A török államfő látogatása miatt hétfőn és kedden több helyen lezárások és a tömegközlekedésben is változások várhatóak, de a reptér környéki utakat is lezárják kis időre.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint "október 8-án és 9-én külföldi delegáció érkezik hazánkba, ezért hétfőn és kedden számos, elsősorban belvárosi főútvonalon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani, több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik.

Erdogan miatt alaposan felfordul Budapest – mutatjuk a részleteket

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kérjük, aki teheti, lehetőség szerint használja a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, M3-as és M4-es metróvonalat."

A BKK közleménye szerint rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér környéki utak forgalmát, ezért azt javasolják, hogy akinek a repülőgépe október 8-án hétfőn 11 és 14 óra között, illetve 9-én délután indul, az lényegesen korábban induljon útnak.

Október 8-án hétfőn kora reggeltől késő délutánig lezárják a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.

A részletes közúti korlátozások a police.hu oldalon tekinthetők meg, az aktuális közösségi közlekedési lehetőségekről folyamatosan frissülő információk pedig a BKK Info és a BKK Facebook oldalán érhetők el.

Forgalomkorlátozások nehezítik a közlekedést a fővárosban

A Blikk cikke szerint a rendőrség vasárnaptól keddig ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti. Sok helyen tilos lesz megállni.

Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Diktátorok, ha összejönnek egy kiadós tapasztalatcserére.
Nem kellett volna a Putyinért kiküldeni az Orbán focirepülőjét? Nehogy véletlenül tankokkal jöjjön. Debrecenen keresztül, némi nosztalgia alapján.
Eladott Ország
Jól be vannak szarva a diktátorok ! https://cdn.pixabay.com/photo/2013/07/12/15/0... http://kecskefeszek.net/poenkepek/kep/medium/...
A török hadvezér Budapestre látogat és még 9-én is itt eszi majd a fene. Olyannyira, hogy minden bizonnyal ott lesz a felújított Gül Baba-türbe átadó ünnepségén, de a már egyeztetett program szerint találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János államfővel is. Úgy is kell, ha már Semjén annyit izzadt a felújításért. Azért szólok, hogy egy muszlim szent sírhelyéről van szó, remélem a rajongók tisztában vannak a tényekkel. A történelmi hűség jegyében megújított, rehabilitált sírhellyel kapcsolatban török muszlim vezetők jelezték, szeretnék, ha mecsetként is funkcionálna a sírhely, a magyar kormány részéről viszont ragaszkodtak a síremlék eredeti, történelmi funkciójához. Vagyis már megint megvédtek.
Eriksson
Ki lehet bírni azt a két napot, ha a többi állam is kibírta. És bizony sok-sok helyen megfordult nyár óta Erdogan.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20181007-orban-...
Rockxy
Janicsárok fognak masírozni a Kossuth téren keresztül, mer nékik lehet ám gyülekezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.