Hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadása miatt tettek feljelentést.

A 444 cikke szerint hétfőn hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadása miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen a Jobbik Orbán Viktor miniszterelnök ellen.

A párt közleménye szerint "Orbán Viktor méregdrága ajándékokat (magánrepülős luxusutazásokat) fogad el olyan kormányközeli oligarcháktól (legutóbb éppen Garancsi Istvántól), akik sok milliárdos állami és uniós megrendeléseket kapnak az ő kormányzása idején."

Feljelentette a Jobbik Orbán Viktort

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos

A Jobbik úgy látja, a hétfői megszólalása a miniszterelnöknek nyílt beismerés volt.

Szilágyi György jobbikos képviselő kérdésére ugyanis Orbán a következőt válaszolta a Parlamentben:

Gratulálok hogy felfedezte a spanyolviaszt. Harminc éve mindig így mentem, jövő héten is így fogok menni és azután is így fogok menni.

A magánrepülőgépezésről kérdezték Orbán Viktort a Parlamentben

A jobbikos Szilágyi György érdeklődött arról, hogy nem tartja-e aggályosnak Orbán, hogy milliárdos vállalkozók magángépén jár focimeccsre. A miniszterelnök azt válaszolta, harminc éve így jár meccsre, nincs ebben semmi rendkívüli. http://www.444.hu https://www.facebook.com/444.hu https://www.instagram.com/negynegynegy/ https://ask.fm/negynegynegy [email protected]

Amikor a Jobbik nyáron Orbán utazásairól érdeklődött, Dömötör Csaba államtitkár azt válaszolta, hogy az utazásokat Orbán a saját pénzéből fedezte.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Nagyeszűek! Az angol királynénak van vagyona. De Viktornak csak 850.000.- forintja és adósságai vannak! Ez nem zavar! Mellesleg az angol királynőt nem az udvari "beszállítók" reptetik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A kis gömböc addig falatozik míg egyszer talán sikerülni fog felrobbanni.
Csizmás Kond
@colibri: ...szerintem te kendermagot ettél...attól csiripelsz ilyen zagyvaságot. Mindenkinek van magánélete, és ahhoz magánpénz is dukál, szóval mehet focimeccsre repülővel, mehet kisvasúttal ha nem hivatalból teszi azt a saját zsebéből kell fizesse ...vagy valaki barátja ismerőse állja a cekket...és bár sokan összekötik a kellemest a hasznossal (ha tudod ez mit jelent) szerintem mindenkinek van joga a barátai ismerősei vendéglátását elfogadni.
colibri
@Csizmás Kond: Csakhogy a barátság az én olvasatomban nem anyagi függőséget, korrupcióra épülő és korruptan működő kapcsolatot jelent. Orbánnak a legtöbb oligarchával (főleg, akiket ő segített azzá válni) ilyen érdek-kapcsolata van, védheted, ahogy akarod, ez akkor sem színtiszta barátság. Simicskánál tökéletesen beigazolódott a fenti véleményem.
Csizmás Kond
@colibri: ...mindenki másképp él...nekem pl vannak olyan barátaim akikhez ha elmegyek nem kell zsíroskenyeret csomagoljak magamnak...ez csak a legegyszerűbb példa volt...és ha együtt megyünk valahová akinek a kocsija az fizeti a benzint anélkül hogy abba bele kéne pótolni vagy hasonlók...szóval nem mindenkinek ugyanazt jelenti az ugyanaz..
...és olvassa a világasajtóban királyok, hercegek uniós szírszarok utazgatnak mások költségén. és nem azért hogy az valamivel meghonorálják, csupán az illető tiszteletnek veszi, hogy ő állhassa a cekket, ő lehet a házigazda...de ahogy észrevettem ezt te felfogni sem bírod.
Eladott Ország
Ritkán van ilyen könnyű helyzetben az ügyészség, amikor már a nyomozás előtt beismerő vallomást tesz a gyanúsított.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.