Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

Drogfogás pásztón

Fotó: Police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves mátraverebélyi férfi, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves pásztói férfi ellen.

A pásztói nyomozók 2018. szeptember 21-én az éjszakai órákban tartottak kutatást a 26 éves férfi lakásán, melynek során a gyanúsított zsebében alufóliába csomagolt port, az ingatlanban pedig különböző kábítószergyanús anyagokat találtak meg és foglaltak le. A poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A beszerzett adatok alapján a 26 éves férfi a tőle lefoglalt narkotikumot a 41 éves mátraverebélyi lakostól vásárolta. Az ingatlanban végrehajtott kutatáson a rendőrök bruttó 207 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 60 gramm fehér színű port, több darab tablettát és azok értékesítéséhez szükséges eszközöket, tárgyakat találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt anyagok egy részén elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A pásztói nyomozók a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületében előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket, továbbá a 41 éves mátraverebélyi férfit bűnügyi őrizetbe vették.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.