A jövő évi európai parlamenti választásoknak az illegális migráció lesz a fő kérdése – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Bakondi: az EP-választás fő kérdése az illegális migráció lesz

Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Bakondi György hozzátette: Európa a bevándorláspárti és a bevándorlás ellenesek két csoportjára osztható.

A bevándorláspárti erők vezetésére Emmanuel Macron francia elnök be is jelentkezett – jegyezte meg a főtanácsadó, kiemelve:

Magyarország a másik oldalon áll.

A főtanácsadó úgy látja: a választás közeledtével a liberális baloldali politika is felismerte, hogy a társadalmak nem akarják az eddigi európai politika folytatását, hanem változást akarnak, a biztonságra törekszenek. Ezért mostanában számos politikus – köztük olyanok, akik korábban a nyitott határok és a tömeges beengedés hívei voltak – a külső határok védelméről beszélnek.

Bakondi György hangsúlyozta,

Magyarország és számos más ország is teljes mértékben elfogadhatatlannak, szuverenitásukat súlyosan sértő megoldásnak tartja, hogy a külső határok védelme azt jelentse, hogy a határőrizetet kiveszik az adott tagállam kezéből.

Kitért arra is, hogy a kvóta sem került le a napirendről.

Ha a migránsok azt tapasztalják, hogy szétosztják őket Európa-szerte az dupla vonzerőt jelent az elindulásra.

A határok megnyitásával, a kvótákkal újabb tömegek fognak elindulni, ami tovább fogja súlyosbítani az európai belbiztonsági helyzetet – emelte ki.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Már bocsánat de ez a manusz egy elmebeteg . Nem lesz a migráns kérdés jellemző az Eus választáson . Vagy legalább is nem lesz központi kérdés . Bokondi csipogó nagyon jól tudja ,hogy sajnos a magyar kormány erősen halad az újfasiszta ideológia bevezetése felé , Nyilván vannak a lengyeleknél a spanyoloknál és a németeknél is neonáci pártok akik kizárólag a nagy fehér faj képviselői és akik riogatnak szekta szinten ( Peller Ancsát idézve ) a kecskebaszók rendszer szintű és előre programozott elárasztásával . Senki nem akar társadalmi leépülést , és bizony néha egyszerűbbnek tűnik az egész keleti muszlim áradatot lerázni magukról , de ... Az európai emberi jogok kifejezetten védik a háborús övezetből rászorultsági alapon érkező családokat . Nem mindenki kecskebaszó és nem mindenki terrorista . Az ipari hatalmak Franciaország , Anglia , Németország , Spanyolország , Portugália , Olaszország a történelmük során mindig tartottak gyarmatokat , mindig. Nos egyrészt a nyersanyagok kiaknázása miatt másrészt a rabszolga illetve később az olcsó munkaerő miatt is. Jelenlegi ipari , termelési rendszer csak úgy tartható fent tovább ha a beáramló menekültek mint potenciális munkaerő lépnek színre . Mivel az említett országok közül már senki nem akar kétkezi munkát vállalni szarért meg húgyért , ezért azt gondolták ez megoldás lehet egy globális ipari fejlődésre . A dolgot nyilván lerontották , mivel ezek a társadalmi rétegek ( Kecskebaszók ) nem igazán akarnak integrálódni , inkább az alanyi jogon járó szociális támogatásokért mennek Európába . Azt azért had szögezzem le , NEM MINDEN MENEKÜLT vadállat , még akkor sem ha ezt a média önti a fejekbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Bakondinál fennakadt a tű a lemezen... bizonyára jól mefizeti főtanácsadóját a me , amiért ugyanazt a pár mondatot ismételi évek óta, nap mint nap...
emerencia
Itt egy Bakondinál sokkal értelmesebb magyarázat:
www.youtube.com/watch?time_continue=331&v=G3qEgG-tLPM

Ébresztő YXZ Generáció! Remélem a tudás számodra reveláció! Legyen megint releváns az edukáció, Kezdődjön el közöttünk a kommunikáció! (2x) Kedves generációm, jó reggelt kívánok! Ha van kedved egy alternatív narratívát kínálok. Mi lenne, ha a telefonból egy pillanatra fölnéznél És meglátnád mi folyik itt Gyöngyösön vagy Röszkénél. Meg úgy amblokk is, mi van ebben az országban? Szeljük a tudás tengerét a közös hajónk orrában. Te vagy a kapitány mondd Észak, Dél, Kelet, vagy Nyugat? De gyerünk mert a lelkem szabad agara mar ugat. Ugyanis alszik egy ország: az EU csipkerózsikája, Mert elaltatta a közönynek ravasz muzsikája. Legato gátló staccato és moll, A dallam, ami minket szépen lassan elhantol. Persze mit sem ér az általános kritika, Az jobban tetszene ha tudnád hogy mit kaptam Karira? Bűntudatot kaptam a szerb-magyar határnál. Te erről tudhatnál-e többet, hogyha akarnál? Vagy akarok-e tudni többet arról, ami körbe vesz? Vagy elég ha tudom, hogy reggelire alma lesz? Félek-e a tudástól? Megfélemlít-e? Írok-e majd olyan jót, hogy mindenki megértse? Tudok-e annyit, hogy elég bátran ki merjek állni, És a következmény komám, bizony lehet bármi. De aki figyel azt akarom, hogy igenis többet tudjon, Ne aludjon hanem a tudáshoz sokkal közelebb jusson. Ébresztő YXZ Generáció! Remélem a tudás számodra reveláció! Legyen megint releváns az edukáció, Kezdődjön el közöttünk a kommunikáció! (2x) Szeretném ha előbb tisztáznánk egy pár fogalmat Így a gondolat meglátod sokkal könnyebben foganhat. Fontos hogy legyen most arról fogalmad, Hogy milyen hatalma van a kimondott szavaknak. Mi az, hogy migráns, bevándorló, menekült. Csak pár szó ami a napjainkba bekerült. A lustaságnak hála a migráns pejoratív formája Egy ország gondolkodását amorffá formálta. De nézd a különbséget, a fogalmakat kifejtem, Mert megy a gyűlölködés, csak azt nem érted kik ellen. Figyelj, a migráns az, ki...
tudode
És a "csuti" megsokszorozott etetőjét mantrázza a PAPAGÁJKOMMANDÓ többek között, ezek a legbriliánsabbak:
.
Arany mondásai/öklendezése ŐFENESÉGÉNEK, többek között:
.
""""Orbán: “Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon, nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben.""
--------------------------
.
"""" Az ellenzék véleményére oda kell figyelni, de nem az ő álláspontjukat kell képviselni. A mi értelmezésünk az, hogy a következő évtized kérdése a bevándorlás. Az az erkölcsi kötelesség, hogy erről beszéljünk. Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.
Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is."""
.
Mintha elakadt volna a "csuti" lemez lejátszójának a TE-TŰJE!!!
emerencia
@emerencia: folyt. Figyelj, a migráns az, ki elhagyja az országát. Egy magyar is az Londonban, aki kergeti az álmát. Zsigmond Vilmos filmjeit Te szereted-e? Mert õ is migráns volt, akár csak Teller Ede. A lasztit Puskás mintájára tereled-e? Mert õ az ország leghíresebb migráns embere. Ne! De! Tehát a migráns nem az ellenség, Hálás lennék ha az élt a szóból elvennénk. A migráns lehet menekült vagy bevándorló. A mai napra elég csak ezt bevágnod, jó? Most, hogy a lepel a migránsról lekerült, Lépjünk egy szintet, nézzük mit jelent a menekült. A menekült nem önszántából hagyta el a hazáját. Egy kósza golyó volt, ami megölte a babáját. Te heti kétszer azért futsz, hogy ne legy dagadt, Õ inna szakadtából a túlélésért szalad. Még te a jachtodon szelfizel a naplementében, Õ a gyerekével osztozik egy mentő mellényen. Ezért agyunk táblájára nagybetűvel írjuk: Őket nem migránsnak, menekülteknek hívjuk. Ébresztő YXZ Generáció! Remélem a tudás számodra reveláció! Legyen megint releváns az edukáció, Kezdődjön el közöttünk a kommunikáció! (2x) A bevándorlók, ők maradtak történetünk végére, Hát haladjunk lassan szépen lepésről lépésre. „A bevándorlók élősködnek, nem dolgoznak, ugye?” Na az ilyen kérdéseknek komám se farka se füle. Elég, ha csak a gasztronómiát veszed számba, Mikor a padthai-t a pálcikával teszed a szádba. A flódni az zsidó, amibe fogad harap, A kávé amit reggelente iszol az arab. A humusz lehet szír, attól leszel maszatos, Az afrikai ananász, az pedig zamatos. A gyros az görög, a dürüm meg török, És japán a sushi ami a Wasabiban pörög. Bosszant, hogy a bevándorló nem bomba robbantó? A tévé ravasz agymosása úgy tűnik roppant jó. Mert rettenthetetlen lelkeden sebet ütött A realitást mellőző radikális média. Ami egy frontális infó tornádó a köbön De a párbeszéd hidd el segít átlátni a ködön. Az egyetértés persze nem követelmény, Csak az nem tevéd ki semmit nem követ el -tény. Akció-reakció, ez lesz a fúziónk. Köztünk kialakul a csodálatos uniónk. De légy bátor és ne engedd...
emerencia
@emerencia: folyt: De légy bátor és ne engedd hogy megfélemlítsenek, Mert válaszok kérdések nélkül biztos hogy nincsenek. Ne dugd a fejed homokba, hanem kérdezz bátran. De kérlek ne halljunk meg bután párnák közt az ágyban!
Grafix69
Már bocsánat de ez a manusz egy elmebeteg . Nem lesz a migráns kérdés jellemző az Eus választáson . Vagy legalább is nem lesz központi kérdés . Bokondi csipogó nagyon jól tudja ,hogy sajnos a magyar kormány erősen halad az újfasiszta ideológia bevezetése felé , Nyilván vannak a lengyeleknél a spanyoloknál és a németeknél is neonáci pártok akik kizárólag a nagy fehér faj képviselői és akik riogatnak szekta szinten ( Peller Ancsát idézve ) a kecskebaszók rendszer szintű és előre programozott elárasztásával . Senki nem akar társadalmi leépülést , és bizony néha egyszerűbbnek tűnik az egész keleti muszlim áradatot lerázni magukról , de ... Az európai emberi jogok kifejezetten védik a háborús övezetből rászorultsági alapon érkező családokat . Nem mindenki kecskebaszó és nem mindenki terrorista . Az ipari hatalmak Franciaország , Anglia , Németország , Spanyolország , Portugália , Olaszország a történelmük során mindig tartottak gyarmatokat , mindig. Nos egyrészt a nyersanyagok kiaknázása miatt másrészt a rabszolga illetve később az olcsó munkaerő miatt is. Jelenlegi ipari , termelési rendszer csak úgy tartható fent tovább ha a beáramló menekültek mint potenciális munkaerő lépnek színre . Mivel az említett országok közül már senki nem akar kétkezi munkát vállalni szarért meg húgyért , ezért azt gondolták ez megoldás lehet egy globális ipari fejlődésre . A dolgot nyilván lerontották , mivel ezek a társadalmi rétegek ( Kecskebaszók ) nem igazán akarnak integrálódni , inkább az alanyi jogon járó szociális támogatásokért mennek Európába . Azt azért had szögezzem le , NEM MINDEN MENEKÜLT vadállat , még akkor sem ha ezt a média önti a fejekbe.
egyvandor
Pontosabban. Ennek a vasnak a tűzben tartásával tudtok porondon maradni.
Mentek már magyarok boldogan az első világháborúba, sőt a másodikba is. Magyarországon az uszító suttyók pár kivétellel eddig még mindig megúszták.
papa.49
@Clavigo: Kiigazítalak, kipróbálták már több helyen több munkakörben de csak a mostani vált be A FELTÉTLEN SEGGNYALÁS A CSUTIKRETÉNNÉL !!!
simmering73
Ez a (vég)lény olyan egyszerű, mint a faék.
papa.49
@simmering73: A ,,faék, emellett nagy bonyolultságú emelőgép,, ))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@simmering73: Miattam az is lehet )))))))))))
Zeta
A félelem fenntartása ,
Hazugságokkal tűzdelve Európa pénzéért.
Eladott Ország
Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet. Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek.
kereső
Ne hazudj "belbiztonsági főtanácsadó" úr?!!! Senki nem akarja elvenni a határőrizet jogát- attól még llehetséges,hogya Te tanácsaidra nem lenne tovább szükség-mert hozzáértők vennék át a helyedet.Mert Te csak védeni!!!tudod a katasztrófát nem elháritani. Az igazi katasztrófa ti vagytok,jó,hogy véditek. Jöhetne már egy tökös katasztrófaelháritó, az se baj,ha nincs töke.

Amúgy meg álmodik a nyomor,mert nem biztos ,hogy ti fogjátok diktálni,mi legyen az ep választás szlogenje. Mondjuk Macroné nekem / és sokunknak/ jobban tetszik.
De tudjuk,nálatok a válaszok: migráncs,=soros,ensz,merkel,európa,gyurcsány,=migráncs,meg soros zsoldosok.
Katasztrófa az eü.= emmuttnyocév, katasztrófa az oktatás=emmuttnyocév, jogállam=soros hálózat,migráncs, demokrácia=migráncs, olaf=báncsák magyarországot a soros zsoldosok,migráncspártolók...
namihami
Minek ezt az emberi sethalmazt annyit bpncolgatni? A stallumot , amit kapott (ő is és a kisfia is) meg kell szolgàlni.
Ennyi...
tulipan
Ti idióta a narancsosok, hát tényleg. azt képzelitek, hogy a nagyszájú nagyszájú, hőzöngő pofázással eltakarhatjátók a VALÓSÁGOT, hogy t.i. az EU tartja el, ezt a nyomorult hazug , Shikari-féle segdugaszokkal telitettt az országot?
Hahaha!
tulipan
@Horizont: A baj az,. hogy megszólalhat!!
Lepényleső
Mi más is lehetne,pl; a közpénzek magánosításának mérhetetlen esete?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.