A Miniszterelnökséget vezető minisztert a Kormányinfón faggatták főnöke utazásairól.

Gulyás Gergely: Orbán dönti el, hogy beleírja-e az "ajándék repülőutakat" a vagyonnyilatkozatába
Fotó: Marjai János/MTI

Az Átlátszó írta meg, hogy többek között Orbán Viktor magángéppel utazott haza a Mol Vidi bulgáriai mérkőzéséről, illetve gép útja gyanúsan sokszor keresztezte annak a jachtnak is az útját, amelyen megfordult egy rakás NER-közeli személy. A hivatalos közlés szerint a miniszterelnököt Garancsi István repteti, mintegy ajándékként.

Havasi Bertalan gyorsan meg is nyugtatott mindenkit, mert szerinte

a magyar adófizetőknek egy forintjába sem kerül, hogy Garancsi István vendégeként utazik focimeccsekre Orbán Viktor egy luxusgépen.

A csütörtöki kormányinfón az ATV kérdezett rá, hogy ezt az ajándékot nem kellene-e feltüntetni Orbán vagyonnyilatkozatában. Gulyás erre azt mondta,

azt majd a következő vagyonnyilatkozat-tételkor a miniszerelnök eldönti.

Az RTL ezután azt kérdezte, hogy ha a repülőút ajándék volt Garancsitól barátjának, aki történetesen pont Orbán Viktor miniszterelnök, akkor pontosan mi az, ami még ajándékként belefér, esetleg megoszthatja-e Garancsi Orbánnal a teljes vagyonát vagy vehet-e lakást Orbán gyerekeinek (bár Orbán Gáspár már tényleg lakott Garancsi lakásában).

Gulyás szerint ebben a határ az,

amit „a polgári jó ízlés és a választópolgárok értékítélete” megenged.

(444.hu)

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hüvelygomba
Mernnyibe kerül valójában egy ilyen AJÁNDÉK repülőút?! Mi a valós értéke?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ne Orbán döntse el, hanem a mindenkire vonatkozó törvények!
RonaGyuri
te retardált barom ő dönti el, de ha nem teszi akkor vállalja is érte a felelősséget. Ráadásul a dologban a komolyabb az adócsalás ténye, amit elkövetett és valószínű Garancsi is! =))
Eladott Ország
Azon csodálkozom, hogy Gulyás Gergely hogyan tudta elvégezni a jogi egyetemet, ha egy vagyonnyilatkozat kitöltése nála kívánsághangverseny képezhet! Vagy azt hiszi ez a jogászok gyöngye, hogy mindenki olyan szellemi toprongy/degenerált/hülye mint ő?
kisrigó
Azért nem semmi ilyen nyíltan kimondani, hogy majd orbán eldönti, hogy bevallja-e, ergo őfenesége a törvény!!?
Hellcat
Majd a qrbán eldönti...minden minden mást ebben a hatalmas demokráciában. A szocik megengedtek volna maguknak egy ilyen mondatot és lángolt volna Budapest...ja várj...lángolt is.
namihami
Így már édthető, hogy miért van össze-vissza 600.000 forintja.
Ha ő dönti el, hogy mit ír be...
Jövő évtől szabad az ilyenfajta adóbevallás kitöltése. Mert a Nadragulyás kerekperec ezt tette közkinccsé.
kisrigó
@Eladott Ország: Elmondta a mantrát, úgy látszik van az a pénz, amiért érdemes hülyének lenni, az embereket pedig hülyére venni! Bekerült a "haveri körbe", most már úgy gondolja, hogy hű, de nagyfiú vagyok! A tisztesség mint olyan már messze jár!!
Hüvelygomba
Mernnyibe kerül valójában egy ilyen AJÁNDÉK repülőút?! Mi a valós értéke?
Hüvelygomba
@Apoca: Jó, de akkor hogy tüntetem fel a vagyonnyilatkozatban érték nélkül?!
Eladott Ország
@kisrigó: Arról nem is beszélve, hogy meg van határozva, hogy kik mehetnek be újságírók/ lapok a kormányinfóra, sőt véleményem szerint még a kérdések is megvannak határozva, illetve hogy mit lehet kérdezni.Tudomásom szerint 444.hu például ki is van tiltva, meg még sokan mások...
kolnidre
Még szerencse,hogy az nem a kohánytól függ,hogy mikor süthet a nap
Macskaszem
Komoly kérdések, semmitmondó válaszok. A 2 millió hívőnek elég, a többi meg nem számít. Annyira nem, hogy legközelebb is azzal fog repülni, a nyalagenyák meg magyarázkodnak.
kisrigó
@Eladott Ország: Teszik mindezt a "mi sosem tennénk olyat, hogy a nekünk nem tetsző véleményeket elhallgattatjuk!" (kb.) jegyében! Nem szakadt rá az ég, nem kaphatott egy méretes maflást ez a hazugovics! No, meg megy a kormányinfón (is) a mellébeszélés ezerrel. Pl. az nem hangzott el, hogy megtörténtek-e a luxus utak, vagy nem, mert ez volt a kérdés! Ehelyett jött az EU választás miatti támadás hazánk ellen. Nem hallottam, hogy az ország szelte jachton az adriai habokat!
tudode
Mit tehetnek EZEK az ifjú/koros KERESZTÉNY titánok, vagy mentegetik a MENTHETETLENT, vagy otthagyják ezt a HAZUGSÁGRA Nemzeti Együttműködés Rendszerét vagy elmennek kapálni!
.
Miért is?
.
Valójában az olasz Costra Nostra az az olasz MAFFIACSALÁDOK gyűjtőneve, az az magyarul,
.
A MI ÜGYÜNK!!!
.
Azért be kell látni, hogy a magyar Costra Nostra családok még tanulhatnak a sziciliai maffia-családoktól, mivel ŐK még nem lőnek csak SZAVAK SZINTJÉN, és karakter megsemmisítéssel teszik a , de a gyűjtögetésben lepipálják a Nosta Nostra-t,
.
Innen értelmeztem azt AMI BURJÁNZIK kis hazánkban:
.
hu.wikipedia.org/wiki/Maffia.
.
hu.wikipedia.org/wiki/A_szic%C3%ADliai_maffia_ismert_tagjainak_list%C3%A1ja
.
Mivel tartja kordában a NER-katonákat a MINDENRE HATÓ, aki ŐFENESÉGÉT követi, előneve: KUSTI, imígyen, még a hideg is kiráz:
.
"""" Az ellenzék véleményére oda kell figyelni, de nem az ő álláspontjukat kell képviselni. A mi értelmezésünk az, hogy a következő évtized kérdése a bevándorlás. Az az erkölcsi kötelesség, hogy erről beszéljünk. Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.
Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is."""
.
Egy, két videó a SZT család hőstetteiről:
.
--- Mutatjuk Tiborcz István új villáját - 369 millió forintért hirdették, de fel kell újítani
vimeo.com/240560271
.
---- Funktasztikus: Te melyik lennél, stróman vagy oligarcha?
vimeo.com/269441034
.
---- Napi egymillió forintnál is több nyereséget termel Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége
vimeo.com/283269703.
.
A TEMPLOMEGERE családfőnek twiszta a keze, és a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGA, elvégezteti alattvalóival, A GYŰJTÖGETÉST és a PISZKOS MELÓT!

.

.

.

.
.
kissé felnőttem
ezt a luxust törölni kéne mert ilyen alapon ő költekezik egyeduralkodóként a repülőt is igy szerezték yahtostul??? Ekkora jogot nem kéne adni a cselédek meg dögöljenek éhen ez egy anarhisztikus rend egyre inkább
Sámannus
Javaslom, hogy sürgősen kezdje írni börtönemlékeit.
Lassan putyin is megy a lecsóba. Az orosz választásokon a legutoljára négy megyében négy putyin zakó. Himbe meglepődtem, mozog a léc mielőbb itt is.
Lehet hogy má az oroszoknál is Soros az úr?
kokopelli
Tulajdonképpen Európa másik felén is az adózásbejelentő dönti el,hogy mit ír be a
bevallásba,de azok akik ellenőrzik hagyják jóvá!A különség,hogy ß@rnak az adó-
bevalló nevére,beosztására stb.Igaz ,hogy ott rögtön az újságba kerül a név,tekintet
nélkül az elkövetőre!
Klubtag
Előbb-utóbb a kényelmetlen kötelezettségeket előíró törvényekben meg fog jelenni, hogy "kivéve a Gyevi bíró", alias Orbán Viktor.
kereső
ez igen!!! a miniszterelnök irja Magyarország törvényeit- a képviselők jogállásáról szólót, meg az szja-t IS! Bravóóóóóó!-gulyás gergely- meg az a hülye Freud.Ezek után mondja valaki,hogy nem orbán dönt egyedül mindenben,és a választás.a parlament, alkotmánybiróság,meg többi flinc-flanc demokratikus intézmény csak álca-az egyeduralkodás elfedésére.
cikicakk55
Ez már tényleg a gátlástalanság netovábbja.Ezt így bele az adófizetők pofájába,egyenesen,hogy nektek mindenről,nekem semmiről nem kell adót nyilatkoznom. Ez egyenlőre csak az adózás.Majd ezután jön a Lopás,korrupció, hamisítás,rémhírterjesztés,stb amit megtehet a Miniszterek elnöke és persze a sleppje is,de az adófizető polgároknak az ilyenekért börtön jár.Ebben az országban csak a Fidesznek lehet mindent.Nem véletlen van csak egy párt.A KDNP egy nagy nulla,csak azért van ott,hogy kívülről ne támadhassák Orbánt,hogy egypárt rendszert csinált.
papa.49
Dudadani mégis csak igaz, hogy a ,,BOLHA PIACON,,VETTED A DIPLOMÁD, ENNYIRE HÜLYE NEM LEHETNÉL !!!
Ez nem kívánság műsor, hogy mit ír be, a végén mi is beírjuk a véleményünket 7.62. vel !!!
Klubtag
Ennek a Gergő gyereknek meg azt kéne eldönteni, hogy ebben a ganéjban, ilyen mocsok megbízatásokat teljesítve akarja leélni az életét, vagy már az egész személyisége így
leépült?
papa.49
@Klubtag: Ebbe nőtt bele a kupaklaja tanítványa !!!
volvós
Gergőke !! Minket csak az érdekel, hogy " l e i s n y e l e d " ???
Hofipisti
Valóban, mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mit ír a vagyonnyilatkozatába, csak - sajnos - ez esetben ő maga az, aki eldönti, avagy - ráutaló magatartással - eldönteti, hogy fog e vizsgálódni az illetékes bizottság az ő nyilatkozata tárgyában. Arra meg még gondolni sem merek, hogy a NAV ennek alapján az adóbevallását is megnézi!!!
Eriksson
Arról sehol nincs említés, hogy egyidejűleg hányan repültek azzal a géppel. Esetleg tudja valaki?
solidedge
Mekkora süketelés. Hogy Magyarországon egy politikus ilyen választ adhat nem ő, hanem mi választók vagyunk nagyon ostobák. Demokráciában az ilyenek mint Gulyás augusztus 20.-án mehetne be a parlamentbe a szent koronát megbámulni.
karma1
@Eriksson: Az teljesen mindegy, hogy hanyan repultek vele. Mert aki vele repult, az csokos, es ugyanazokat a jogokat vindikalhatja maganak, mint a fo"ni - vagyis, ha nem irja bele a vagyonnyilatkozataba az utat, mint ajandek, akkor senk sem fogja szamonkerni tole. Egyebkent akik vele egy gepen utaztak, azok szerintem "vedett allatok", a tobbi meg olyan kiszolgalo szemelyzet, aki parancsra van ott. Lasd a pilota, stewyk, es az adminisztrativ szemelyzet.
Azert arra s kivancsi lennek, hogy garancsi feltunteti-e az adobevallasaban ezeket az "ajandek" utakat, mivel neki viszont komoly adocsokkento tenyezo lehet, ha latjuk, hogy hanyszor utazott a fo"ni a gepevel? Minden alkalommal millios tetelekrol beszelunk.
Csak garancsinak nem kotelezo leadni vagyonnyilatkozatot, mert o nem kozszereplo.
karma1
Azert ilyen nyilvanosan mar reg koptek szembe (me'g) az alapkatyvaszt is... Mert ezek szerint mar arra is magasrol szarik a puhos...:o((((
human
@Eriksson: Szerinted van értelme azt taglalni, hogy hányan voltak a magángépen? Ott kezdődik az egész, hogy az a magángép nem is volna, ha Orbán a piaci versenyt megkerülve nem két marokra szórná az állami megrendeléseket a barátainak. Kár ezen többet rágódni, mikor nyilvánvaló miről is van szó.
Eriksson
@karma1: Teszem azt utazom egy busszal többedmagammal, akkor az én számlámat terheli-e az összes utas útiköltsége, vagy arányosan csak a rám eső részt kellene fizetnem. Ezt a vagyonnyilatkozat miatt kérdezem.

Kérdezem azért is, mert akkor úgy tüntetem fel a vagyonnyilatkozatomban, hogy béreltem egy autóbuszt és az összes utast én utaztattam, amiért nekik nem kellett fizetniük. Még a busztulajnak se.
Eriksson
@human: Szerintem az állami megrendeléseket nyomon lehet követni. Ha ebből feljelentés lesz (és miért ne lehetne), majd bebizonyosodik, hogy kik azok akik előnyben részesülnek. Addig viszont nincs mit beszélni róla, csak szánalmas találgatás.
karma1
@Eriksson: Az okoskodasod helyenvalo lenne, ha nem arrol beszelnenk, akirol beszelunk. Ezert mondtam azt, hogy valoszinu garancsi SEM teszi bele a vagyonnyilatkozataba ezeket a milliokat, mert ez az ara annak, hogy egymas utan nyeri el az unios palyazatokat az epitkezesekre. Ezt magyarul korrupcionak hivjuk.
Es ha en kiberelem az egesz repulogepet, es EN fizetem az EGESZ busz koltseget (igy a benne utazokat is, akik itt egyaltalan nem lenyegesek, mert nem roluk van szo), akkor nekem az kokemenyen meg fog jelenni a "Kiadas" rovatomban a konyvelesemben. Ennek viszont bejovo ellentetelezesenek is kellene lennie, vagyis ha en mondjuk 2 millio forinttal igenybeveszek egy repuologepet, akkor nekem valahonnan lennie kell bejovo jovedelemkent 2 millio forintomnak, amit szinten le kell konyvelnem, mert a jovedelem adokoteles.
Ebben az egeszben az a gusztustalan, hogy ez allat 900 000 forintos sajat takarekbetetet tuntet fel a vagyonnyilatkozataban, es lathatolag mas penzebol el mint Csekonics baro...
Nem erzed a vegtelen nagy ellentmondast ennek a szemuveges pojacanak a kinyilatkoztatasaban, abban, hogy "azt majd a miniszterelnok ur donti el, hogy beirja-e a vagyonnyilatkozataba" ???
Persze, ahol meszilolo kihagyhat egymilliard forintot, meg egy Moszkvaban mukodo uzletet a vagyonnyilatkozatabol - akkor ott minden megtortenhet a felso korokben.
Probalna meg egy Pista bacsi vagy egy Mari neni kihagyni 1000 forintot az adobevallasabol, a NAV mar masnap arverezne vagy buntetne kemenyen.
Nem emlekszel arra az esetre, amikor a nyugdijas neni vett a fianak egy 260 000 forint erteku hallasjavito keszuleket, es a NAV azonnal lecsapott ra egy vagyonellenorzessel, hogy honnan van a neninek ennyi penze?? Pedig a neni is csak "ajandekba" vette a sajat gyerekenek. (Naluk meg csak magyarazni sem kellett, hogy miert es kinek ajandekoz).
Magyarorszagon mar nyomokban sem lelheto fel a jog es az igazsag - Sargentini jelentese hajszalpontos volt.
terlasz
Persze, hogy O. dönti el, nem is általa hozott törvények. Azok mindig csak másra vonatkoznak.
justhpeter
A töketlen Gulyás csak igazolta, hogy Orbanisztán valóban létezik. És megkímél bennünket attól, hogy jogállamról, meg hasonló marhaságokról beszéljünk.
RonaGyuri
ezt a cikket is kiracizta a derék cenzor, így a mondójám:

Egy igazi közgazdasági ciklus-elmélet

Még szerencse, hogy – egyelőre – az index.hu még jelen lehet

Mint az ismert a gazdasági cikluselméletek nem egységesek, a ciklusok hosszát, az időzítésüket és az alkalmazott módszertant tekintve sem. Azonban most a index.hu újságírója egy igazán relevánsra mutatott rá. Beszámolván „Magyarország miniszterelnöke megvesztegethetetlen” arról, hogyan kellett nyilatkoznia Csütörtökön Gulyás Gergelynek az ügyről a kormányinfón! Igen az ügyről. Azt most hagyjuk, hogy sok számonkérés inkább baráti elnézés, igazából gyerekes csínyként tálalva a nyilvánvaló többszörös bűntényt.
A cikk legfőbb érdeme: „A polgárinak indult, illiberálissá lett, türk gyökereit nem feledő Magyarországon a közpénz jellegét elvesztett vagyon már nyíltan vándorolhat a kormányfő közelébe, nem csak cégvásárlás, de szívességek formájában is. Amiből megint elnyert közpénz lesz, amiből megint lehet szívességet adni, amíg tart a végtelenül hosszú huszonnegyedik óra.”
Eladott Ország
“Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra…” Lopni törvényesen is lehet, anélkül, hogy bizonyítható bűncselekményről beszélhetnénk." Ezt is bevallhatja, természetesen természetesen elkobozva, börtönbüntetéssel egyetemben!
www.facebook.com/NyerjukMegAValasztastTartsVelunk/posts/az-orb%C3%A1n-csal%C3%A1d-vagyon%C3%A1t-egyes-k%C3%B6z%C3%ADr%C3%B3k-500-milli%C3%A1rd-forint-k%C3%B6r%C3%BClire-teszik-amihe/737297113029942/
desiro
@Shikari: Az rohadtul csípte a szemeteket NÁCI KUTYÁK, amikor Kóka a saját helikopterével repült vagy említhetem Gyurcsány Audi A 8-át aki Miniszterelnök volt.
A lézer jani Audija nem fájt. Ennyi közpénzt 1 kormány sem lopott mint a ti mocsok bandátok.
Klubtag
Azt mondják, hogy a sport pozitív hatással van a művelőjére, kollektív szellemre, fegyelemre, önismeretre nevel. Ez alól úgy tűnik csak egy sportág a kivétel, ez pedig az Orbán-féle magyar FOCI.
kereső
@solidedge: 22:14, orbánnal és kövérrel együtt.
simmering73
Ez egy következmények nélküli ország (egyeseknek).
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Szerintünk meg te vagy szar :)
És mi többen vagyunk!
Aki Én
@Eladott Ország: pontosan tudja, hogy mit beszél. Azt is tudja, hogy a @Shikari: féle elmebetegeknek mondja, ők vevők erre.
Ugyanakkor ha azt mondta volna, hogy ez csúnya dolog, elnézést kér, akkor a szekta már megkövezte volna.
kereső
Bartus L.: " Orbán a repülés idejére elveszitette miniszterelnöki jellegét"- nevetnék, ha ez egy vicc lenne,benne a tréfával.
magyarbakancs
Én meg eldöntöm ,hogy bevallom -e az adómat vagy nem.
Ez igen jogász létére ekkora baromságot mondani.
Látszik ,hogy ezeknek semmi kontroll nincs.
Meg érdemelnék hogy a szemközt fossuk őket de úgy isten igazából.
Írják a törvényeket és rájuk nem vonatkozik mert ök a dicsőség,a hatalom,meg a egy fél isten.
nezelodo
Lári-fári, pont véletlenül ott sertepertélve szotyolázott a főnök ahol pihent a madár. Miért ne mehetett volna el vele, hiszen akkor villant be neki, hogy focimeccs lesz ott ahova a gép tart.

Szegény kallerek a vonaton hányszor fogják majd hallani ezután a bliccelőktől, (ha már a vezér is így utazik), hogy csak felugrottam jegy nélkül a vonatra, hiszen pont arra ment amerre én indultam!
Azt a szegény Gergő gyereket meg csak nézik a szülőhelyén, hogy ebből milyen hülyét neveltek az egyetemen...
magyarbakancs
@Shikari:" Anyád a náci köcsög, meg az ilyen szarok, mint te!"
AZT A TETVES MOCSKOS POFÁDAT NEM TUDOD BEFOGNI TE FIDESZ SZAR???
kereső
@nezelodo: nem tudom,hogy a Pázmány jogi karának oktatói ,ilyenkor hogyan érzik magukat.
papa.49
@kereső: Azok se tanították őket, tehát semmi közük nincs ezekhez, ők csak a ,,diploma osztón vettek részt !!!
A működésük alapján erre lehet következtetni !!!
Yoda69
Persze, egy diktatornak "jogaban" all eldonteni, hogy a korrupcio altal szerzett vagyont bevallja-e vagy sem.
Probalna meg Pista bacsi eltitkolni a NAV elol. Ugy megbasznak, hogy orbanrecsol adna a masikat.
Akinek meg nem vilagos: orbanisztanban a fuhrernek mindent szabad, a rabszolgaknak pedig KUSS!
Eladott Ország
Egy valódi demokráciában már rég lemondott volna bármely politikus egy ilyen bukta után és már rég meg lenne vádolva a korrupt kutya. És még rendszerváltás után azt hittük, hogy olyanok leszünk mint Ausztria, aztán lófaszt lettünk olyanok ,köszönettel az okos diplomás politikusoknak, most ők jól élnek. A magyarok többsége meg szopik 3 műszakba 160 ezerért. (jobb esetben)
www.youtube.com/watch?v=Tbh89pIPn_4
kokopelli
@kolnidre: (17:21)...ha tőle függene,akkor soha! "Kifehéredhetne a füstös?" ;-))
sokanvagyunk
Amennyiben ez az etalon a regnáló kormányzati vezetőknek-alkalmazottaknak - esetleg előbb-utóbb az állampolgároknak is -, akkor hamarosan világelsők leszünk... na, miben is?
Eriksson
@Eladott Ország: Érdekes videó.
Szerintem fel kell jelenteni a bagázst, aztán majd kiderült, hogy korrupció-e a haverral egy gépen utazni, vagy sem. Addig nincs is mit beszélni róla.
Aztán jöhet a következő vád. Mondjuk, miért jár naponta vécére Orbán, s miért annyiszor. Talán mert valamelyik haverja építette a budit?
Eriksson
@karma1: Azt hiszem, hogy hozzám képest te túl okos vagy, és nem is egy rugóra jár az eszünk.
Úgyhogy nem vitatkozom veled.
karma1
@Eriksson: Egyaltalan nem vagyok tulokos, csak bizonyos dolgokat maskepp latunk, es van, ami nekem a multban valamiert nagyon bennmaradt a tudatomban , es ilyenkor elojonnek ezek az adatok is - csak ennyi.
Ja, es akarva, nem akarva, de oriasi gyakorlatot szereztem az idegenben valo elesben...:o))) Ebben viszont valoban majdnem verhetetlen vagyok - minden reszet vegigjartam, segitseg es mindenfele (ertsd: anyagi) tamogatas nelkul is...
Eriksson
@karma1: Értelek én. Esetünkben te vagy a kibic, én meg a lesikártyás.
Készséggel elhiszem, hogy sokfelé jártál, sokat tapasztaltál, de az élet naposabbik oldalát valahogy nem sikerült felfedezned.
karma1
@Eriksson: Huuu, akkor valamit nagyon beneztel... Nalam boldogabb ember nem sok szaladgal a foldon: megvan a csaladi boldogsagom, az anyagi biztonsagom, es abbol elek, amit a legjobban szeretek csinalni. rengeteg baratom van (nemcsak a facebook-on, hanem az eletben is , ezek a kapcsolataim 56 evesek , szamtalanszor kiprobaltak) szuletett optimista vagyok, es masokat is boldogga, kiegyensulyozotta teszek. A facebook-on en egyetlen embernek sem kuldtem visszajeloles kerest- mindenki nekem kuldott. Ellensegem nincs, mi kell meg a boldogsaghoz? (Es a lanyom pont ilyen). Nem mondom, hogy konnyu volt, de azokon a dolgokon at kellett mennem valoszinu, ez volt a sorsom. De megvan a jutalma - ha mindenkinek csak a fele jonne be az eletben, mar nem fajna a feje...:o))) Szoval en nagyon a napos oldalon elek, ugyhogy ezt benezted, mint mondtam...:o)))))
kokopelli
@justhpeter: .-.egy demokratikus országban nem ül be a ME egy vállalkozó gépébe,
hanem ő viszi a válalkozókat (nem egyet) a tárgyalásra,és ott szélnek ereszti őket,
ha van dolguk!...ha nem maradjanak otthon! Nem csak becsületesnek lenni,hanem an-
nak is látszani,mondta...! ;-)
kereső
@kokopelli: bocsi,ha belevau,de klasszikust !csak pontosan:" nem elég tisztességesnek lenni,annak is kell látszani"-by:Kósáné Kovács Magda/ amikor is felállt a mniniszteri bársonyszékből munkaügyi miniszterként.
Amúgy a többiben teljesen igazad van- a demokratikus országokat illetően, ahol működik a jogállam.
Eriksson
@karma1: Ezt is elhiszem neked, és gratulálok a jó sorsodhoz. (Mondjuk elég sokáig keresgélted). Viszont az írásaid mélységes pesszimizmusról és sokszor rosszindulatról árulkodnak, Lehet, hogy túl boldog vagy, és a teljességhez kell egy kis undorkodás is?
balos
Megnyugtatok minden jobboldali szimpatizánst,hogy minden hábórút az utóbbi száz évben a jobb oldal indított el illetve vitte bele az országot,ha szerencsések lesznek,akkor lehet,hogy a tiszántúlt a következő világ égés után még Hungaricumnak fogják hívni!
tudode
Nocsak!
.
Végre a MINDENRE HATÓ, félelemben tartott VALAKIJE kimondta a tutit, hogy anno a faluszéli VÁLYOG KULIPINTYÓBÓL Postre szerencsét próbálni "falusi gyerek" kilátszó alsó féllel kb. 30 év után MEGENGEDHETI magának, ÚRI KEDVÉTŐL függ, hogy beírja, v nem a VAGYONNYILATKOZATÁBA, hogy sosem volt gazdag, és nem is lesz, mármint
.
Háztartásbeli hitestársa vagyonnyilatkozatába, utolsóként 2010. január 28-i keltezéssel, hogy mije, mijük lett, amelynek a MELLÉKLETE beszédes szántótól, kulipintyókig, gk, stb. nyalánkság:
.
2010-2015.miniszterelnok.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf
.
Tehát!
.
Lévai Anikó 2009-es vagyonnyilatkozata, és annak mellékletét képező KIMUTATÁSON 33 tételben felsorolt családi vagyon-KÁJÁRÓL, azóta ONE ÁSZ, ki tudja még mit gyűjtögetett a KÖZÖSBŐL férje ura, parancsolója, és kiterjedt családja, és baráti köre nevére, kukázására az, aki OLYAN KIVÉTELES helyzetben van, hogy még NEMZETBIZTONSÁGI ÁTVILÁGÍTÁSA sincs, lekőrözve REPÜLŐS GIZELLÁT, aki megírta, kleptomániában szenvedőként élete történetét: a TOLVAJOK KIRÁLYNŐJE címmel:
.
Oszt mit ád a teremtő, már mint az ország BUKSZÁJÁBAN való kotorászás, nyulkálás, ugyan vagyonnyilatkozatban pár százezret vallott be, de a fránya oknyomozók összeguberálták, hogy milyen módon gazdagodott a SZENT CSALÁD, amelyet nem cáfolt senki
.
g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
A MINDENEK FELETT álló/ülő KIVÉTELES egyéniség, hiszen reá nem vonatkozik még a PÁRT ALAPTÖRVÉNYÉNEK tiszteletben tartása sem, ESKÜSZEGŐKÉNT!
kokopelli
@kereső: ...nem kell bocsánatot kérned! Párszor olvastam a mondást "nálatok",
és kapsiból idéztem,mert jó! ;-)
karma1
@Eriksson: Van nehany erzes, amit egyaltalan nem ismerek. A gyulolet es a pesszimizmus ezek koze tartozik. Amit erezhetsz az irasaimban, az nagy valoszinuseggel az az erzes, ami bennem van, mert most mar elegge ketoldalrol latom a vilagot: 46 evig eltem otthon, az otthoni korulmenyek kozott, - a barataim kozott minden van/volt: rocksztartol kezdve keramikus- es textilmuveszig, enektanarnotol epiteszmernokig, plasztikai sebeszig, esztergalyosig, mernokig bezarolag mindenfele - es mindegyikukon lattam, hogy milyen modon eltek meg a nehezsegeiket, az egeszsegromlasukat, vagy eppen a ceguk megszuneset, a munkanelkulive valasukat es az ujrakezdesi probalkozasaikat, es most mar 19. eve elek mas korulmenyek kozott, egy szabad orszagban, ahol a GDP evvegen 3.6 milliard dollar pozitivummal zarul, es latom/ e'lem az itteni eteletet, onallo vallalkozokent, igy aztan azt is latom, hogy ANNYIRA keves kellene ahhoz, hogy otthon is ugyanilyen elet legyen, hogy az egyszeruen sirnivalo. Latonm, hogy hogy mennek otthon tonkre a barataim, hogy rettegnek a jovojuktol a 49.500 forintos nyugdijuk miatt (pedig tisztessegesen lee'lte'k az eletuket, adoztak mindig, stb), es hogy milyen gyorsvonati sebesseggel rohan az orszag a veszte fele'.
Akit szidok, az kizarolag az orszagot tonkretevo erok lehetnek csak, akik miatt egesz generaciok fognak elveszni - 2 generacio mar egeszen biztosan elveszett az oktatas miatt- milyen alszentek, korruptak , egy maroknyi meretu bunbanda kezeben osszpontosult vagyonnal.
Mar neked is felajanlottam: ha segitsegre van valamiben szukseged, szivesen segitek, ha tudok.
Yoda69
@Eriksson: Nagyon rossz emberismero vagy. Karma a vegletekig jo ember. Pesszimizmus nincs benne, de foleg nem rosszindulat. O tenyeket ir, na ez persze sok orban imadonak nem tettszik, mert azok nem latnak tul a szemellenzon.
Lehet te nyertese vagy az orban rezsimnek, de hidd el a nagy tobbseg a vesztese. Ez meg is mutatkozott aprilisban. Es ha nem csaljak el orbanek a valasztast, akkor a fuhrered most elozetesben ucsorogne.
Eriksson
@karma1: Nem hiszem, hogy hatalmas segítség lenne onnan kintről, a jólétből beszólogatni az itthoni szerencsétlenek úgy, hogy ezt hallottad, azt olvastad, s aztán keresetlen szavakkal előadni a véleményed. Egyfelől mert mások szubjektív véleménye nem a te megtapasztalt véleményed. Másfelől pedig nem hiteles. Nem beszélve arról, hogy mindig csak a negatívumokat veszed észre.
Köszönöm a felajánlott szívességed, de egyelőre megvagyok így, nyugdíjas magányomban. Ami problémám volt eddig azt megoldottam, ami ezután lesz, majd azt is megpróbálom megoldani. A közélettel továbbra sem foglalkozok érdemben, amit ide firkálgatok, az csak a saját kis buta véleményem.
Eriksson
@Yoda69: Egyetlen kérdésem volna csak. Te karma1 családtagja vagy? Mármint, hogy olyan biztos vagy benne.
Az emberismeretem pedig ritkán csal meg, de akkor nagyon. S mivel jóhiszemű vagyok, leginkább negatív irányba.

Hányszor mondjam még el, semmilyen párt szimpatizánsa, szekértolója nem vagyok. A Fidesznek sem pártolója. De időnként akkora marhaságok, nyakatekert dolgok vannak ide leírva, hogy nem bírja el a gyomrom szó nélkül.

Hogy miért írogatok ide mégis? Jó agytornának tartom, karban tartja a memóriát, a logikát és a gondolkodás képességét a posztolás. Ugye észrevetted, hogy közhelyekkel, és amit valamelyikőtök kitalál, aztán a többi papagájként ismétel, nem foglalkozom.

Maradok tisztelettel: Erik Eriksson
Yoda69
@Eriksson: Nem vagyunk rokonok, sot egymastol vagy 10 ezer kilometerre elunk.
Tudom mondat hogy nem vagy fideSSes, de a hsz-eidbol nagyon ez jon le.
Eriksson
@Yoda69: Akkor honnan tudod, hogy milyen a való életben?
Egyszer sem éltettem még a Fideszt, nem kampányoltam se nekik, se Orbánnak. Csak azt írom le, amit gondolok bizonyos dolgokról.
csak úgy....
@Eriksson: csöpög a szádról...,honnan tudta vóna?
csak úgy....
@Eriksson: picit ha migráncsoznál,úgy élet hünek hangzol ...,te attól félsz ami nem fog bekövetkezni ...
csak úgy....
mint "európai politikus" a viktor bukta ! ...vevö valaki manapság a vizet predikáló bort vedelökre ?
juttka
@namihami: A többi a strómanjainál van, nem véletlenül nyerték el a közbeszerzéseket.
Eladott Ország
@Hüvelygomba: A Bombardier Global 6000 egy nagyon drága business jet. Új ára 60 millió amerikai dollár, vagyis körülbelül 17 milliárd forint. A repülő üzemeltetési költsége (személyzet, biztosítás, repülőtéri díjak, tárolás, karbantartás, üzemanyag stb.) óránként 5-10.000 dollár (kb. 1,5-3 millió forint) a repült órák számától és az útvonalaktól függően.
atlatszo.hu/2018/09/24/orban-viktor-a-maganrepulogep-a-luxusjacht-es-a-meszaros-klan-tudjuk-hol-nyaraltak-iden-nyaron/
magyarbakancs
@Shikari: "Nem neked írtam, hanem desironak, aki lenácizott, de ha ez neked könnyebbség, eltakarodhatsz te is oda, ahová küldtem!"
a LIBCSIFASISZTÁZÁS MEG A TÖBBI NYALÁNKSÁGOT ELHAGYNÁD TALÁN BESZÉLNÉNEK VELED NORMÁLIS HANGNEMBEN.
ÉN IS MEG ÍGÉREM HA ELHAGYOD A JELZŐ AGGATÁSOKAT NEM SZIDLAK,NEM ÍROK CSÚNYÁT.
NEM STÍLUSOM MERT BÉKÉS EMBER VAGYOK.
ELHISZED NEM, NEKEM IS ROSSZUL ESIK HA CSÚNYÁT ÍROK NEKED.
VAN ANNYI BETYÁR BECSÜLET BENNEM ,HOGY ELNÉZÉST KÉRJEK ÉRTE.
MEGTESZEM BOCSÁNAT.
DE TŐLED IS ELVÁROM.
Hüvelygomba
@Eladott Ország: Értem! Számlát állított ki az AJÁNDÉKRÓL az ajándékozó a megajándékozottnak akár 0, azaz -Nulla Forint - értékben az ajándékozó?! Mert ez esetben kell csak feltüntetni a törvény szerint bárhol...
Zeta
A törvénytisztelő polgár!
Aki nem hazudik! Röhejes.
Eladott Ország
@Hüvelygomba: Garancsi biztos nem fog számlát kiállítani a repülőútról. Majd benyújtja a számlát az állami beruházásnál, többszörös áron, amit mi fizetünk ki.
magyarbakancs
@Shikari: Ti soha nem fogtok megtanulni normális hangnemben beszélni.
Véretekben van a nagy magyar pofa.mindenki hazaáruló a szemetekben ki nem szereti Orbánt.
magyarbakancs
@Shikari: Én szeretem a hazámat és nem kapok érte közpénz, mint Orbán ki évente havonta ,órázta változtatja a véleményét. Mindenkit lenéztek mindenki hazaáruló ki nem ért egyet Orbán politikájával.Ez a nemzet politikátok a lenézés
csak úgy....
@Shikari: ezt az elmebeteg választ!..., persze, mi így szeretünk téged tibi!
magyarbakancs
@Shikari: "Na ne mondd? Orbán ugyan milyen közpénzt kap a fizetésén kívül? "
Fűzetése közpénz elég magas ezért szeretheti a hazáját.A Magyar választók döntő többsége nem Orbánra szavazott és nem hazaáruló.
a többi párt nem hazaáruló még akkor-sem, ha neked ez nem tetszik.
magyarbakancs
@Shikari: Kétharmadi dumával ne gyere mikkor a szavazók 28% szavazott az ősz lakosságnak a Fideszre.
csak úgy....
@Shikari: baxod,ha mindenkit börtönbe vágtok,akkor neked köll szántani- vetni -aratni, de neked büdös a meló! ;) te csak "itt" tudsz dógozni...
csak úgy....
@Shikari: te meg vigyázó ránk ,katica bácsi ! :) túl sok mesét olvasol,ez még nem vóna baj,ha nem hinnéd el ,hogy pld. kondásból is lehet királyfi...
rdos
Az a benyomásom, hogy pl. Mo. Ukrajna politikájára némi ráhatása lehet legújabb és legfőbb szövetségesünknek.

hvg.hu/vilag/20181002_Szokatlan_modjat_valasztotta_az_USA_a_magyar_kormany_figyelmeztetesenek

Ennek fényében erősen relativizálódnak miniSzterelnökünk "önálló döntései". :-)
silber13
@Shikari: A munkát, mint olyat te.mint alamizsnán élő munkakerülő, ne emlegesd mert sosem dolgoztál! Igaz: Durbincs-Shikari?
silber13
@Shikari: Mi van pubi?:-)) Nincs önálló gondolatod, hát másolgatsz,vagy ahogy Durbincsként szoktad volt írni: kopizgatunk, kopizgatunk?:-))))
silber13
@Shikari: Be ne rosálj,amíg kiízzadsz egy ilyen primitív,sekélyes színonalú választ!:-))))
bencemacska
Meg még azt is Orbán dönti el, hogy te mikor mehetsz WC-re!
Ba...ás előtt, vagy után.
magyarbakancs
@Shikari: "kétharmaddal kormányoz a Fidesz"
Kétharmaddal lop is a Fidesz.
A másik a töredék szavazatok aránytalanul hozzá gurulnak ezért van kétharmada.
magyarbakancs
@Shikari: Tudod nálunk mit mondanak ki lop FIDESZES ez népi mondás újában aki tolvaj.
A Fidesz meg törvényt hozott arra ,hogy lop.
csak úgy....
@Shikari: nagyon megható bírsz lenni,tibim ! :)
magyarbakancs
@Shikari: " Iszkiri van öcsi!"
Mi van Birkózó szőnyegen aludtál?
"Majd ha lesz önálló gondolatod"
Az irományaidat olvasva szerény a szó kincsed.Olyan volt szarházi pártállami komcsi duma!
" Addig fújd a hülyeségeidet!"
Szerintem táv diagnosztikával kellene foglalkoznod .Mert ilyenfajta nemzeti kincset el herdálni nem szabad ki látatlanban fel állít egy diagnózist.
Tudod mester vagy a seggnyalás mestere.
Nehogy meg örökletesed a nyelvedet Orbán hátsójában az enyémére is hagyjál ,időt,és helyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.