Méghozzá a budai Várba.

A Napi.hu cikke szerint elkezdték keresni Orbán Viktor új munkahelyéhez a szakácsokat és konyhásokat.

"A Miniszterelnökség által felügyelt Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot írt ki a Miniszterelnökség új, budai vári épületeiben lévő étterem, konyhák és kapcsolódó helyiségek hasznosítására" – olvasható a cikkben.

Szakácsot keresnek Orbánnak

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A pályázat szerint – amelynek beadására október 4-től számítva 30 nap van – 2018. november 20-tól indul be a munka a budai Várban, a konyha bérlőjének legalább havi 1,5 millió forintos bérleti díjat kell fizetni a közüzemi számlák mellett. 

Orbán Viktor – és a Miniszterelnökség – a volt karmelita kolostorba költözik (illetve egy mellette felhúzott új épületbe), ahol pár éve még a Várszínház működött. Az épület belsőépítészeti kialakítására a cikk szerint 3,9 milliárd forintot költöttek.

"A pályázaton indulóknak nyilatkozni kell arról, hogy az alapanyagként használt termékek legalább 60 százaléka magyar, illetve Magyarországon előállított lesz" – áll a cikkben, amely szerint ötéves lesz a bérleti szerződés, és beletartozik a miniszterelnökségi konyha is. A pályázónak 3 havi kauciót is le kell tennie.

"A pályázatok elbírálása során az ajánlott éves bérleti díj lesz a döntő szempont, de értékelik a pályázó korábbi gasztronómiai projektjeit és a Miniszterelnökségen tervezett projektjét is."

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@tulipan: Én valami jelenkori Borgiára gondoltam!!:)
advocat
Van még szakács kis hazánkban? Már akinek ez az állás előrelépés lenne. Mert a jobbak már nyugaton vannak. Vagy egy Michelin csillagost beszerveznek?
human
Gondolom jól be lesz kamerázva a konyha. Nehogy valaki beleköpjön a levesébe.
Pálinkafőző Rézüst
@advocat: sündisznó, meg ürgepörköltre? Minek? :))) Majd a fárkásflóri, vagy kolompárorbán megcsinálja neki,... :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.