Idén is lesz nyugdíjprémium-kifizetés, és minden számítás szerint nagyobb lesz, mint legutóbb volt, mondta a miniszterelnök hétfőn az Országházban, az Idősek Tanácsa ülésén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezzel a nyugdíjprémiummal csak a nagybüdös lóf@szt lehet megőrizni, nem a nyugdíjak értéket.
Ez csak arra jó hogy vakuljon a paraszt, te rohadt bűnöző cigány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Micike
@Eladott Ország: (12:41): ezzel nem is akarják megőrizni, nem is az a funkciója, csak ha már anno Bajnai kínjában törvénybe iktatta, mert kénytelen volt a válság miatt a 13. havi nyugdíj maradékát (80eFt) is elvenni, Orbánék meg eddig elfelejtették visszavonni a vonatokozó törvényt, hát kifizetik, pedig 2006. januárban még ezt ígérte:
"Orbán Viktor szerint a 14. havi nyugdíj is lehetővé válhat a Fidesz járulékcsökkentési programja révén, mondta Egerben, a városi sportcsarnokban tartott nagygyűlésen, a Változás 2006 című országértékelő beszélgetésen.
Az új munkahelyek létrehozása és az aktív keresők számának növekedése nyomán 2006 és 2010 között a 14. havi nyugdíjat is be lehet vezetni - mondta Orbán Viktor."
Most állítólag dübörög a gazdaság, hasít Mészáros és ad a jóságos miniszterelnök a nyugdíjasoknak a 13. és a 14. havi nyugdíj helyett idén max. 16 ezer forintot, meg Jézuskára egy 10 ezer forintos Bözsi utalványt.
A szocik kénytelenek voltak a válság miatt elvenni 13. havit, de ők legalább amikor futotta a büdzséből adtak, amikor már nem futotta elvették.
Hellcat
És mennyi lesz? 3% helyett 4%??? Az élelmiszer árak meg 15% al drágulnak...
kereső
@Hellcat: mégtöbbb!!!na!- nem elég ez neked, mikor nem valamelyik mamelukja mondja, hanem személyesen ő,. a fenséges szájával?
Jozefina
A "nyugdíjprémiumot" először ellopja, mert nam ad annyi nyugdíjat, amennyi járna, így annak egy részét nagy kegyesen prémiumként engedi kifizetni!!! Csalás és ámítás az egész!!! Egyáltalán ki, vagy mi az az "Idősek Tanács"??? Kikből áll és kinek adnak tanácsot???
Klubtag
"Orbán: Idén még több lesz a nyugdíjprémium" - AZ ÉVEK ÓTA ELCSALT, ELSIKKASZTOTT NYUGDÍJEMELÉS HELYETT...
Eladott Ország
Szégyen ez az ember, gyalázat, amit művel. Szégyen a magyarokra, szégyen Európára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.