A határőrizet mindenhol a világban nemzeti hatáskörben van – mondta Kis-Benedek József az Európai idő adásában. Nem tudok mondani még egy olyan országot Európában, amely ilyen stabil határőrizetet valósít meg, mint Magyarország – fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő. A határzár kiépítésének célszerűségét ma nem vitatja senki, és a kerítés sokat segített, hogy stabil határrendszerről beszélhetünk a déli határszakaszon. A migráció miatt a határőrizetet erősíteni kell, ám vannak országok, ahol erre nagyobb szükségük van, mert a határvédelmet nem tudják maguk biztosítani. Az EU vezetése az unió határvédelmi ügynökségének, a Frontexnek a megerősítését tűzte ki célul még 2016-ban, de ennek végrehajtásra azóta sem került sor. A közelmúltban elfogadtak egy tervezetet, amelyet az Európai Tanácsnak jóvá kell hagynia. Vannak olyan speciális feladatok, mint okmányok ellenőrzése, amikor a tagállamok kérhetik a Frontex segítségét, mert hiányoznak az emberi és technikai feltételek...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bekuldtem, hogy szornyulkodjetek... Szoval a Kinaio Nagy Fal az egy rakas szerencsetlenseg, ezek a hulye kinaiak semmik sem, mert csak ossze kell vetni a mi 175 km-es drotsovenyunket a Nagy Fallal, meg azzal a hihetetlenul jol felfegyverzett, kivaloan tartott hatarvadaszokkal, akik nekunk vannak.
Megint kinott a semmibol egy maga- es botcsinalta uj "szakerto", aki azonnal ki is nyilatkoztat, mint egy Isten...
Szanalmas erolkodes, a bolhaba sohasem lehet annyi levegot fujni, hogy elefantnak latsszek...:o)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
El,hiszen jó páran lettek milliárdosok a köz pénzének ilyetén herdálásából?
namihami
@1magyar: Hol láttál, melyik magyar településen ilyen nőt? Meg se melegedett, máris megy tovább. Ha egyáltalán be tud jutni. Túl sok neki ez a barátságos, befogadó közdg, amit némelyektől tapasztal.
Kookas
@solidedge: akkora hülye mint a NERT támogatók.pusztulat rájuk.
Grafix69
Igen , lassan a nyugati határra is kerítés kell , persze nem az illegálisan ide érkező nyugati menekültek miatt , hanem az országból elmenekülő 1,5 millió magyar miatt . Sőt javasolnám a légtér fölé valamiféle hálót kivetni , mert amikor a fasiszta magyar államot kibasszák az Európai Unióból akkor bizony megtelnek menekültekkel a légterek és utána már csak egyfelé lesz szabad határ átlépés ( CCCP ) ahol tárt karokkal várnak az utód államok , Azer , Türk , Orosz , testvéreink . Azért ,hogy kétsége ne legyen senkinek ide biggyeszteném a fasiszta miniszterelnök legutóbbi Oroszországi látogatásának egy szemelvényét . Idézem " Fogadja jó kívánságát és elkötelezettségét , az orosz nép felemelkedéséhez ( ruszkik haza ) . Páva táncos faszkalap .
magyarbakancs
"A határőrizet mindenhol a világban nemzeti hatáskörben van "
A TOLVAJLÁS ,ÉS AZ EU-S PÉNZEK LENYÚLÁSA A FIDESZ KEZÉBEN VAN!
papa.49
Ettől sokkal fontosabb célt is elért a ,,a nyúlfarknyi kerítés,, már világszerte utálják a magyarok kontár elkurmányát, NEM AZ EMBEREKET, CSAK A KORMÁNYT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.