Távozik a Honvédkórház orvos igazgatói posztjáról Tamás Róbert orvos dandártábornok.

Lemondott a Honvédkórház orvosigazgatója

Tamás Róbert. Fotó: MTI/Kovács Attila

Lemondott a Honvédkórház orvosigazgatói posztjáról Tamás Róbert orvos dandártábornok

- erősítette meg a Magyar Időknek a kórházat fenntartó Honvédelmi Minisztérium.

Tamás Róbert, aki orvosigazgatói megbízatása előtt a plasztikai sebészeti osztályt vezette, saját kérésére október elsejétől orvosként dolgozik tovább a Honvédkórházban. Helyét megbízott vezetőként Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója veszi át.

Dr. Tamás Róbert elkötelezett szakembere a Honvédkórháznak, ezért orvosként továbbra is az intézményben folytatja gyógyító tevékenységét, ennek megfelelően szaktudására, szakmai tapasztalatára a tárca vezetői és a kórház vezetése továbbra is számít. Az orvosigazgatói feladatokat megbízással dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója látja el. A Honvédkórházban a magas színvonalú szakmai tevékenység és betegellátás a továbbiakban is biztosított

– közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Forrás: Magyar Idők

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@Mirabilis: Ne aggódj, marad dandártábornok (nem fokozták le). Az ilyen kaliberű ember még sokra viszi! Van alternatíva: honvéd vezérkar 5 év múlva vezérőrnagy, majd altábornagy ... vezérezredes; illetve politikai karrier: miniszter (egészségügyi vagy honvédelmi)!!!
human
Minden a terv szerint halad. Amint Csányi, Mészáros és Tiborcz bevásárolták magukat a magánkórház bizniszbe lesz itt olyan egészségügyi reform, hogy csak na.
Nessy
@human: A mondat helyesen: Lesz itt olyan egészségügyi reform, hogy belegebedünk! Bocs a korrekcióért! Remélem, nem sértettem mag a szuverenitásodat? :-))))
cikicakk55
Gondolom elege lett abból,hogy orvos létére olyan dolgokat kell tennie,ami nem egyezik a Hippokratész esküvel.Abban ugyan is minden beteg egyenlő és minden beteg az orvos maximális tudásával lesz kezelve. Mi ápolónők is tettünk Hippokratész esküt,de gondolom az orvosoknál más a szöveg,így csak gondolom,hogy ez lehet benne.
egyember
Egyáltalán:
- miért HONVÉDkórház?
- amíg több százezres katonaság volt, érthető (elfogadható) a saját (kezelésű, fenntartású(?))
intézmény;
- ma hány fős a katonaság?
- miért nem része az ÁLTALÁNOS egészségügynek?
- az "orvos ezredes" más, mint egy ("közönséges") orvos? Ezeknek külön egyeteme van?
stb.
Bástya Béla Elvtárs
@Mirabilis: Ne aggódj, marad dandártábornok (nem fokozták le). Az ilyen kaliberű ember még sokra viszi! Van alternatíva: honvéd vezérkar 5 év múlva vezérőrnagy, majd altábornagy ... vezérezredes; illetve politikai karrier: miniszter (egészségügyi vagy honvédelmi)!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.