Felvette nyilvános adatbázisába Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a szélsőségesen nacionalista ukrán Mirotvorec (Béketeremtő) szervezet arra hivatkozva, hogy a magyar diplomácia vezetője nyilatkozatában felrótta Petro Porosenko ukrán elnöknek az ukrajnai magyarok elnyomását – jelentette szombaton a strana.ua ukrán hírportál. A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI megkeresésére közölte: a kárpátaljai magyarok a jövőben is számíthatnak Szijjártó Péter határozott és feltétel nélküli kiállására. A magát függetlennek nevező Mirotvorec állítása szerint Szijjártó Péter megsérti Ukrajna szuverenitását és területi egységét, közvetlen fegyveres beavatkozással fenyegeti Ukrajnát. A szervezet azt is állítja, hogy a miniszter beavatkozik Ukrajna belügyeibe, szeparatista hangulatot szít és támogat Ukrajnában, az ukrán törvények ukrán állampolgárok általi tömeges megsértésére irányuló provokációt szervez. A weboldal közli a tárcavezető születési dátumát és azt, hogy mióta

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Zselés kakadú!!! Elkapnak az ukránok és kurvára elpicsáznak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Pálinkától szétivott arcú, erodált erkölcsű kőbunkó náci tolja a propagandát a magyar emberek arcába.
kripton
@karma1: Magomed (Mogamed?) Nem négy éve tartózkodik itt, hanem megszakításokkal 2004-óta.
Nem Gulyást fenyegette meg, hanem Komáromit.
Nem az orosz nagykövetségre dobott festékes lifit, hanem a Szabadség-téri Szovjet Hősi Emlékműre.
Nem ukrán (megcsak nem is ulkrán állampolgár), hanem ismeretlen állampolgárságú (erről később), csecsen nemzetiségű személy.
A Francia Idegenlégió elit katonai alakulat a francia hadseregen belül. Tehát abszolut része a haderőnek. Annyira, hogy dísszemléken az ő előjoguk legelől masírozni. (Mert a harcban is legelől járnak.)

A többire inkább nem reagálok.

Részletek a folytatásban.
kripton
Az Alkotmányvédelmi Hivatal Magomed kiterjedt kapcsolatrendszere miatt szemmel is tartja őt, de már a bevándorlásiak látókörébe is bekerült. Az adatok szerint egyetlen országnak sem az állampolgára, sőt, a hatóságok azt sem tudják, hogy milyen jogcímen tartózkodik Magyarországon. Folyamatosan adja be a különböző kérelmeket, így amíg azokat elbírálják, az országban maradhat.

Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő szerint az egész schengeni rendszer kitoloncolási gyakorlatának hibájára világít rá az eset.

Arról is kérdezte a lap a férfit, hogy csecsen bevándorlóként miért pont Magyarországot választotta. A dublini egyezményre hivatkozott: 2004-ben ugyanis itt, Magyarországon lépte át először az Európai Unió határát, ezért később itt kellett letelepedési engedélyt kérnie

Az Oroszországi Föderáció nagykövetsége úgy látja, hogy Magomed Daszajev provokatív fellépése csak rontotta a légkört, és árt Oroszország megítélésének. A képviselet szerint Magomedet valójában nem a szovjet emlékmű meggyalázásának ténye, nem a patriotizmus, hanem a szereplési vágy, illetve saját egója vezette.
karma1
@kripton: Nem kerestem vissza a regi cimet, de a neve magomed, es Gulyas volt a fo vadlott, nem a Komaromi (az kisebb buntetest is kapott, ezert fenyegette meg eletveszelyesen magomed a Gulyast, nem a Komaromit), tenyleg az emlekmu volt, de a szovjet az stimmel, es az eredeti cikkben 4 ev jogtalan itt tartozkodast es ukran allampolgarsagot adtak meg az ujsagirok.
Az o, magomed felesege halmozott fel oriasi , milliardos adohatralekot a NAV-nal, es megsem b...szak ki az orszagbol magomedet. (A felesegeben nem vagyok biztos, hogy magyar-e vagy valami ludmilla).
Teljesen mindegy, micsoda rend van Magyarorszagon, hogy emberek elhetnek ott mindenfele papirok nelkul, es meg ahhoz is van pofajuk, hogy magyarorszagi magyarokat nyilvanosan es eletveszelyesen fenyegessenek meg.
Hat majd meglatjuk, hogy hova fajul ez az egesz - egy biztos: a gunarnyaku kulugyi diplomaciaja egy rakast szar er Magyarorszag szamara inkabb, mint nemzetkozi kapcsolatepitest es megbecsulest.
A fidesz amihez nyul, szarra valik a kezukben.
kripton
A szovjet nem stimmel. Az emlékmű szovjet, a követség orosz. Nagyon nem mindegy.
Az "eredeti cikk" szerzői slendrián firkászok lehettek.
A felesége magyar.
Kibaszni nem lehet. "Folyamatosan adja be a különböző kérelmeket, így amíg azokat elbírálják, az országban maradhat." EU szabály!!! A nyugati "jogállamokból erőszakolókat és késelőket nem toloncolnak ki.
Ukrajnaszerű országok elismerésére nem kell törekedni.
csipetke
@dr. prédikátor: 05:35 Jujjjj,azt én má' nagyon szeretném látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.