Folyamatban lévő ügyeit sem zárhatta le a lemondott államtitkár, kényszerszabadságra küldte őt Kásler Miklós – tudta meg a Népszava.

Eltávolították a hivatalából a lázadó államtitkárt

A lap úgy tudja, hogy bár Nagy Anikó egészségügyi államtitkár csak október 12-i hatállyal mondott le, már szerdán elmaradt a találkozója a kórházak főigazgatóival: az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) ugyanis vezetőváltásra hivatkozva lemondta azt, a Népszava értesülései szerint Kásler Miklós ösztönzésére.

Információik szerint Nagy Anikó még készült az ügyei lezárására, de a miniszter „kényszerszabadságolta”, és értésére adta, nem kívánja látni a tárcánál. Az elmaradt szerdai főigazgatói értekezleten egyébként a kórházak átvilágításával kapcsolatos tapasztalatokról, teendőkről, az év végén szükséges adósságrendezésről beszéltek volna.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iluminati
Lehet, hogy nem helyeselte az új Mózes kőtábláioz hasonló kapszulák gyártását...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Vajon ez a tízparancsolatos új eü-s Isten, vagy a lemondatott államtitkár az orvosbárók képviselője a tárcánál? Majd kiderül, de van egy sejtésem...
iluminati
Lehet, hogy nem helyeselte az új Mózes kőtábláioz hasonló kapszulák gyártását...
Nessy
Az az érzésem, hogy Kásler a kicsinyességét, rosszindulatú bosszúállásait leplezi ezzel a látványos ájtatossággal!
Biztos minden reggel meggyónja az előző napi aljasságait!
papa.49
Nagyon útjában volt a hölgy a bolondkaslernek !!!
Micike
Dr.Nagy Anikó nem egy karon ülő már, van szakmája, hivatása (szerintem a legcsodálatosabb a világon), van szakmai tudása, tapasztalata és volt egy fantasztikus munkahelye a Heim Pál Gyermekkórház főigazgató székében.
Tudhatta volna már amikor felkérték -ismerve a kormányt és a szakmából a polihisztor történész, mindentudó 10 parancsolatos Káslert is- hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Nem gondolhatta, hogy egy hiú, leépülőben lévő, hülyeségeket nyilatkozgató vénember engedi dolgozni, hogy érdekel valakit a véleménye.
Miután megvilágosodott és megtapasztalta pár hónap alatt amit tudhatott eddig is az elmúlt 8 évből, hogy a kormányban nem tűrik a szaktudást - az, mint Csurka megmondta már anno MIÉP elnökként, hogy a szakértelem csak bolsevista trükk- most úgy gondolja, hogy visszaül a Heim Pál főigazgatói székébe és kicsit sem zavarja, hogy a helye már el van foglalva, vágják ki onnan az utódját, hogy ő visszatelepülhessen, ha már a számítása nem jött be. Búcsúzóul a sok jóért, amit a főkormányostól és Káslertől kapott, még benyal egyet búcsúzóul és azt nyilatkozza, hogy "szeretne tovább tevékenykedni, és eddigi tapasztalatával segíteni a kormánynak a demográfiai helyzet javítására irányuló törekvéseit". Hát ha ilyen gerinces, akkor pont azt kapta a kormányban, amit megérdemelt.
Egyébként mi köze a gyerekgyógyászatnak a demográfiai helyzethez? Nem spermabankosnak akar állni meg lombikbébisnek, hanem gyerekorvosnak, ott legfeljebb a halálozási rátát tudná csökkenteni, ami egyébként is a dolga, anélkül hogy még odanyalna egyet. Azért köszönjük "Emese", a története bebizonyította, hogy egyelőre nincs remény.
Eladott Ország
Ezer éve megy a testvérháború. És amilyen balfasz egy nép ez, még ezer évig fog is. Abban a minimumban képtelen itt megállapodni a két tábor, hogy melyik kibaszott úton akar végre menni. Helyette egyszer jobbra egyszer balra. Nem csoda, hogy mindenki már szédeleg, mint ha be lenne baszva. Vagy mint gólyafos a nemzeti mellényben. Szánalmas, ami itt jobb és baloldalon megy. Nem kell ide Soros, meg menekült. Elég ide ez a magyar nép is. Lassan egymást irtja a két oldal. Ha nem is ténylegesen, de verbálisan, meg fejben egymást gyilkolja naponta. Magyar a magyart. Mi is sírva fogunk tapsolni, mint Koreában. Kádár óta hallom, hogy ez nem jó, az nem jó, majd jó lesz. Meg ebben vagyunk a legjobbak, meg abban, mások meg szarok. És mégis bámuljuk a jó autókat a parkolókban, meg turkálóból öltözünk. Sóvárgunk a nyugati világra, de lusták vagyunk tenni és harcolni érte. Képtelenek vagyunk megvédeni demokratikus jogainkat, a szabad sajtót, képtelenek vagyunk összefogni, ha a másikat valami támadás éri. Budapest lakossága majd 2 millió, de nem lesz kint 1 millió, hogy tiltakozzon május 8.-ám. Pedig kint lehetne. Csak akarat kérdése. Képzeljétek el, mi lenne, ha tényleg kimenne az utcára egy millió ember. Azt hiszem, Orbán Viktornak valóban tele lenne a gatyója.
justhpeter
Nem gondolom, hogy dr. Nagy Anikó egy rosszindulatú szakmai-némber lenne. Ha így lenne, ugyanúgy lenne alkalmatlan kórház igazgatására mint államtitkárnak.
Azt viszont gondolom, hogy nem járt el kellő gondossággal az új környezete megválasztása során. Ha így tett volna, feltűnhetett volna számára a kormányzati szinten meglévő mérhetetlen sötétség, a kormányzó pártok azon törekvése, hogy nem megoldani akarják a problémákat, csak túlélni azokat.
Eriksson
@justhpeter: Erős a gyanúm, hogy az új környezete megválasztásánál nem sok lehetősége volt. Inkább vagy - vagy.
justhpeter
@Eriksson: Biztos igazad van. Én a kórház igazgatói állásnál mindenképpen veszélyesebbnek tartom az államtitkárit.
Eriksson
@justhpeter: Én is. Főleg, ha nap, mint nap olyan közvetlen főnök szeme előtt van, mint Kásler doktor.
Nessy
Miután Kásler volt az, aki a hírek szerint nem engedte az előjegyzett műtétek elvégzését, mehet gyónni, áldozni, és komoly penitenciát folytatni az elmaradt műtét miatt elhunyt ötvenegynéhány éves férfi halála miatt
Nessy
@Nessy: Itt most a szívsebész témára céloztam, ahol Nagy Anikó korrekten közvetített, de Kásler nemet mondott az egészre!
És most jöhet "keresztény gyökerek" szöveg!
egyember
@Nessy: Árulja el végre valaki, hogy mik azok a keresztény gyökerek? István (a Szent), aki talán a legvéresebb kezű uralkodó volt a magyar történelemben annak érdekében, hogy a "kalandozásokat" megsokalló népek ne söpörjék el a betolakodó, "migráncs! népet? A keresztesháborúk a "Ne ölj!" alapján? Vagy a "Ne ölj!" úgy értendő, hogy csak akkor, ha az Egyház (mi is az?) parancsot ad rá? Vagy a máglyák, ahol "eretnekeket", meg "boszorkányokat", stb. égettek el? A gyilkos pápák?
Szeretnék megvilágosodni.
juttka
@Nessy: Most esik le, hogy írod , az előjegyzett műtétek elvégzését nem engedte Kásler és miatta halt meg a beteg. Ezt már vhol így olvastam, később meg azt írták, hogy a kórház nyilatkozata szerint nem volt előjegyezve, sőt, azt is nyilatkozták, hogy nem volt a betegük. Most akkor melyik az igaz?
Desischado
Remél3m, ez a vén dilettáns gyilkos és az, aki kinevezte, nem fog tudni aludni! Bár erre nem vennék mérget, ahhoz ugyanis lelkiismeret is kell, az meg nekik nincs. Máris megy a kimosakodás. Csakhogy ebből nem lehet jól kijönni.
A hölgyike meg egye meg, amit főzött.
nezelodo
@Desischado: Nyugi, ha nem is tudnak aludni, nem ezért, mert magasról tesznek arra, hogy hányan halnak meg a gonoszságuk miatt. Számtalan formában fellelhető illiberáliában a félvak osztrák nyugger, hogy elvégezze a küldetését.
Eriksson
@Desischado: Nem dilettáns, mert magasan képzett szakember. Na, de mint miniszter...
Minősíthetetlen.
nezelodo
@Eriksson: Nem, csak szokatlanul hatalmas tömeg volt a felcsúti juhász temetésén. Mitől lett szegény olyan népszerű a halálával, felfoghatatlan?!
www.youtube.com/watch?v=_Kd8k_ss6e0&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mCsillag&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mCsillag
Eriksson
@nezelodo: Lehet, hogy Váradi halálának körülményei furcsák voltak, de az nem azt jelenti, hogy ezentúl minden kellemetlen embert osztrák nyugdíjas üt el. Ez felelőtlen rémhírterjesztés.
Váradit egyébként utólag tették hőssé. Ha megnyeri a polgi választást, most ugyanúgy szidnák, mint a többit.
nezelodo
@Eriksson: Mégsem marasztaltak el senkit a temetésen való részvételén rémhírterjesztésért. Persze ami késik nem múlik,. Persze, hogy nem mindenkit a félvak sógor gázol el, van aki egzotikus méreg által tűnik el a publikum szeme elől, másokat meg a váratlan infarktus visz el. Ilyen az élet...
Eriksson
@nezelodo: Az övén nem is, mert megesett. Na de prejudikálni?
advocat
Kásler csak hülyeséget csinált eddig, semmi jót nem tett. Erre nem alkalmas a 10 parancsolat. Mert mást nem tud? Inkább a jogszabályokkal kellene tisztában lenni, vagy a "tanácsadóinak". Mert a miniszterség azért - és orvos, tud latinul is - szolgálatot jelent, és nem önhatalmat!
papa.49
Akár honnan nézzük ez még a bolondbalogtól is sokkal hülyébb, pedig már az is igen alacsony színt volt, ez meg a békaseggét is csak távcsővel (kupak le) látja !!!
Desischado
@Eriksson: Ha nem érti a dolgát, akkor dilettáns. Aki ilyen dumával jön, hogy a Tízparancsolat meggyógyít, azt te szakembernek nevezed?Mert én nem.
szaboria1
Kásler nem való miniszternek menjen inkább nyugdíjba mert már kezd zavaros lenni az elméje.
tudode
A VILÁGHÁLÓ MINDENT megörökít az arhívumában, csak azt nem, hogy EZEK MIKOR büffentenek, vagy púznak!
.
Na erre jó EZEKNEK az un. rendeleti kormányzás, illetve a rendeleti költségvetés!
.
2018. szeptember 12-én került nyilvánosságra a tiszteletre méltó Dr. Nagy Anikó, az ÉLETRE, és nem HALÁLRA esküdött orvosi minőségében.

Miért is orroltak meg az államtitkár asszonyra?
.
Amiatt, mert 2018. szeptember 12-én sumák, valamilyen határozat születhetett a 75 éven felüliek számára az un. TAJGETOSZ tv úgy, hogy NEM AZ ÉLETKÉPTELEN CSECSEMŐKET itélik EZEK az emberi tárgyak, mint A Kr. e. 8. században túlnépesedés miatt az életképtelen csecsemőket, akiket kiraktak a hegy tetejére, de gyermekteleneknek elvihető volt,
.
-- a XXI. században
Egy ma megjelent korábbi cikkben igen nagy port kavart a kormány által bevezetésre került, Budapesten 2018. 09.12-én az országgyűlés által is elfogadott legújabb rendelet,

----- """"ami szerint bizonyos ellátások, kezelések és műtétek igénybevételének a felső korhatárát szabályozza.Az új szabályozás többek között kimondja, hogy 75 év felett nem járnak a legmodernebb és egyben legköltségesebb életmentő terápiák."""
.
FRISS! KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁR LEGFRISSEBB NYILATKOZATA: "ERRE IS FELHATALMAZTAK MINKET, MIKOR 2/3-DAL NYERTÜK MEG A VÁLASZTÁSOKAT.."
.
www.klubhalo.hu/content/friss-kiverte-biztos%C3%ADt%C3%A9kot-az-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgy%C3%A9rt-felel%C5%91s-%C3%A1llamtitk%C3%A1r-legfrissebb-nyilatkozata
.
Ennek az eltávolításnak az a SZÉGYENE, hogy egy ORVOSPROFESSZOR, aki szintén az ÉLETRE ESKÜDÖTT fel, belemegy ebbe, a "törvényesített" állam általi EUTANIZÁBA.
.
Azok az ORVOSOK, akik hallgatnak, és belemennek ebbe a GYILKOSSÁGNAK is beillő szörnyűségbe azok NEM ORVOSOK, hanem...S I N T É R E K, hasonlóan
.
-- azokhoz a mindenféle JOGÁSZOKHOZ, akik lapítanak SZEMÉLYES ÉRDEKÜK MIATT, megszegve esküjüket, és NEM BORÍTJÁK rá a csurdúltig tele bilijüket, akik hadicselei miatt
...
tudode
Folytatom a 7.15-hoz a hsz-emet MÉRHETETLEN FELHÁBORODÁSSAL amiatt, mer 75 éven felül dögölljenek meg az emberek kínok kínjával, akik előteremtették ezeknek az ÉLHETETLENEKNEK azt amiből már alig maradt valami, de már az ÉLETÜNK SEM SZENT NEKIK!!!
---------------------------
-- azokra a mindenféle JOGÁSZOKHOZ, akik lapítanak SZEMÉLYES ÉRDEKÜK MIATT, megszegve esküjüket, és NEM BORÍTJÁK rá a csurdúltig tele bilijüket, akik hadicselei miatt
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
És az ALKOTMÁNY-, v milyen BÍRÓSÁG lapít, mint az a bizonyos a fűben, hiszen SZENT KÖTELESSÉGÜK LENN, ha nem lennének GYÁVÁK kimondani, hogy egy POFAKARATÉS magánhadsereg élősködik az országon!
Eriksson
@Desischado: Legfeljebb miniszternek dilettáns. De ki nem az, aki frissen odakerül?
Kásler doktorral az a baj, hogy megszokta, hogy a maga intézetében ő az Isten. Miniszterként is azt képzeli.
Tehát nem a szaktudásával van a baj, hanem a hozzáállásával.
Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.