Még a kérdésre válaszoló fideszesek fele szerint is a kormányt, és nem az országot marasztalja el a Sargentini-jelentés, derül ki a Vasárnapi Hírek megbízásából még a strasbourgi szavazás előtt készült közvéleménykutatásból.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánon és a birkáin kívül ez mindenkinél "köztudott".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@1magyar: milyen többség szavazott a kormányodra? Ha nem csalásra alapozták volna a választási törvényt, a prominens tagok már rég a rácsos akadémián nyalogatnák sebeiket.
Lepényleső
...ez igaz lehet,ennek ellenére az ostor rajtunk csattan,miközben a kormány nevet.
emerencia
@RonaGyuri: Teljes mértékben egyetértek de időnként tapasztalom, hogy nagyon sokan nem olvasták de szent meggyőződésük, hogy a jelentés azért készült el mert az EU-ban nem hajlandók megérteni őfensége menekültpolitikáját. Az a fixa ideájuk, hogy a kutyát nem érdekelné az EU-ban, hogy baj van a Magyarországon született és élő emberek rossz életviszonyaival és a magyar jogállammal, ha az orbáni migráns kérdés nem lenne. Nekem még azokkal sem sikerült megértetnem, hogy ilyen tekintetben nincs összefüggés, akik azt állítják magukról, hogy olvasták, megértették és igaznak találták a jelentést.
bence
Volt valaha olyan , amit ez a hazug köpcös elismert ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.