A külgazdasági és külügyminiszter szerint Frank-Walter Steinmeier német államfő nem tudja elfogadni a magyar emberek döntését, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország.

Szijjártó: a német államfő nem tudja elfogadni, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország

Fotó: MTI/AP/Valentina Petrova

Szijjártó Péter a német elnök hétfői beszédére reagált telefonon az MTI-nek.

Frank-Walter Steinmeier azt mondta: az illiberális demokrácia önellentmondás, mert a demokrácia vagy liberális, vagy nem demokrácia.

Kijelentette, hogy "egyes országokban, az EU-ban is megkérdőjelezik a liberális demokráciát és a jogállamot, és erősen korlátoznak, vagy akár meg is szüntetnek struktúrákat és jogi biztosító mechanizmusokat". A dpa hírügynökség szerint

a német elnök megjegyezte, hogy ennek belátásához elégséges tanulmányozni Orbán Viktor legutóbbi tusnádfürdfői beszédét.

A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: Frank-Walter Steinmeier pontosan tudja, hogy áprilisban a magyarok egy demokratikus választáson adtak kétharmados parlamenti felhatalmazást az Orbán-kormánynak, immár harmadszor.

A baloldali, bevándorláspárti német köztársasági elnöknek éppen ez nem tetszik. Nem tudják elfogadni a magyar emberek döntését, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország

- hangsúlyozta.

Kifejtette: az "úgynevezett liberális demokráciát hirdető országokról megtanultuk az elmúlt években", hogy nem tudják megvédeni a polgáraikat az illegális bevándorlással szemben, sőt meg sem kérdezik az embereket, hogy mit gondolnak erről.

Látható, hogy Németországban is egyre nagyobb gond a bevándorlás

- tette hozzá.

Ezzel szemben a magyar kormány többször is megkérdezte az emberek véleményét, és annak megfelelően cselekszik. "Mi ezt tartjuk demokratikus értéknek" – jelentette ki Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Steinmeier:" Számos bonyolult kérdés létezik, de nem szabad megengedni, hogy felszámolják az alapvető fontosságúakat: a szabadságot, a jogállamiságot és az emberi jogokat. Ezeket az EU Alkotmány 2. cikkelye határozza meg, és jogilag kötelező valamennyi tagállam számára. Ez Európa lényege."
kolozsvaros.com/2017/04/24/youve-been-helpless-doormats-to-traumatised-little-victor-for-years/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Steinmeier:" Számos bonyolult kérdés létezik, de nem szabad megengedni, hogy felszámolják az alapvető fontosságúakat: a szabadságot, a jogállamiságot és az emberi jogokat. Ezeket az EU Alkotmány 2. cikkelye határozza meg, és jogilag kötelező valamennyi tagállam számára. Ez Európa lényege."
kolozsvaros.com/2017/04/24/youve-been-helpless-doormats-to-traumatised-little-victor-for-years/
Aki Én
Ostoba, pusztulásra ítélt társadalom vagyunk, és ezt ez a szánalmas féreg és csapata ki is használja a hazugságaival.
kereső
Anyám borogass.Ez az orbán táskahordozó már tényleg nem tudja,hogy hol tart? Te szarházi,beképzelt, buta semmihez se értő majom.Magyarország szégyene,hogy egy ilyen senkiházi képviseli az országot külföld felé.Amennyi kárt ennek az országnak már okozatatok orbánnal együtt, az 1000 év börtönt is mégerne külön-külön, a szegedi csillag" luxus "lakosztályában.
csak úgy....
@Shikari: ...és te vagy a köcsög dudás! :) nyenyerénél meg a péter,bögös a farkas flóri , vezényel viktor...
oszt mit adtok elö? az ellopott dógokat? ;)
csak úgy....
@Shikari: rád sosem,tibikém! ;) ismerem a kórtörténeted,nem tehetsz róla... ;) azt viszont nem tudtam,hogy hangszeren is játszol.
Pálinkás Pál
Elképesztő amit libsik csináltok...képtelenek vagytok kifogni a szelet orbán vitorlájából..komolyan van köztetek olyan ,aki úgy gondolja hogy Európában született fehér ember szívesen látja ezt a koszos csőcseléket?? orbán nyugodtan aludhat...és nézetei terjedni fognak,mert senki nem akar arab,nigger szomsztédot magának...a szegregáció meg szerintetek halálos bűn!!!És magyarázhattok itt rasszizmusról...az élet mást mutat...az bizony terjed,jórészt a ti barom migránsimádatoknak is köszönhetően!! Európában éledezik a szélsőjobb,köszönhetően hogy ti legalább annyira szartok az emberek véleményére,mint a másik oldal!!
Eladott Ország
Ezentúl nem kell álmatlanul forgolódnia annak, aki izgult Szijjártó Péter testi épségéért. A Klubrádió ugyanis észrevette, hogy a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelentek szerint hamarosan a TEK fogja védeni Szijjártót, nem kevesebb, mint évi fél milliárd forintért. Fontos is ez, mert már eddig is több merényletet hiúsítottak meg országunk tarajával szemben. Jah nem, ilyen nem történt. Akkor biztosan a medvék lehetnek a hunyók. Lényeg a lényeg, ezentúl nem csak Polt Péternek és Orbán Viktornak jár a TEK-es védelem, hanem a külügyminiszternek is.
Ha sokallnánk a fél milliárd forintot gondoljunk csak arra, hogy ezután biztonságban tudhatjuk nemzetünk külügyének vezetőjét. Már ha a TEK kommandósai nem lövik véletlenül hasba egymást, miközben eltévednek a belvárosban. Jó helyre kerül hát az a fél milliárd forint, hisz hol lehetne annak jobb helye?
tulipan
@Shikari @+Pálinkási: Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szóval a liberális fekély? Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együtt véve és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétopjátok az országot!!! Nem tudom mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
Aki Én
@Pálinkás Pál: Az a baj, hogy bár nem akarod, te is orbán szelét fújod. Így valóban nehezebb lesz kifogni.
Itt megint csak a linóleum focista beszél a migránsokról. A német a jogállam leépítéséről beszél.
Ettől függetlenül a bevándorlás egy létező probléma, amit senki nem támogat, csak van aki nem erre építi propagandáját, hatalmának létét.
RonaGyuri
Nem is tudom, hogy az ország népe tisztában van-e azzal, hogy nekünk egy ilyen nagy kincs (mint ez a derék külgarázda) van a szolgálatunkban! =))
kereső
@Shikari: 11:24, várjál csak, valahol útközben elveszitettem a fonalat.Eu-s férgeket mondtál? Hát nem a 88 milliós Németország államelnökét oktatja éppen ez a felfuvalkodott,buta szarjankó?aki külügyminiszternek képzeli és titulálja/tituláltaja magát?Nem azét a Németországét- amely Európa legerősebb gazdasága? Nem azét a Németországét, amelynek számtalan gazdasági vállakozása leányt működtet nálunk?-aki nélkül orbánnak nem telne 17 milliárdos repülőre?
Kiről beszéltek ti mond?Hogy merészeled te fidesz csicska?
bencemacska
@Apoca: ma, 13:48
Nem is a bevándorlókkal van itt a baj, hanem azokkal, akik nem teszik le a megfelelő "ajándékot" a gazdaállat "basi" lábai elé!
Orbán Gazsi nem Afrikában tanulta az állami egyházalapítást? Melyik király udvarában volt királyi futball tréner?!
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: De ők tánctanárok... , vagy az mindegy?
csipetke
Hihetetlen,hogy ez a bagázs mennyire azt fújja,amit a puhos gazdi betanított nekik.Valamit már változtathatnának,mert ez már avas rizsa.A Sorosozás kissé alábbhagyott,most a bevándorlóország a trendi fideszéknél.Bár bevándorló csak annyi volt,amennyit a fidesz jópénzért beengedett,és volt 1200 fő,akiket muszájból.Viszont azt kéne tolniuk,hogy KIVÁNDORLÓ-ORSZÁG vagyunk.Ha nem változtat valamin ez az elmebajos kormány,elfogyunk,mint a nyalóka...
Pálinkás Pál
@Aki Én: Aki szabadon beengedné Európába őket,az szememben támogató...Ha már a jogállamnál tartunk...nem hallottam hogy nagyon tiltakoztatok volna a nők elnyomásával kapcsdolatban az iszlám fertőben...ti csak itt Európában vagytok feministák...magyaráztok az emberi jogokról,holott a legtöbb iszlám államban lábbal tiporják...és az ott szocializálódott félanalfabétákat tárt karokkal fogadjátok...lehet itt ragozni végtelenségig...cseppet sem érdekel a zselés majom...de amit szajkóz az valós probléma...Vajon miért is féltek egy összeurópai népszavazástól e kérdéskőrben??? Amióta rágódnak a problémán ,már ötször meg lehetett volna csinálni...persze az eredményt mindketten tudjuk,ezért nem meritek bevállalni!!!Bizony be kéne ismernetek hogy az ember bizony alapből rasszista...és a szineseknél nagyobbat nehezen találnál!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...húúú bassz...
Ki az a ,,TI"? Tényleg nem érted, hogy senki nem akar idegeneket?
És mit mond jól ez a fasz? A kamu kétharmados felhatalmazást? A kamu konzultációkat, amiben benne voltak a válaszok és amit a kutya sem küldött vissza?
Ők lennének a legnagyobb bajban, ha megoldódna a válság. Tényleg nem látod, hogy minden korrupcióra a migránsok a válasz?
Semmiben nincs igaza, mert félrebeszél, ködösít, terel, hazudik.
Most sem a migránsokról van szó csak szeretné, mert tudja, hogy senki nem akar migránsokat. Csak úgy állítja be, mintha csak ők elleneznék.
Tényleg nem látod???
desiro
szargyártó is tud még lejjebb menni a hülyeségben..
Zeta
12 pont van, ebből egy szól a migrációról, a válasz a többire , nem akarunk migrációt, mi van a korrupcióval, a civilekkel, a szabadságjogokkal, a nők jogaival, a mediával,. . ?
Hát migráció, harc, Brüsszel.
.
Meg drága hívek , hülyének vagytok nézve@
kissé felnőttem
na te diplomaci bölcs hamarossan utcaseprő lehetsz ám ilyen stilussal! minimálbéres
Hellcat
@Shikari: Hülye csicska :D Annyira táncol az Eu, hogy amikor ők megemelték a kezüket idehaza vissza kellett hívni minden fel nem használt EU-s pénzt, nehogy becsődöljön az ország :D:D:D
cs.n.
Egy kurva szót nem beszélt bevándorlásról. Csak fideszéknél szól arról minden.
Pálinkás Pál
@Aki Én: vonatkoztass már el ...összemosod a migrációt a korrupcióval..Tiszta sor hogy jól jön nagyon nekik...mert így van miről beszélni,mi ellen "harcolni" de attól még tény marad hogy Európát megpróbálják feltölteni Brüsszelből salakkal!!! Az csak egy dolog,hogy kénytelenek mindig így kommunikálni,hogy az átlag fidesz szavazó felfogja!!!De attól még tény marad hogy az emberek nem akarnak szines szomszédokat..itthon jó példfa erre a cigányság!! És a szomorú hogy az ellenzék is ezzel a kérdéssel foglalkozik,ahelyett hogy rárepülnének ezerrel a korrupcióra!!
csipetke
@Eladott Ország: 13:47 Lassan már az összes fideszes mellé állítanak egy TEK-est.Nagyon fosnak ezek,igaz,van is nekik miért.De féljenek is,egyik se aludjon nyugodtan.De félmilliárd a kakaduért?Tán csak nem aranyból van?Ennyit nem ér az egész banda..
advocat
Petike, te okostojás! Ez meg német belügy, ha külügyes is! Mi közöd hozzá? Majd behívják a magyar nagykövetet? Tojnak azok rád! Is. Az üzlet az egy másik kérdés.
advocat
Bocsánat. Államfő, csak megzavarják az embert a sok idiótaságukkal.
Desischado
Ez a futsalos majom, - elnézést a majmoktól - már megint osztja a nemlétező eszét! Migráncsok, sorosozás, harc a gaz EU ellen, egyebet sem tudnak. A baj az, hogy ezt a birkák mind el is hiszik, ez a nagy gond. Senki sem akar minket bevándorló országgá tenni, te nyomorék. Ha megoldódna a migráns kérdés, curva nagy bajban lennétek. Akkor mivel kábítanák a híveket?!
És ez igaz, tényleg fél milliárdért védik ezt a rühes férget?! Erre van pénz?! Az ápolási díj emelésére meg nincs?! Mi a fene, ezek ennyire fosnak?!
terlasz
A tetves hazaáruló tolvajbanda nem hagyhatja abba a nyáj hülyítését, mert akkor nekik annyi!
kereső
@Shikari: 07:56, mármint úgy gondolod szijjártóval egyetemben,hogy Németország államelnökét?
A saját kis kézenlévőddel verd a csalánt-és a szijjártóéval ne akard a máséval. (az országgal).
Magyarország szégyenei vagytok orbán csicskák.Hülyébb már nem leszel.És jó reggelt.
nevemnick
Ez hülye.
Most már csak annyi van vissza, hogy elmenjen levente puskával háborúzni Ukrajnába.
Mert megteszi...
Aki Én
@Pálinkás Pál: 17:33 Az egy dolog, hogy a kamu ellenzék nem azzal foglakozik amivel kéne.
Azt értrsd már meg, hogy a kormánynak csak a pofája jár, mert erre vevő a nép. Minden migrációval kapcsolatos megállapodást aláírtak, beengedték a ,,kvótásokat"...
Ha valakinek, hát nekik nem érdekük a megoldás.
kereső
@Shikari: 08:13, mégis fel tudod mérni egyáltalán,hogy kiről beszéltek igy?Van egy olyan érzésém,hogy a szopóág szopó végén nem Németország államelnöke,és kancellárja fog ülni, hanem a ti eszementségetek miatt Magyarország.Na majd akkor kéretik orbánnak-és vele együtt nektek szolgáknak,csicskáknak,lekötelezetteknek azonositani magatokat Magyarországgal, a hazával,a nemzettel.Mi meg addig majd pirézek leszünk-amikor megtörténik a tetemre hivás. Azt hiszed anyád majma,hogy az afd felvállal egy korrupt vezért.Azért azon a fertályon ez még a széljobbnál se divik.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Azért tisztázzunk valamit...semmi kifogásom a valódi menekültek befogadása ellen,ha egy zárt táborban tartják őket addig,amíg hazamehetnek...persze ez nektek nem tetszik...pedig aki valóban az életéért menekül,annak az is áldás ha táborban várja ki a háború végét,biztonságban!%!! Ja hogy a 95 %-uk nem is látott háborút...no ezek akik egyáltalán nem kelleneek!!!
Macskaszem
@Shikari: Hál istennek Európa ébred, és szarik pénzt adni a geci bandának, mert a javát ellopják.
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Szerintem meg az nem tetszik sokunknak, hogy még mindig a bevándorlás uralja a közbeszédet, miközben hetente legfeljebb 2 migráns akar idejönni.
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...hú de másról beszélsz. És már megint a ,,nektek" a ,,ti".
Sokadszor:
Senki nem akar bevándorlókat! Ha rajtam múlna, egy sem jönne.
Vagy ugye nem azt akarod mondani, hogy akit orbán titokban ide engedett, az menekült és csak az, de az nagyon?
kereső
@Shikari: 10:45TE???,soros bérenc? Mert azt irtad.Nem hülye vagy, hanem Soros bérenc.Jó lenne már, ha eldöntenéd,melyik a jobb?
libellle
@Shikari:"Éppen tanítjuk az Eu-s férgeket táncolni! :-)" ezek pénze nélkül már te is régen kivándorlo lennél vagy a fold alatt vidámkodnál mert nem volt elegendö élelmed és meghaltál. Mert mit gondolsz mi történik amennyiben az EU-s fereg munkaadók eltünnek onnet? 2 heten belül minden de minden összeomlik. .
Pálinkás Pál
@Aki Én: És..látsz belőlük kószálni az utcán???
csak úgy....
@Shikari: szia félkegyelmes! örömmel látom,hogy ippeg olyan hüle vagy,mint tegnap ! :)
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...beszarok, tuti, hogy csak viccelsz. Ez az érv a sokmilliárdos hazug propagandára, a megvezetett emberekre, a titokban beengedett emberekre?

De ha már kérded, igen!
Gyorséttermek mosdójában erőszakolják a magyar asszonyokat!
kereső
@Shikari: 10:49, tudod mi jár nektek? A szátok, az jár! ha tisztában lennél a rendszerváltozsákori körülményekkel, akkor nem beszélnél butaságokat,amik szépen hangzanak,csak éppen az elhajlitott valóságnak felenek meg. A piacokért először is azokat a magyar "vállakozókat" kárhoztasd, akik a privatizációs szerződés szerint "értékén" alul megvették a vagyontárgyakat, aztán a szerződést kijátszva az első adandó alkalommal eladták azt,természetesen a piaccal együtt a többet kináló befektetőnek.A kgst.piacot meg az első szabadon választott kormány számolta fel "ideológiai" okokból- legharcosabb szószólója orbán volt.Normális vállakozó ,az a hülye nyugat!!,meg élt a dilettánsok által felkinált lehetőséggel.
Amúgy jól vagy?

Elnézést@libellle, de azt hiszem,ezeket a körülményeket mi itt jobban ismerjük,ezért szóltam bele.
kereső
@Shikari: és a vámkiadásaink? Azok amúgy nem voltak?Csak is és kizárólag bevételeink?Na ne!
libellle
@Shikari: tevedsz, de nem tehetsz rolla. te egy labertasche vagy irogatsz beszélsz teljesen átgondolatlanul. Abszolut nem tudod mit irsz. de maradj ilyen mert ilyenekre is szükség van. nelküled nem lehetne olyan jókat nevetni és nem tudnank azon elcsodálkozni, hogy egy absolut modern felvilágosult Europában még mindig mennyi sötetség uralkodik.
kereső
@kereső: Ja,és egyenlőre neked nem tetszik a felzárkóztatási támogatás-hiszen nyüszitesz,mint a mérgezett egér-mert el akarnak vele számoltatni.Nekem tetszik- és mégjobban tetszene,ha az tényleg arra lenne forditva,amire adják. De egyenlőre ennek se hire,se hamva.
Nessy
@kereső: Csak tudnám, ha itt minden olyan rendben van, átlátható, tisztességes, akkor miért is nem mer pártunk és kormányunk csatlakozni az uniós ügyészséghez?
Ja, ott nem Polt Péter a "mosoda vezető"!
libellle
@Shikari:" Európa rátelepedett a piacunkra, elvette a vámbevételeinket " Itt bizonyitottad, hogy nem tudod mit beszelsz irsz. Az egyik EU-képviselö mondta orbánnak, hogy ön körül van vée dilletáns semmihez nem értö bologató alakokkal mint a regi komunizmusban ahol önnek eleg nagy szerepe volt. Hát te tényleg dilletáns vagy.Ugyanis a vámbevételekre reflektálsz, Igaz az áru amit exportált az ország szinte nulla volt az Import jóval magyasabb de... kifizette azokat végeredményben 2 ki, a vásárló!! Természetesen nem kell mindenkinek közgazdásznak lennie
Macskaszem
@Shikari: Nekem nincsenek bizonyítékaim a Paks2 kölcsönről, de még a nagyon hülyék is tudják, hogy Putyintól kapjuk. Tehát a lekötelezettjei vagyunk.
papa.49
Ebből megint koki lesz fiúk, meg néhány saller !!!
solidedge
A külügy felszólította a külföldi országokat hogy jelentkezzen aki még kimaradt Szíjjártó kritikájából.
csak úgy....
@Shikari: "Még több szállal kell az oroszokhoz kapcsolódnunk. Ők a jövő és Kína! "
fogadok,hogy kihagytad a reggeli tablettáidat!
libellle
@Shikari: Csupán azert, hogy ne halj meg bután. Magyarország teljesen el volt adósodva. 1990-ben minden megmaradt "vagyont" szetloptak a volt komcsik. Amennyiben Magyarország nem lép be az EU-ba akkor ma már a ruski föderacio egy jelentéktelen kis része lenne, nem beszélve arról, hogy minimális nepesedéssel. Ugyanis 80% menekült statusu lenne
tulipan
@Shikari: Tájékozódj Te, te hülye, náci narancsos seggnyaló! A vágy nem egyenlő a VALÓSÁGGAL, kizárólag narancsos körökben! Aztán, a pénzt is ugyan igy utasítsátok ám el!!!
Persze, ha '"behívjátok" az oroszokat..., akkor majd, az ővék is elapad...!

Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szerinted fekély? Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétolpjátok az országot!!! Nem tudom mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
tulipan
@libellle: Igaz! viszont ami akkor elmaradt, a narancsos balfácánok ügyködése folytán, hamarosan bekövetkezhet!
tulipan
@Shikari: Undorító, narancsos, seggnyaló NÁCI lakáj!!!

@Shikari: Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Szerintem, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás, kedvenc példaképetekhez, Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudom mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
libellle
@Shikari:"Liberálfasiszta!" ez a szo nem létezik csak orbán agyában ö pedig nacifasiszta
libellle
@Shikari: belehet lépni a putini föderácioba. ki tartja vissza viktorodat? Ja a pénz ami az EU-tól megy!!! Csak info a piacotok nulla volt ahhoz képest amit az EU minden évben fizet. A mi Adoinkbol!!!
kokopelli
@libellle: ...már a "tízszeresét" szeretnék kapni az Úniótól.Régi mondás!
"Áldott a sok kéz,átkozott a sok bél!".Felnőnek a tolvajok csemetéi,akikből
már rablók lesznek! Az a "cool tesó" !-mondhatják majd!
libellle
@Shikari: a barátod? aki europában és ruskiországban mindenkit meggyilkoltat és aki EUROPAT a masik szeméttel rombolni akarja, viktorral
tulipan
Szegény jó Kádár et., milyen boldog is lenne, ha tudná, hogy ismét, milyen mély testvériségb0en vagyunk a ruszkikkkal! :(
tulipan
Szegény jó Kádár et., milyen boldog is lenne, ha tudná, hogy ismét, milyen mély testvériségben vagyunk a ruszkikkkal, ezt sosem merte volna remélni ! :(
kokopelli
@csak úgy...(11:30 tegnap)
...tárogatóval,nyenyerével,dudával stb. a passau-i Stephan Dóm orgonája ellen!
Szélmaromharca a zorbánnyaloncoknak! Még a juhok is röhögnek a csuti istállókban!;-)))
Pálinkás Pál
@Aki Én: Most ezen mit csodálkozol,vérükben van az ilyeneknek,és ezt akarja Brüsszel,meg a nyanya
kissé felnőttem
Petike!!! Ha a mercédeszt meg az opelt hazarendelik te szart sem tudsz majd ellene tenni max mész körutat seperni álmosan mint a versbeli vicék a köruti hajnalban, jobb lesz ha megszokod! vagy szedj magadra diplomáciai kultúrát, de szerintem erről elkéstél már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.