Belengette a kormánylap, hogy lehet, hogy eltörölnék a 3 gyerekes nők szja-fizetési kötelezettségét. Durván hangzik, de azért nem verné földhöz a költségvetést, csak tovább mélyítené a szakadékot a szegényebb és jómódúbb családok támogatása között. A nők függőségét viszont csökkentheti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Gyakorlatilag arról van szó, hogy ha egy nő szül három gyereket, akkor a harmadik gyerek eltartására mindenki bedob egy kis pénzt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Gyakorlatilag arról van szó, hogy ha egy nő szül három gyereket, akkor a harmadik gyerek eltartására mindenki bedob egy kis pénzt?
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Most már mindegy, de rajtad egy csomót spórolhattak volna szegény szüleid, akikkel ilyen csúnyán elbánt a sors.
csak úgy....
@Shikari:" lumpen, henye, munkakerülő" ...ezek nagyon passzónak hozzád, tibim.
ha csak nem, itt pénzért lököd az igét... :) akkor,viszont jár neked a sztahanovista érdemrend!
csak úgy....
@Shikari: én nem kommentelek mást,mint a te baromságaidat ,azért meg ki fizetne? :)
...eselleg tudsz valakit?
csak úgy....
@Shikari: ebéd elött ne röhögtess..., azért lenne hozzád egy nagyon komoly kérdésem,ha megengeded!? te valóban ennyire buta vagy?
Hellcat
Kétségbeesett és drasztikus próbálkozás a kormány részéről, hogy megállítsa a népesség fogyását...elkergette az országóbl az embereket, aki itt marad az se mer gyereket vállalni a 8 év alatt előidézett szar körülményeknek hála.
Aki Én
@csak úgy...: 11:48 Igen :(
Szia, Shikari voltam
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: 11:41 Amennyiben a korrupt kormány és vezetője a ,,magyarság", akkor igazad van.
Viszont én és rajtam kívül még úgy 7-8 millióan úgy látjuk, hogy ennyit még nem ártott a magyarságnak senki, mint jelen kormánya és buta szektája.
Macskaszem
Szóval gazdagéknak egy kis ösztönző a szaporodáshoz, csórók meg így jártak. (megint)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.