autószerelő meg elgázol !
maci0427
Ez olyan kegyetlen és különleges előre megfontolt gyilkosság, amiért halál lenne a normális büntetés !!! Gusztustalan, fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.