Nyilvánosságra került a Dunába zuhanó turista neve, aki szeptember közepén a Láncíhdról ugrott a vízbe – írja a Blikk.

Brit arisztokrata fulladt a Dunába Budapestnél

A szerencsétlenül járt férfi a brit William Sinclair, aki egy meglehetősen tehetős és arisztokrata családból származott. Nagyapja, Sir Archibald Sinclair Churchill koalíciós kabinetjében is dolgozott, békeidőben pedig a Liberális Párt vezetője volt.

A 48 éves férfi életében jelentős szerepet játszott a drog és az alkohol, valószínűleg halála előtt is fogyasztott ezekből. 

A holttestét csak napokkal később Csepel közelében találták meg. Egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Azért volt stílusa az angol arisztokrata úrnak.Egy magyar arisztokrata által építtetett,angol mérnök tervezte és kivitelezte hídról ugrott a Dunába.Hiába,a hagyomány és a stílus által erős az Egyesült Királyság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Sajnálni kéne? Jódolgában már nem tudott mit kitalálni. És ez most rosszul sült el.
vacsi
Egy brit arisztokrata részegen, bedrogozva, a hasonszőrű haverjaival felmászott a Lánchídra, majd levetkőzött, és a Dunába ugrott. Egészségére!
Edmond Dantes
Azért volt stílusa az angol arisztokrata úrnak.Egy magyar arisztokrata által építtetett,angol mérnök tervezte és kivitelezte hídról ugrott a Dunába.Hiába,a hagyomány és a stílus által erős az Egyesült Királyság.
division
Miért nem a Fidesz a hibás most is? Nem tettek a piszkok jó magas elektromos védőláncot a hídra. Ha jól emlékszem ez a hír már volt, akkor egyből ment az Orbán a hibás szöveg.
division
@Horizont: Na jó, volt pár kommentelő akik egyből azzal jöttek hogy a kilátástalanság meg Orbán miatt történt. Tudod én ezt nem szeretem, ha konkrétumok nélkül megy a támadás.
division
@fideszes gyökér: Te tényleg méltó vagy a nick nevedre, mármint a másodikra.
division
@fideszes gyökér: Diliházban adnak gépet?:-)
division
@fideszes gyökér: Inkább figyelmen kívül hagylak azt hiszem, menj aludni, holnap közmunka:-)
terlasz
@division: Igazad van, sok a meggondolatlan vélemény, de kilátástalanság is legalább annyira találó.
maci0427
Ide jött meghalni ? Igaz xar a forint a fonthoz képest, na de akkor is !
Eriksson
Gyönyörű fotó Budapestről. Egy ködös ország megkeseredett milliomos polgárának ilyen helyen még meghalni is érdemes.
Fradigege
Juhéééééj! Ez figyeljéééééééé... Plocccssss!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 06:02; Lepereg róla, mert division is olyan pofátlan, gerinctelen pondró mint a többi fideszes.
Eladott Ország
@Horizont: "A kivétel erősíti a szabályt."
division
@Eladott Ország: Mit képzelsz te magadról? Itt éled ki magad egy névtelen oldalon? Én nem írtam rólad soha ilyeneket, és nagyon örülnék annak ha egyszer ezt személyesen is elmondanád nekem, kíváncsi lennék akkor mekkora lenne a pofád. A Fidesz valóban mélyrepülésbe kezdett, sok csalásra derült fény az utóbbi időben, és még több olyan is van amiről ti nem is tudtok semmit, szóval messze nem védem már úgy őket mint eddig, de igyekszem azért tárgyilagos maradni. Jó lenne ha a személyeskedést befejeznéd, remélem érthetően beszéltem.
division
@Horizont: Nem mondom vannak dolgok amelyeken még én is meglepődtem, elég ha csak a várost nézem ahol élek, nem hittem volna hogy a hatalom ilyen mértékben változtatja majd meg ezt az egykor szebb napokat látott kormányt, hát még a városvezetést. Eljutottam arra a pontra hogy még akkor is kritizálok ha engem nem érint valami, mert a pofátlanságnak is vannak határai.
division
@Horizont: Nem véletlen hogy kevesebbet is vagyok már itt.
Majd írok egy privit neked.
division
@Horizont: Hagyd ezt a majmot, otthon elnyomja az asszony, az ilyenek szoktak anyázni foci meccseken is, mert otthon csak kuss a nevük:-) Hadd szórakozzon, lehet más öröme már nincs az életben, én szarok a fejére már.
division
@Eladott Ország: Ha hozzám szólsz előbb tanulj meg helyesen írni, vagy vegyél egy olyan billentyűzetet ami világít és nem ütsz mellé:-) Vannak nagyon jó és drága billentyűzetek, ha esetleg nem futná rá a nyugdíjadból küldök neked egyet szívesen.
Eladott Ország
@division: Húzzál a jókurva anyádba! fideszes seggfej!
division
@Eladott Ország: Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy? Nálunk már rajtad röhög az egész család:-)) A helyesírás persze megint nem jött össze, de segítek: a "jó kurva anyádba" azt külön írjuk. Igaz, hogy már sajnos nem élnek a szüleim, de az vigasztal hogy te sem fogsz már sokáig remélhetőleg, rendesen felmennek ugyanis az élelmiszer árak:-)
division
@Eladott Ország: Tévedsz. Annak örülök ha a hozzád hasonló kurva anyázók bevégzik. Egy perc nyugtod nem lesz innentől, nagyon rossz lóra tettél hogy belém kötöttél!!
Eladott Ország
@division: Leszarlak! Börtönben rohadtok meg! Még fenyegetsz is! Rohadt mocskos szarházi! A pofám leszakad b@zdmeg a fajtádat!
division
@Eladott Ország: Remélem szedsz valamilyen nyugtatót, idős korban ilyen idegállapot mellett szinte kötelező:-) Én nem kerülök börtönbe baromarcú, ugyanis oda a bűnözők kerülnek. Attól, hogy bíztam a Fideszben éveken át még csak Fidesz szavazó voltam, de 4 év múlva ha lesz egy olyan párt amelyik nem csal meg lop ennyit már nem rájuk fogok szavazni. Mellélőttél velem de nagyon, kicsit higgadj le mert a szívinfarktus ebben az időszakban elég könnyen jön:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.