A magyar gazdaság fejlődéséről és szakemberek képzéséről, tapasztalatcseréjéről is egyeztetett csütörtök délután Orbán Viktor miniszterelnök és Natarajan Chandrasekaran, az indiai Tata Csoport elnöke az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

India legnagyobb magáncégének vezetőjét fogadta Orbán Viktor
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A megbeszélésen részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is. Elhangzott: Magyarország gazdasági sikerei jó alapot biztosítanak arra, hogy mélyítsék az együttműködést India legnagyobb magáncégével, a Tata Csoporttal, amely az ipar számos ágazatában tevékenykedik a világ több mint 85 országában.

A vállalat 2013 óta a magyar kormány stratégiai partnere. A magyar szakemberek számára kiemelkedően hasznos a Tata Consultancy Services leánycég tanácsadó tevékenysége, illetve az általa szervezett üzleti képzési programok, amelyeket a jövőben is folytatni fognak – tájékoztatott a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Aki bunko az az is marad.
1. Gyurott gatya, ami mas szinu mint a zako
2. Nyakkendo?
3. Kigombolt ing? mintha a kocsmabol ugrott volna be.
4. Szaj tatva. Jo hogy nem csorog a nyal belole.
5. Ami pedig a legrosszab mar megint se EU-s zaszlo, se India zaszlo. Ez mind az EU-nak, es mind a vendeg orszagnak a melyseges megalazasa. A Tata group feje nem orban miatt jott ide, hanem azert mert Magyarorszag tagja az EU-nak. Ezt jo lenne eszben tartania, a fogecinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Eriksson: Miert? Azert, mert egy taho bunko? Nem, ezert buntesse ot a sors.
Eriksson
@Yoda69: Mindegy, hogy miért. Csak fel legyen jelentve.
Aki Én
Remélem valami jó kis indiai befektetési lehetőségről tárgyaltak, érezvén, hogy ómigránsként nincs itt semmi keresnivalója.
Yoda69
@Eriksson: Ezt te tudod. Mellesleg semmi feljelentesnek nincs ertelme, amig nincs ujra demokracia. polpotpeter orban seggnyaloja. A tiborc-ugybol se lett semmi, holott tok egyertelmu a milliardos sikkasztas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.