Európában 120 millió szegény vár gazdasági integrációra, ezért az új Európai Romastratégiának a munkahelyteremtésre és az ehhez kapcsolódó szakképzésre kell összpontosítania - jelentette ki Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Na, ne röhögtess már te renegát, süket ás avk Járóka! Ezek haverjaid szavakban mindent helyeseknek, miközben tettekben éppen ellene "munkálkodnak" !
tudode
Mi itt a probléma a kisebbségeket illetően, hiszen EP képviselő asszony, Járóka Szilvia a Sargentini jelentés elutasítását inditványozta azzal, hogy a cigányokat felemelte az, aki valójában belelökte őket a mocsárba:.

Tehát
.
.----- Járóka Lívia: A magyar kormány sokat tett a roma felzárkóztatásért - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=KBS0nxwXQPE
.
Flóri hasonlóan a KINEVEZŐJÉHEZ nem a roma társadalom felemelésére fordította MINDANNYIUNK anyagi forrását, hanem bujkál/t úgy hogy még a CSALÁDJA is hasonló mély szegénységben tengeti az életét, mint a "csuti" fél országa:
.
----- CÉLPONT - Farkas Flóriant kerestük
www.youtube.com/watch?v=TTr5rV_U_y0&t=24s
.
Tehát akkor EP képviselőnő/asszony hol van az I-GAZSÁG és a GAZSÁG az ellen a réteg ellen, akik a rendszerváltás egyik LEGNAGYOBB VESZTESEI a gyermekek szegregációval megfűszerezve.
.
Ugyan a först lédy SZERETI a CIGÁNYOKAT, de csak a KIRAKATBAN, férje ura fényezésére, v szégyenére!
.
---- Lévai Anikó nagyon szereti a kisebbséget
www.youtube.com/watch?v=ND8A_0OibmI
.
Ennyit a cigány társadalom felzárkóztatásáról, és a csatazajról!
RonaGyuri
faji??? te hülye picsa, te lehet, sőt biztos, egy másik fajhoz tartozol: a hülye, retardált fideszes nem ember kategóriába! =))
Hellcat
Azt a jó kurva anyádat ám...idehaza a 4 millió szegény országában a felzárkózásra szét pénzt is elloptátok.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Én is a "faj" szót akartam nála kritizálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.