A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit és három társát, akik a Jászai Mari téren olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit, hogy belehalt a sérüléseibe.

Négy férfi 2018. szeptember 22-én este Budapest XIII. kerületében, a Jászai Mari téren található parkos területen egy 49 éves férfit bántalmazott, majd egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

Brutálisan megvertek és felgyújtottak egy férfit a Jászai Mari téren

Fotó: Főkert

A bűncselekményt több szemtanú is látta, ők értesítették a rendőröket, akik a sértetthez mentőt hívtak. A rendőrök rövid időn belül a Jászai Mari téri aluljáróban elfogták a budapesti elkövetőket. A sértett a támadás során elszenvedett sérüléseibe belehalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A 29 éves N. Károlyt őrizetbe vétele mellett különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt, míg negyedik társukat, a 42 éves K. Jánost szintén őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók előterjesztést tettek a két férfi letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@tudode: És vajon milyen színüek ezek a "benszülöttek"???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Megismétlem vonatkozó hsz-emet!
.
Így tovább az uszítással, a MIGRÁNCSOK nem, de a BENNSZÜLÖTTEK már gyakorlatban alkalmazzák embertársaik "mennybe menetelét"!
.
De a bumeráng visszaüthet, amikor golyóálló mellényben/ba ki, be ugrálnak, mint a BŰNÖZŐK a bombabiztos járgányukból/ba, valaki, akinek TELE VAN A NEMI SZERVE ezzel az Isten nevével zabrálókkal, véletlenül RÁJUK KERÜLHET a SOR!
Rakovszky
ezeket nem lett volna szabad egyáltalán kiengedni a rendőrség épületéből az ítéletig‼
Rakovszky
@tudode: de talán te leszel a következő‼
Jőjj el Németországba, de annak is az északi részébe, beleértve Berlint, ésmenj el egy nogo zónába. Lehet, hogy nem jössz ki a saját lábadon‼
dr. prédikátor
Na ugyi??? A nagyra becsült magyar migráncsok is gyilkolásznak!!!
Pálinkás Pál
@tudode: És vajon milyen színüek ezek a "benszülöttek"???
csak úgy....
@Rakovszky: Te valami live tudósító vagy a nyugati nogo zónákból? "Jőjj el Németországba, de annak is az északi részébe, beleértve Berlint, ésmenj el egy nogo zónába"
Ott a "gyerünk haza fiatal" , te miért maradsz ott ha annyira szar? ezt te nem Erdélyböl vetetted papírra ? ;)
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Palikám! Egy ukrán földmüvestü vagy egy erdélybü nyugatra szakadtu ,milyen szískálát vársz el? Neked meggyözödésed,hogy egy bizonyos barnasági fok? után következnek a bünözök!
papa.49
Fosőr mikor lesz rend ???
Mikor takarodsz már el a picsába ???
tudode
@Rakovszky: .
Köszönöm szépen a tanácsot! Ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki az un. átkosban 22 h körül végig mehetett a kőrúton munkából hazafelé, és senkinek eszébe sem jutott, hogy bárkit megtámadjon. Sőt előfordult, hogy a posztoló rendőr igazoltatott, hogy van-e munkahelyem.

Nem rég fordult elő velem, hogy az egyik áruház előtt egy jól öltözött arra kért, hogy váltsam fel az aprópénzét a bevásárlókocsinak megfelelő pénzérmével, és úgy lenyúlt egy papírpénzemet, hogy észre sem vettem.
.
Tehát ma már a MÉRHETETLEN SZEGÉNYSÉG miatt nogo zóna az egész ország!
.
Ismeretségi körömben van olyan, akit nappal honfitársaink KAPUNYITÁS közben támadták meg a táskájáért, a másikat pl. busz megállóban hasonló célból, megtermettként belekapaszkodva a táskájába végig gyalulta az arcát. Kórházi ápolásra szorúlt, stb. stb. és mindez fényes nappal!
tudode
@Pálinkás Pál: .
Tekintettel arra, hogy a hírekből nem tudni a bőrszínét az elkövetőknek, és az általánosítás nem szép dolog. Felkeltette az érdeklődésemet, és megkérdeztem a világhálótól mi a helyzet gyilkosságok ügyében kis hazánkban.
.
gyilkosságok magyarországon
,
Nagyjából 1 930 000 találat (0,43 másodperc)

www.google.hu/search?q=gyilkoss%C3%A1gok+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Gyilkoss%C3%A1gok+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.7901j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
Kiemelt cikk:
---Tavaly 226 gyilkossági ügy volt Magyarországon
.
index.hu/belfold/2017/07/10/tavaly_226_gyilkossagi_ugy_volt_magyarorszagon/
.
Részlet a cikkből, amely elborzasztó:
.
"""Tavaly 290 779 regisztrált bűncselekményt követtek el Magyarországon, ami tízezerrel több, mint 2015-ben volt, viszont még mindig elmarad negyvenezerrel a 2014-es adattól.
A Legfőbb Ügyészség által nemrég közzétett statisztika alapján 34 vádlottat ítéltek életfogytig tartó fegyházbüntetésre, és 25 363 terheltet határozott tartamú szabadságvesztésre - írja a Magyar Hírlap.
A hatóságok több mint 80 ezer elkövetővel szemben emeltek vádat, akik közül 77 ezret ítéltek el jogerősen a bíróságok.
Tavaly is a vagyon elleni bűncselekményekből volt a legtöbb, 155 667, ebből 3661 erőszakos elkövetés, míg a többi lopás, sikkasztás és csalás. Az emberölések száma 226 volt, míg a testi sértéseké 11 609. A statisztika szerint több mint 6 ezer kábítószerrel visszaélést regisztráltak a hatóságok és csaknem 15 ezer sofőrt kaptak el ittas vezetés miatt. """ (...)
.
Tehát ez a GYILKOSSÁG egy a sok közül, amely közül a legbrutálisabb az volt, amikor egy pasas betonba öntötte ÜZLETTÁRSÁT!
tudode
@csak úgy...
.
:Köszönöm szépen a LINKET!
.
Határon túlról jobban látja MI ÚJSÁG van pl. a CSODÁS BUDAPESTEN!
Keletiszel
Egész Magyarország "no go zona"! A "belsô migráncsok" éjszakánként a mi 30 ezres városunkban bemászkálnak a kerítésen, és Minden mozdíthatót elvisznek, legyen az fûnyíró, talicska, bicikli, bármi. Az egyik éjszaka az ügyeletes patikába kellett volna menjek, de tele volt az utca bôrdzsekis suttyó alakokkal, zsebredugott kézzel ott lófráltak, azt nézték, hogy tudnának leütni.
papa.49
Az éjszaka előhozza a ,,rejtett erőforrásokat,, is ...
Pálinkás Pál
@tudode: Ha már ennyire kutakodsz,akkor pillanatokon belül rátalálsz hogy bizony ez az eset is a cigányok műve!!!és ha már itt statisztikát lobogtatsz...derítsd csak ki...az erőszakos bűncselekmények hány százalékát követik el a honi paraziták???Vagy rosszul látom..akár itt a propin is..ha valami erőszakos balhé van,és véletlenül képet is közölnek,az bizony általában barnabőrű!! megoldás a teljes szegregáció lenne,és ha ezzel nem értesz egyet,közéjük költözhetsz!!!
csak úgy....
@tudode: Ez nem linkeskedés volt,-ott van a neten és mindenki számára elérhetö! Csak egy nótát akartam küldeni ,engesztelésül és pont ebbe botlottamm.
tudode
@csak úgy...: .
Nem ehhez a cikkhez kapcsolódóan, köszönettel tartozom Önnek azért, hogy az előző szóváltásunkkor közös nevezőre jutottunk a váltott kommunikáció által.
.
Azon kívül rádöbbentett engem arra, hogy miért kíséri végig az életemet a másik embertársaimon mindenáron való segíteni akarás az Édesanyám élethelyzetéből kiindulva, tapasztalva azt, hogy miként kísérti a múlt nem csak anyukámat, mindazokat Önt is, akik a NAGYBETŰS politikusok ÁLDOZATAI, ha másképp nem lelkileg.
.
Köszönöm szépen!!!
solidedge
Nem kérünk a migráns bűnözésből. A bűnözést meg tudjuk oldani saját erőnkből.
tudode
@csak úgy...:
.
Nagyon fején találta a témát. Aki feje felett még hajlék van, a szíve szakad meg, de NEM LEHET A VILÁG FÁJDALMÁT felvállalni!
.
Elismeréssel adózom, hogy EBBE a linkbe botlott bele, mert ez a VALÓSÁG, csak most már büntiben részesül az a fedél nélküli, közmunkában, vagy rácsos ajtóban, ha CSÚFÍTJA bárki NYOMORÁVAL a városképet!!
Gauntlet
előterjesztést tettek a két férfi letartóztatásának indítványozására
A cikkben négyen vannak ! Csak szólok !
tudode
@Pálinkás Pál:
.
Összekeveri a szezont a fazonnal, nem STATISZTIKÁZTAM, csak felkeltette az érdeklődésemet, mert gondolkodom, tehát vagyok.
.
Bocsásson meg, de meglátásom szerint a FEHÉRINGESEK sokkal több kárt okoznak a társadalomnak, köztük velem együtt Önnek is, mert nem pár froncsit, milliárdokat TESZNEK MAGUKÉVÁ, annak következtében már nem csak a KISEBBSÉG, a lecsúszott középosztály is az ő szintjükön éldögél. Nem küldök linket, nehogy megvádoljon, hogy STATISZTIKÁZOK.
.
Ott még nem tartok, de ha a GYEREKEM ÉHEZNE elcsenném még a MAGA/ÖN tyúkját, és ki tudja hány nem csak KISEBBSÉGI gyermek éhesen megy az iskolába, esetleg azért nem megy, mert nincs csukája!
.
Ma már nem elég GÁNCSOSKODNI, csak nézni, LÁTNI IS KELLENE, hogy mi folyik ebben az országban!
.
Ön vetette fel, én csak megnéztem a VILÁGHÁLÓN, hogy hogy egyelik ki egymást az emberek, mint a répát!

.
CsipkeRózsa
Nem egyedi eset:

"Jóravaló fiúk, csak agyonverték a hajléktalant"

"Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben találta bűnösnek a bíróság azt a négy fiatalt, akik 2012 augusztusában egy éjjel Pilisszentivánon halálra vertek egy hajléktalant. Ketten még csak 17 évesek voltak ekkor. Mind a négyüket jó családból származó, szeretetben nevelt gyereknek írták le ügyvédeik. Az áldozatot ismerték korábbról, néha cigarettát, italt vittek neki a trafóházba. A gyilkosság éjjelén minden előzmény nélkül támadtak rá. Tettüket azóta sem tudják megmagyarázni."

index.hu/belfold/2014/02/13/joravalo_fiuk_csak_agyonvertek_a_hajlektalant/
csak úgy....
@solidedge: Így van! Mikor az özvegynek elmesélik,hogy agyonverés esete forog fönn, DE! nem migráncs vót az elkövetö,...kurva nagy kö eshet le az asszonyka szivéröl!
cikicakk55
@Rakovszky: ma 15:04
A No-Go zónákat mi is ismerjük itthon. Én Hódmezővásárhelyen élek és három olyan része is van a városnak,ahol még nappal is veszélyes keresztül menni. Édesanyám Budapesten élt,így gyakran jártam ott.A IX.kerületben lakott és szerintem pont egy NO-Go zónában. A mi 600 éve integrálódni képtelen kisebbségünk 15-20 fős csoportokban az utcákon ordibáltak,szemeteltek. Rettegtem tőlük.Egyedül nem is mertem még nappal sem arra menni. Az unokáimat el sem vittem hozzá. A fiatalabb fiamat is csak akkor,ha anyu értünk jött a férjével a Népligethez. Tehát Berlinben is csak azt tudom tanácsolni,hogy kerülni kell a No-Go zónákat. Semmivel nem vadabbak,mint a mieink.Ők is csak akkor bátrak,ha maguk mögött tudnak legalább 5-6 izomagyat. Annyira rossz nem lehet,mert akik innen kimentek,alig jönnek páran vissza.Akik jönnek azok sem a migránsok,inkább a honvágy,vagy azt hitték,hogy ott kolbászból a kerítés.
cikicakk55
@tudode: ma 16:37
Képzeld el,ha a legfőbb ügyészség a fehérgalléros bűnözőket is beleszámítaná,az az ellenük is folyna eljárás.Mindjárt duplájára nőne a gazdasági bűncselekményének a száma.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Vazze...ez nem meggyőződés...ezek tények!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Pali! Azt tudtad,hogy a leg brutálisabb gyilkosságokat a "hófehérkék" követik el?
Tömeggyilosok mindíg a fehérek közül került ki...,akik irtották a "niggert" és közben mindenkit,akik nem voltak szinpatikusak.
Pálinkás Pál
@tudode: Ohó...hát a fene tudja,valamivel jobban elviselem azt,ha az államkasszából lopnak,mintha az utcán nyakon szúrnak!!! és szegény "csuka " nélküli puják, de azért a család részegen randalírozik!!!
Ja..és hogy el ne felejtsem,az hogy melyik bűnözés veszélyesebb,arról beszélgess el a cigófertőzött falvak lakóival!!!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Demagóg vagy...egy sorozatgyilkosra jut ezer "nigger" gyilkosság az usában is...bár mostanában ezen a téren feltörekvőben vannak a mekák, akik szintén nem "fehérek"!!!
csak úgy....
@tudode: "Ohó...hát a fene tudja,valamivel jobban elviselem azt,ha az államkasszából lopnak,mintha az utcán nyakon szúrnak!!! " :) Csak tudnám,hogy ezt a lehetöséget hány esélyesre köne vennem? Pali! Te ezzel talicskázod ki nekik a pénzt,míg éhen nem halsz! ...persze a Te dógod,...a fejfádra meg azt írják,hogy nem abba halt bele.amitü félt,a 10 parancsolatot nem vette be a szervezete.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Pali! tudom,hogy nem tudlak meggyözni ,neked marad a fekete és a fehér közötti különbség! Te vagy demagóg,már ne is haragudj,te gondolod,hogy a hófehérkék áldott jó fajta és a "niggerek" rabszolgának önszántukból mentek! ?
Pálinkás Pál
@csak úgy...:No tisztázzunk valamit...szarok magasról a viktorra,meg az államkasszára is,mert a saját lábamon állok...ha nagyon eldurvulnak a dolgok itthon,fogom magam és elköltözöm máshová...és nem mosogatni fogok!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Jó fej vagy,ha otthon nem akkor külföldön,ott ahol nincs migráncs... ,föl sem merült benned,hogy Te külföldön migrás vagy ? Ezt,hogy gondótad,csak nem vissza az ural mögé? Fasznak gyalogolt Árpád népe,onnan ide ha te nem bírod itt megszokni...
tudode
@Pálinkás Pál: .
Ha az eszmecseréjéből jól értelmezem valamilyen vállalkozó. Akkor jobban kell tudnia milyen módon működik egy vállalkozás, milyen módon lehet 2-3 év múlva milliárdos nyereséghez jutni. Ezt én nem tudom, mivel én 'csak" államigazgatásban szolgáltam, és tudatában vagyok annak, hogy a RENDELETI KORMÁNYZÁSSAL, és egyéb hadicselekkel milyen módon semmizik ki azok, akik NEM ARRA KAPTAK FELHATALMAZÁST, ha kaptak, hogy a busás tiszteletdíjukon túl, amelyet MINDANNYIAN FIZETÜNK nekik azon túl törvényesítetten, vagy bármi módon MAGUKÉVÁ TEGYENEK akár egy froncsit is.
.
Parttalan vitát nem érdemes folytatni, egymást győzködni, hogy KINEK VAN, NINCS IGAZSÁGA ezek miatt magukról megfelejtkező FEHÉRGALLÉROSOK lopkovicsa miatt!
Borsodi
@Pálinkás Pál: Jogos az a baj,hogy lopni riogatni tudnak,de rendet rakni a biztonságot megteremteni nem.Szégyen folt lesz ez az ország ha így marad.Csak saját magukkal foglalkozik a kormányunk a mi kárunkra,és sokan ehhez mellüket verve csatlakoznak.nem gondolva a jövő nemzedékre.
tudode
@Pálinkás Pál: ..
Önnél van a MEGFEJTÉS, a nagybetűs NÉP HANGJA, hogy idézem:
.
"""jobban elviselem azt,ha az államkasszából lopnak,mintha az utcán nyakon szúrnak!!! " ""
.
Urak, hölgyek: Ha az ÁLLAMKASSZÁBÓL "lopnak" az ország minden lakosát lopják meg, az ifjúság jövőjével együt, a nyugerek pedig akik jóvoltából VISZIK A CUCCOT, mint a szénát, már nem számítanak, a panelprolikkal együtt..
.
A "nyakon szúrásról" annyit, hogy FEHÉRGALLÉROSOKÉNÁL nem az utcán, hanem rendőrautóban, a nekik tetsző cuccért, amiatt mert többet tud, azt aki KÉNYSZERBŐL ELADTA a jog tulajdonát (Welt-2000 tulajdonosa) szombaton aláírta a szerződést, és vasárnap életerősen narancsköddé vált, hasonlóan a FELCSÚTI JUHÁSZHOZ!
.
Tájékozódjon: NÉPVÁNDORLÁS mindig volt, és mindig lesz, na nem a kisemberek, a KATONÁSDIT JÁTSZÓ hatalmasságok miatt.
.
Pálinkás Pál
@tudode: Hát persze..."NÉPVÁNDORLÁS mindig volt"... és még volt pestis járvány is...azt is sikerült megállítani,jegelni!!!Ezt is meg lehet,csak akarni kell!!! Aztán ,szídjátok a narancsmajmokot,holott ti is a migránsokon rugóztok,amióta ők!!! Ezért írtam a választások után,mindkét oldal egy kalap sz@r, csak ellenkező előjellel!!!
Témát lezártam... mindenki oda teszi a nyakát ,ahová akarja!!!
tudode
@Pálinkás Pál: .
Köszönöm a semmitmondó válaszát. Kivonul a parttalanul, tájékozatlanul abból a szóváltásból, amelyet nem én (TE) Ön kezdeményezett, és kiállította a bizonyítványát, hogy végtelenül tájékozatlan, azon kívül udvariatlan, azt sem tudja hol a feje.
.
Az élet iskolája sírig tartó iskola. Van még mit tanulnia!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Imátkozunk érted,hogy téged csak európai vírus vagy egy fehér ember tegyen el lábalól...
tudode
@csak úgy...
.
Nem kell bántani a Pálinkást, őt még nem érte, mivel azon szerencsések közé tartozhat, akit még nem lökött meg "csuti" barát orkánja,amely közelít a bennszülöttek felé. !.:
namihami
Nahát, ezek a honi migráncsok. Sikerült megkerülniük a nehéz, baráti zsebeket megtömő kerítést és bűnözésre adni a fejüket.
Dr plágium
Többen is látták, de nem mertek közbe lépni...
csak úgy....
@Dr plágium: TÁNC KÖZBEN NINCS LEKÈRÈS!...ez mindíg is így vót a jobb helyeken...,falusi etikett
ila51
@papa.49: 15:58 ...az olajszőke bajszú védve van
papa.49
@ila51: De csak addig amig a csuti kretén uralkodik ...
tudode
Vajon milyen módon tuszkolja vissza a palackba az "uszítás" szellemét, az, aki miatt EMBER EMBER FARKASA lett!
.
----- Badacsonyi borászgyilkosság: forrnak az indulatok
.
24.hu/belfold/2018/09/12/boraszgyilkossag-fegyvere-is-volt-a-tamadonak/
.
www.google.hu/search?q=mEGVERT%C3%89K+A+BOR%C3%81SZT&oq=Megvert%C3%A9k+a+bor%C3%A1szt&aqs=chrome.0.69i59.5757j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Kész Csiká-go-zóna, ahogy tetszik!
vacsi
Nem világos előttem, hogy ha négyen vertek agyon egy embert, akkor miért csak kettőnek a letartóztatására tettek indítványt a nyomozók?!

Valaha, kb 50 éve, Budapest olyan volt, mint egy ékszerdoboz. Rend, tisztaság, biztonság... Ma undorodom Pestre menni, egy köpedelem az egész város... A biztonságról meg ne is beszéljünk!
kokopelli
@vacsi: ki kellett volna jönnöd Angyalföldre,ami nem ékszerdoboz volt,
hanem egy építészetileg leromlott,soha sem tatarozott a századvégi ill.
első v.h elötti komfortnélküli épületek skanzenja! Ne a belvárost vegyük,
mert az nem az igazi Budapestet mutatta!A peremkerületek is Bpest-hez
tartoztak,ugye? ;-)
vacsi
@kokopelli: Én Rákospalotán dolgoztam, az 12-es villamossal utaztam, ami Angyalföldön is átmegy. Igaz, hogy az a rész már nem ékszerdobozra hasonlított, a házak valóban lepukkantak voltak. No, de ennyire, mint manapság?!
kokopelli
@vacsi: ...akkor a Vasas stadion (volt Gyárépítők) előtt,a Béketéren át stb. utaz-
tál.A Béke-tér környékén éltük le az életünket születéstől a családalapításig! Lerom-
lott volt,sok csehóval és sötétebb utcákkal,de még közel sem volt a "no-go area"!
Hál' istennek! ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.