A lapértesülést a kórház is megerősítette.

A 24.hu úgy értesült kedden, hogy a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház egyetlen CT-berendezése péntek óta nem működik. 

Nem működik a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház egyetlen CT-berendezése

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A lap megkeresésére a kórház is elismerte, hogy jelenleg nincs működőképes CT náluk. A leállításra azért volt szükség, mert a berendezés fénycsövei elérték a maximális üzemórákat, ezért cserélni kell azokat – a kötelező szervizelés idejére tehát nincs CT.

A leállás várhatóan néhány napig tart. Ahogy az a társintézményekben minden ilyen esetben megszokott a CT ideiglenes leállásáról tájékoztattuk az Állami Egészségügyi Ellátó Központot, ahol a szervizelés időtartamára más intézményekbe irányítják a vizsgálatra beutaltakat

- írtk meg a lapnak.

Rétvári Bence államtitkár szerint amúgy minden rendben van az egészségügyben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Rérvári szerint minden rendben van az egészszégügyben
hirtv.hu/video/198589
Valószínű ő -rokonai, fidesz elvtársai és főnöke orbán - nem ebben a magyarországi egészségügyben gyógyul.
tulipan
A nagy gond az, hogy ha valaki(k) már sajtóban is megemlítil(k), akkor már nem egy hete lehet hibás az a gép és azér' egy OKTATÓKÓRHÁZBAN, egy rendben levő egészségügy esetén, elvárható lenne a gyors javítás!!!
Horizont
Esetleg a határontúlra még egy stadiont, még egy óvodát, még egy templomot, esetleg még luxusjachtot ...magánrepülőt...kisvonatot. Még ...még soha nem elég! Nekik...
Horizont
@tulipan: A gép nem romlott el, karbantartás. Ha esetleg lenne még egy gépe a kórháznak nem lenne gond. Nehogy már kedvezzünk a magyarországi embereknek ...még mit nem.
tulipan
@Horizont: Ja...! A fene enné meg ezt a narancsos hordát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok