A házelnök szerint az EU be akar avatkozni a magyar belpolitikába, pedig ők csak saját polgáraiknak tartoznak elszámolással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A következő választást az aberrált fidesz kizárásával kell megtartani.
Sámannus
A következő választást az aberrált fidesz kizárásával kell megtartani.
Dr plágium
Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás
www.sztarklikk.hu/kozelet/leleplezdott-orban-es-a-fidesz-hazugsaga/342692/
Gondoltam felteszem ezt a cikket, de hát "más okból"nem engedélyezett...
Szóval volt egy javaslat :Orbán Viktor és kormánya mást se hangoztatnak évek óta, mint, hogy hazánk szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik. Ebbe a körbe tartozik szerintük a közel 90 éves Soros György is.

Épp ezért javasoltam, hogy a törvényhozás ne végezzen félmunkát, mutassuk meg a nemzet egységét, és állítsunk meg ne csak minden olyan szervezetet, hanem magánszemélyt is, akire Soros valaha befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.
Erre nem is tudtak válaszolni...
justhpeter
Mondja ezt az az állatkerti házmester, akinek a pártjában mára több a volt mszmp tag mint a teljes baloldalon.
Hellcat
Bezzeg amikor itthon omlottak össze a szocik, akkor a videsz válságstábot hívott össze, hogy MEGMENTSÉG az MSZP-t!!! mert ha ők eltűnnek akkor oda a látszatdemokráciának meg nem lesz kiket szidni.
kissé felnőttem
abberált vagy te! és válogass elegánsabb jelzőket !!! mert a MAGYAR Embereket sérted ám vele akármennyire is parlament elnők vagy gondolkodni is illendő lenne !!!Tisztára Külügyminiszteri stilus hóppá ám azért küldheted az ávosokat is értem: ez akkor is nem való ! a szatocs sem engedhetné ezt meg nem A parlamenti házelnök !!!
tudode
A gyerekek az oviban egyszerűbben elintézik EGYMÁS SÉRTEGETÉSÉT, az hülye vagyra, HÜLYE VAGY TE!
.
Amely "ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT", ki tudja mi mennyiért TELEPLAKÁTOLVA az országot, mivel EURÓPA BACILUSÁNAK "is" szava van, mint EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁRON túl személyesen MÓDJA VAN pl.
.
-- az Európai Ügyészségtől távol maradni, féltve az írháját, azonkívül
.
-- megvétózta az Afrikai csúcsot, annak ellenére nem szíveli a migráncsok szagát, csak BÚSÁS LÓVÉ ellenében bárkit, még a pirézeket is tárt karókkal vár, miközben
.
-- kiterjesztette felcsúti tanyájának a kerítését ahol a migráncsokat, menekülteket a hazai fedél nélküliekhez hasonlóan állati sorban tartja, miközben az EU-tól bevasalják a lóvét még az állatra, emberre, földikutyákra is káros kerítése mögött
.
---- Szigorúan őrzött konténertáborok - újságíróként a tranzitzónák bejáratait is nehéz megközelíteni
vimeo.com/230117304

“---- Nincs rendes étel, orvos, vagy oktatás, csak konténerek”- egy menedékkérő család beszámolója a röszkei tranzitzónáról

vimeo.com/231063604
.
A suszter maradjon a kaptafájánál, házmester pedig rakosgassa a GAZDIJA NEM LÉTEZŐ keresztes, felcsúti trikolórját:
.
index.hu/belfold/2018/08/22/nem_letezik_az_a_keresztes_zaszlo_amelyet_a_parlamentre_raktak_szent_istvan_zaszlaja/
.
Szörpög az ALFELÜK, mivel a NÉPPÁRT kezd rájönni arra, hogy szarkabőrbe bújt kígyó lapul, csúszik, mászik közöttük, elsősorban EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁRKÉNT okádva a saját EU-s tányérjába, amiből a KÖRE királyhoz hasonló életmódot folytat, miközben ÁLLAMPOLGÁRAIT állati sorsban tartja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.