Érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény az országnak, sőt, 30 milliárd forintot buktak az adófizetők, miközben súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komoly ellenőrzés nélkül - állapította meg a Transparency International Magyarország és a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest. A letelepedési államkötvények ötlete unortodox volt, de nem volt szükség rá - folytatta. A magyar devizatartalékokat nem kellett feltölteni ezekkel, mert volt belőlük elég. Az Orbán-kormány 2010-ben egy krízisből kilábaló gazdaságot örökölt, és a 2011/12-es visszaesést kivéve azóta is tart a növekedés. Az MNB adatai szerint amennyi mobilizálható devizatartalék volt az országban 2013 és 2017 között, az semmi okot nem adott a devizatartalékok feltöltésére. Az sem érv, hogy válság lenne, ha valaki azzal kampányol, hogy Magyarország jobban teljesít, akkor kéretik eltörölni a válságadókat

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

145 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A roggyanttonyo, meg a takonyárpi FIZESSE KI !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A roggyanttonyo, meg a takonyárpi FIZESSE KI !!!
papa.49
@Peller Anikó: Pontosan ha visszafizették, utána kötél általi halál, mert amíg nem büntetik ez ilyen dolgokat addig nem állnak le !!!
tulipan
Mármint? A narancsosok buktak, vagy a nép,, NAGYON NEM MINDEGY!
papa.49
@tulipan: AQ nép bukta ugyanis az első 2010 törvények között volt, hogy a kormány fizetési kötelezettségét a nép ÁLLJA !!!
Volt eszük !!!
Klubtag
Nem is pénz, mert többet herdálnak más hülyeségekre, hanem az a mérhetetlen mocsok, amit beengedtek ebbe az országba, ezeknek a velük rokon lelkeknek a betelepítésével. És a szarháziak még a migránsoktól félnek. Hát azt hiszem, hogy inkább a migránsoknak van bőven tőlük félnivalójuk. Keresztény kultúra...röhej...épp most nyaldossák fényesre az egyik legnagyobb muszlim állam fő-nacsarnyikának alsófelét...
Eladott Ország
Rogán Bűnöző Antal, a nép egyszerű parasztlegénye, Gucci-táskás helikoptercsászár, a kenőpénzes zacskók védőszentje, az áron alul kiárusított önkormányzati ingatlanok koronázatlan királya, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító a magyar adófizetőket letelepedési kötvényenként megkárosító erkölcsi vonatkoztatási pont, a kormányzati agymosó propaganda felelősét börtönbe kell zárni, de Polt Péter főügyész fidesz csicska mellet ez nem megy. Kurvára elég volt már abból, hogy mindenkit hülyének néznek. Továbbra is igaz az, hogy addig tesz azt a hatalom amit csak akar, ameddig mi ezt hagyjuk. Ugyanis belőlünk, mindannyiunkból élnek, így a döntés is a mi kezünkben van. Itt az ideje élni ezzel a lehetőséggel.nem adnak magyarázatot, hogy nem mennek el beszámolni a disznóságaikról egy parlamenti bizottság felhívására, hogy nevetségesnek neveznek minden jogos érdeklődést azzal kapcsolatban, amit művelnek. Ülnek egy csokorban és röhögnek rajtunk. Nem tudom hányan vannak még, akik ma azt tudnák mondani a gyereküknek, hogy majd neked jobb lesz, fiam. Hosszú évekre, évtizedekre el van meszelve ez az ország.
Klubtag
Mi a szent szart kellett a hazának a Dobó István és a hős egri védők küzdelme, és mi a szent szart kellett Dugonics Titusz hősies áldozata...Kedves jobboldali barátaim! Tudjátok nem sok mindenben volt jogfolytonosság és egyetértés a Horthy-féle és a Kádár-féle történelem tanításban, de a török hódoltság kérdésében ez megvolt. NA MOST A SZAR- ÉS SENKIHÁZI PÉLDAKÉPETEK EZT A TÖRTÉNELMI KONSZENZUST BECSTELENÍTI MEG ÉPPEN...
tulipan
Ajna, Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, űzi mocskos kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szerinted fekély? Szerintem meg, ewzek még, rosszabbak ,mint a Tatár horda és a Török dúlás egytütvéve és példaképühöz Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétverik-szétlopják az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánuk? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de csak ne reménykedjenek, nem ÚSSZÁK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Ha még ma leszállsz Macron meleg péniszéről és ráérsz, elmagyarázod nekünk ezt a hírt?
Köszi...
Yoda69
Egyertelmuen az orban klan, a pereputty es a seggnyalo slepp feltokesiteset szolgalta, es szolgalja meg a mai nap is a letelepedesi kotveny program.
Ha egyszer buknak akkor ezt a bebukott 30 milliardot is szamon lehet majd kerni rajtuk.
sokanvagyunk
Gondolom nem az ügyletben szorosan (vagy szarosan?) résztvevők nyilatkozták ezt.
steve82
@Shikari: Te kis genya, itt miért nem villogsz és magyarázod ki a feletteseid?
Hellcat
@Shikari: Egyetértesz egy mutyival amin 30 milliárdot bukott az ország??? TE HAZAÁRULÓ GECI TE!
tulipan
@Hellcat: Igen, Shikari egy sötét.bunkó, valódi narancsos seggnyaló, gennyláda!
tulipan
@Shikari: Sajnos, most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, országot eláruló, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi, rendkívül MOCSKOS, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot, visszavetve legalább 200 évvel!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
steve82
@Shikari: Mivel? A 30 milliárd minusszal? Meg amit még elvittek az offshore cégesek? És az is rendben van, hogy milyen embereket engedtek be? Baszki, te aztán egy igazi lelki nyomorék csicska vagy...
tulipan
@Shikari: Te rohadt narancsis seggnyaló gennyláda, geci!
csak úgy....
@Hellcat: @tulipan: mentségére szógáljon,hogy nem bír 30 milliárdig számóni! :)
fogalmam nincs,hogy ezt a papagyály mellik álatkereskedésbe vehette a fidesz ...
csak úgy....
@Shikari: azokról a Magyarokról mi a véleményed,kik most böcsületesen melóznak,napi 10-12 órát,hogy a te idiótaságaidat finanszírozni tudják ? te nem lehetsz egy ingyen hülye ...,vagy!?
tulipan
@csak úgy...: Azért, ebben ne reménykedj!! :)
tulipan
@Shikar: Sajnos, most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, országot eláruló, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi, rendkívül MOCSKOS, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot, visszavetve legalább 200 évvel!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
thumb_up1 replyVálasz
görbetükör
Ezért a herdálásért és a nemzetbiztonság kockáztatásáért sok évi börtön járna!
csak úgy....
@tulipan: Piszok nagy szükséget szenvedhet a fidesz,ha már erre a ,hogy is mondjákra szorul...
persze a vadhajas hullik,hun lik csapatába ,hülyékbü meg idiótákbu,mindíg van fölvétel ;)
tulipan
@csak úgy...: Sajnos jelentkező is! :)
csak úgy....
@Shikari: kapd be tibi! nekem van vagy 10 ösöm,kik a hazáért áldozták ,fölöslegesen...
...ilyen cerkófokért,min te meg a röpülös viktor.
csak úgy....
@Shikari: "@csak úgy...: A magyarok rendesek. Te nem. "
tudod öcsi,ha te magyar vagy...,akkor én inkább nem ! :)
silber13
@Shikari: Neked itT kuss Durbincs-Shikari.
csak úgy....
@Shikari: te mindíg ennyire prosztó vagy ? nem veszed észre,hogy azt kapod,mit adsz ?
a semmilyen zsóti kergessen a pusokjával,te rinocérosz ...
silber13
@Shikari: Netán gondod van te kis szopornyicás genitália?:-))))))
Csizmás Kond
@Hellcat:...ma 14:11... biztos vagy te abban a harmincizében vagy csak fújod a kotta szerinti dallamot ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: gyütt a cicus dorombolni és kételkedni...,azt tudod,hogy ha kóbor macska leszel,mi vár rád!? ;) miben lehet valaki manapság biztos?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..miért te biztos vagy ?...vagy te is csaj hallásból fütyülöd ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Most te tényleg abba kötöttél bele, hogy lehet nem harminc milliárd kárt okoztak csak mondjuk huszat? Szerentem ezt itt abba is hagyhatod...
csak úgy....
@Csizmás Kond: mondtam ,hogy én biztos ? te vagy a mindenbe biztos...
Csizmás Kond
@Hellcat: Nem kötöttem bele semmibe, csak megkérdeztelek hogy tudod vagy csak mondod ?
...mert szerintem kár nem volt...ha pedig nem volt akkor már az jövedelem...ja...az hogy kinek az tényleg vitatható de valakiknek megérte, és ha történetesen azoknak éri meg akik ma írnak akkor nem olvasnánk ilyen marhaságokat...mert ugye a saját hasznukkal nem kérkednének,,,ezért irigykednek.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..ha nem vagy biztos milyen jogon vonsz kétségbe bármit ?
csak úgy....
@Shikari: "@silber13: Genetikai hulladék. " ez alatt az én lájkom van de csak müszaki hiba! @Shikari: picinyem ,foglalkozz a magad génjeiddel...,persze úgy néznének ki ,mint a 60 as években egy tupírozott frizura...,na nem szép de kócos!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ugyan ezt töled is kérdezhetném!
silber13
@Shikari: Más??:-)))))))))))))) Nulla vagy kis náci!:-))))))
steve82
@Csizmás Kond: Minden fake news, csak amit Orbánod mond, az a nagy igazság, ugye? Fú, ezt a szarkamuzást, terelést, meg mellébeszélést, amit csináltok az összes fideszes narancsos ge*ivel... Szánalmasan hányadék, lelkinyomorék, eltartott, életképtelen paraziták vagytok a főnökötökkel együtt...
Csizmás Kond
@csak úgy...: Akkor kérdezd és mutasd hogy hol neveztem valakit a véleménye alapján akárminek ...mert itt nem az elkövetőket szarozzátok hanem a hozzászólókat...és ítt van a hozzánemértés.
Csizmás Kond
@steve82: ...szerintem te beszívtál...mert aki józanul képzelődik az bolond.
Hellcat
@Csizmás Kond: Pont te mered kétségbe vonni a tudásom? :D :D :D :D Jobban tetted volna ha hallgatsz rám és abbahagyod.
csak úgy....
@Shikari: alaposan ki bírod ismerni magad a gyógypedagógiai útvesztöiben :) ,...neked nem sikerült! szánalmas figura vagy tibi...
csak úgy....
@Csizmás Kond: "@Shikari: ..hülye mindig lesz. " :) hülyek nélkül nem müködne az orbán kormány...
te építési al,al al , alvállalkozó ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Egy macska a pokolból.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...vagyis szerinted a másikat épp az okosok döntötték be ?
Csizmás Kond
@Shikari: ..van is lesz is...:)...sajnos...:(
csak úgy....
@Csizmás Kond: szerintem ,most migráncsoznod és sorosoznod köllöt vóna ...
...mert épül és szépül az ország ! utoljára segítettem,most már mindent magadtu...
mondják,hogy ez a shikari jól szopik és óccsón...,ha rossz napod lesz eselleg , a holliktól meg kapod a tel.számát...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hát ahogy olvasgatlak egyra nagyobb a meggyőződésem, hogy neked nem sok kzözd van sem az épüléshez sem a szépüléshez...és nem érdekel ki hogy szopik...az legyen a te gondod.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ne terelj cicus...,gondótam,hogy al,al,al,vállalkozó vagy...,persze ök szopnak és a politikai fölsö 10 000 élvezi a hasznot ! a tibi valóban olcsó...
kereső
@tulipan: 15:39, nem tudod,hogy ahol lószar van, ott mindig akad veréb is?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...gondolkodni csak úgy érdemes ha van értelme...fő fő fő nyugdíja vagyok...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Csak nem te vagy az a vén fasszopó savas geci???
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...te jobban hajazol rá...ugyanolyan álájtatos volt mint te.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "..gondolkodni csak úgy érdemes ha van értelme...fő fő fő nyugdíja vagyok... "
szar,mikor nem értem,hogy ebbü mire szeretnél kilukadni ...,lényeg,hogy ne miattam kapj infarktust...
Veleda
csak összehasonlítás képen: 30 milliárd forintot buktunk az államkötvényeken,. Novemberben a nyugdíjasoknak kifizetett jutalompénz összege 33 milliárd forint. Ha nem basszák el a pénzt, differenciálhattak volna az alacsony nyugdíjasoknak is.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hiányzik egy s betű...de odaképzelhetted volna...
kereső
@Veleda: ahhoz először a jogszabályon kellene változtatni.Nem tudom,hogy az orbánnal minap tanácskozott valamiféle nyugdijas egylet,erre miért nem tett javaslatot.
csak úgy....
@dr. prédikátor: @Csizmás Kond: tikteket öröm óvasni... ,régen röviden a picsába küldés volt a divat , és ha nem ment...,ittunk eggyet és mentünk együtt...a megváltozhatatlan,akkori picsába...
most meg ? a soros ...
miért nem valloták be,hogy nincs semmi okos ötletük de a stadionok fontosak orbánnak ?
a XXI. század leg nagyobb harry huedinije...
steve82
@Csizmás Kond: Te egy iroda vagy legalább @Shikari -val? Együtt is zuhanyoztok és kiveritek egymásnak? Vagy te vagy shikari is mi? Kilophatják a te szemed is, tönkrevághatják az országot, elüldözhetnek minden épeszű ismerősödet is az országból, nem számít, lényeg, hogy legyen egyk is alamizsna Orbán-Rogán-Habony szartengelytől, mert egy beszari, béna szar vagy, aki még normális munkából se képes életben maradni...
silber13
@Hellcat: Az a macska hivatalosan F6F thadiengerészeti repülő volt és remek gépnek ismerték!
Csizmás Kond
@steve82: ...szerintem te nem is tudsz egyebet elképzelni...tudod, ki hogy él...
Aki Én
@Csizmás Kond: Senki senkit nem szaroz a véleménye miatt (kivétel a Shikari beteg, akinek mindenki libsi ha kritizálja szeretett vezetőt). A véleményed a tiéd, de sokat elmond rólad.
Azt szarozzuk, mikor egyértelmű, a napnál is világosabb hazugságokat, lopásokat, hazaárulásokat vontok kétségbe, tagadtok el.
Hogy neked az ilyen ügyeknél kétségeid vannak, vagy inkább úgy teszel, az téged minősít. Mi csak véleményezzük.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: Akkor szerinted nem igaz amit a hvg leírt?
Tudnád esetleg az oda leírtakat szintén számokkal cáfolni hozzácsapva az adott hivatkozást?
kulabombaafityiszre
@Shikari: Akkor szerinted nem igaz amit a hvg leírt?
Tudnád esetleg az oda leírtakat szintén számokkal cáfolni hozzácsapva az adott hivatkozást?
kokopelli
@Aki Én: ..akkor vannak ß@rban,csak az én véleményem szerint,ha átmennek személyeskedésbe!Nem kell felvenni a topis kesztyűt! A nem vagy magyar,a libsi-
zés,a trágárság a zsákutcát jelenti náluk! Nem kell válaszolni!Van elég értelmes
kommentelő,akivel lehet normálisan "beszélgetni"! A fityiszesekről mindig egy "grund-
vicc" jut eszembe!
-Te haver!Én az asszonnyal állandóan vitázom,mert mindig más a véleményünk!
Nálad is?
-Nem haver,nálunk azt véleménycserének hívják!Bemegyek a konyhába a vélemé-
nyemmel és az övével jövök ki!
Orbán akármilyen beteg elszólása,beszéde egyenlő lesz a hívők véleményével!
..."mexoktam" és nincs vita! ;-))
Aki Én
@kokopelli: ...szerintem szinte már szórakoztató :)
Én hiszem, hogy ezek az ember valóban betegek, nincs rendben a családi hátterük és minimum személyiségzavarosak. Azt is elismerem, hogy ezzel nem szabadna viccelni, gúnyolódni, hanem sürgős segítségre lenne szükségük. Az IQ szint már szinte másodlagos.
Eladott Ország
@tulipan: tegnap, 13:28, A Policy Agenda mérése szerint Magyarországon a munkavállalók kétharmadának a bére nem éri el az átlagbért, ami a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése szerint 2018. májusában bruttó 327 486 forint volt. A kérdés akkor hogy számolták ki? Valószínűleg pártutasításra csalással, illetve médián helyett az számtani átlagszámítást csalással kombinálták.
kokopelli
@Aki Én: Én egy másik oldalról kezdeném az elemzést!Egy szándék vezérli az un.
illiberális ß@rokat (kommentelőket),éspedig az,hogy a betett cikket ne kelljen meg-
vitatni!Szétdarabolni sértésekkel,személyeskedéssel és trágársággokkal! A képzés
és a "gyerekszoba" hiánya! Azért fizetik őket! Értelmes troll-okra nincs "budget"!
steve82
@Csizmás Kond: "...szerintem te nem is tudsz egyebet elképzelni...tudod, ki hogy él..." Értelek, de akkor magyarázd el, hogy miért hiszel el mindent, amit a szemedbe hazudik a narancsmédia, miért nem is kételkedsz egy cseppet sem és miért itt próbálod védeni őket? Én nem megyek a narancsos portálokra kötekedni, mert ott nincs semmi értelme, mert tudom, milyen emberek olvassák és milyenek gyártják az ottani híreket... Szóval kérlek válaszolj!
Aki Én
@kokopelli: ...ezt tudjuk. De ki veszi őket komolyan? Mit tudnak itt elérni?
Ez olyan, mintha bemenne egy majom az akadémiára, és ott akarna hiteles lenni, megtéríteni embereket. Menne neki...?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...felfogáskérdés...valaki csak azt tudja tagadni amit ő csinált, látott vagy tanúja volt...tehát amit te állítasz rólam az enyhén mondva is rágalom...így beszélgetni nem is lehet.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ..nem...de te tudnád hivatalosan igazolni hogy igaz ?
Csizmás Kond
@steve82: ...szerintem félrebeszélsz, az állítólagost összekevered a valósággal a saját ízlésed szerint...
nem hitből írok hanem az leírtakhoz fűzök megjegyzést...teljesen más mint amit te felfogsz...
tulipan
@Csizmás Kond: Én meg ezt rólad, nem hiszem el! Nevezheted,a hogy akard! Elv, hit, meggyőződés, az ellenkező minden vé!emény elutasítása..., stb.
steve82
@Csizmás Kond: Terelsz, mint a narancsosok akik idejárnak kifejteni a "saját" véleményüket, "megjegyzésüket". @tulipan leírta amit én is gondolok rólad... Az egész lényed Shikarival, meg dubrincs-al egy kreált szarság és egy kis alamizsnáért bármire képesek vagytok. De koldulásoddal jobban járna az ország, akkor legalább nem szennyeznéd teli a netet... Szánalmasak vagytok... Amikor tükörbe nézel, nem köpöd szembe magad? Ez neked egy baromira jó világ, jó rendszer? Elhiszem én, hogy ez az ország nem érdemli meg a jobb életet, de még bele kell rúgni mindenkibe egy párat? Még jobban segíteni kell az elnyomást, a rablást, azért, hogy ne kelljen felállni a géptől és elmenni keresni egy normális állást?
Hellcat
@silber13: Vagy az M18 előjelű páncélvadász (hu.wikipedia.org/wiki/M18_Hellcat) Egyébként ez a harckocsi az eredte, ez miatt használom ezt a nicket :)
Csizmás Kond
@tulipan: ...ne haragudj de nem értem...miről is beszéltünk ?
Csizmás Kond
te pedig mint a kommunisták...na ez hogy tetszett ?
silber13
@steve82: Girhs miért kételkedne? Marhára mesze van tőle a descartes-i filozófia egyik sarkalatos állítása.
silber13
@Csizmás Kond: "Vakóalki csak atudja tagadn, amit ő csinál..." Hát masek, ez pontosan ráillik afidesz credojára,: a " si fecisti nega " kifejezése, azaz, ha megtetted, tagadd!
kulabombaafityiszre
@Shikari: Köszönöm ennyi volt.Te még anyádat is meg dugnád ha a vezéred kérné.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: Köszönöm ennyi volt.Te még anyádat is meg dugnád ha a vezéred kérné.
tulipan
@Shikari: Jellemző , Te bunkó, narancsos seggdugasz rohadék!
kulabombaafityiszre
@Shikari: Te jöttél ide romániából a csizmás seggdugasszal,gyagyás román.
steve82
@Shikari: Te meg fideszes, mert ilyen köcsög csak az lehet!
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...na és te a kutyaszar nevedtől képzeled magadat magyarnak ?
tulipan
@Csizmás Kond: Há' mééé', Manninger Jenő az "magyarabb'" név??
simmering73
Hozzánk hasonló baráti országokban (pl Kína) ilyenért főbelövés jár. A golyó árát pedig a családtagoknak kell kifizetni.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: tegnap, 20:06
A nevem alapján a te fejedre is szarok,fityiszes macskajancsi.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 16:16
Hol születtél gyagyás?
Tudod én Demke.
magyarbakancs
"Harmincmilliárd forintot buktunk a letelepedési államkötvényeken"
Akik ezt kitalálták azok egy fillért sem.
Zsebe kitömve ne féljetek.
Nessy
És ez csak az első kör! Arról nem is beszélve, hogy ez szerintük nem okoz sem nemzeti, sem nemzetközi "biztonság politikai kockázatot"!
Csak ha két ember megáll beszélgetni!
Csizmás Kond
@tulipan: ...ikrek vagytok vagy mi a szar ?
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...ahhoz te túl alacsonyan keringsz...
kereső
@magyarbakancs: 09:34, azt nem tudom,hogy a "kitalálók" mennyit nyertek ezen a nekik jó"bulin", csak azt,hogy az általuk létrehozott off-shore cégek,amelyek az értékesitést végezték, azok 60 milliárdot kaszáltak az értékesitésen. Gondolom,ebből csurrant-cseppent a "kitalálóknak" is.
A parlamentbe anno rogán antal nevén futott a törvényjavaslat.
steve82
@Csizmás Kond: Jellemző rád is, ami a többi haverodra is: tereltek, mellébeszéltek, egy egyszerű kérdésre képtelenek vagytok válaszolni.
szaboria1
És ez még csak a kezdett. A 300000 euróra kell a kamatot is kiszámolni valamint azt vissza is kell fizetni.
Már kezdik beismerni kellett a pénz mert rosszul álltunk.
tulipan
@Csizmás Kond: Veled? Ég óvjon, ekkora szerencsétlenségtől!
tulipan
@Shikari: : A gyógypedagógia sem segített ezeken az agyhaloot naranos román degeneráltakon, amilyen Te vagy!.
csak úgy....
@Shikari: törökül tudsz ,te eszetlen? allah növessze hosszúra a micsodád...
tulipan
@Shikari: Nem szeretnék veled, TE AGYATLAN, semmiféle nyelven '"tárgyalni", mert agyatlan NARANCSOS beszűkült, román, vándorcigányokkal, úgy sincs MIT!
Ezért tudd meg, ilyenekkel, mint Ti, gondolkodó embernek, nem szabsd szóba elegyedni!
Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy űzi. RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."
csak úgy....
@Shikari: veled , boxos ? ;) nem tudok cigányul...
RonaGyuri
jó-néhány 0-t sikerült benézni ez a közel 30 milliárd ez sajna nem HUF, hanem EUR!!! =))
steve82
@Csizmás Kond: Olvassál vissza és ne tereljél fidesz bérenc!
Csizmás Kond
@steve82: ...az anyád picsája...gondolod hogy órákat görgetek egy taknyosért ?
steve82
@Csizmás Kond: :DD értem, a terelés, az nagyon megy! A "taknyos" kifejezéssel nem kicsit nőtt bennem a gyanú, hogy te bizony a köcsög shikari vagy. Menjél, keressél egy normális állást, te karrierista szarkupac!
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 10:52
Szerencsétlen kis fosos macsek vagy.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...és akkor mi van azzal ?..még takonykodni is gyengék vagytok, nem beszélve hogy a témáról.
tulipan
@Csizmás Kond: :DD értem, a terelés, az nagyon megy! A "taknyos" kifejezéssel nem kicsit nőtt bennem a gyanú, hogy te bizony a köcsög shikari vagy. Menjél, keressél egy normális állást, te karrierista szarkupac!
tulipan
@Csizmás Kond: Tudod mit?? A "takonykodásban'" inkább nem versenyezünk veletek ..! :) Ez az egyetlen, amiben verhetetlenek vagytok!!! :)
Csizmás Kond
@tulipan: na idefigyelj, ha duplapéldányban szeretnéd fitogtatni a butaságodat akkor legalább ne áruld el magad...szargörcs.
kokopelli
@tulipan: (Tegnap 13:21)..akkor felkerültek Orbánék is a táblára "uccsóelőttinek"?
Fel- vagy leküzdötték magukat! Logikátlan,mert egy Zuckerbergnél okosabb or-
bán-nyalonc is "gályázik" a Főnöknek! Elmagyarázni minden narancsos schegg-
fej tudja,csak ők sem értik! ;-)))))))
tulipan
@Csizmás Kond: Jól van! Ha duplapéldányban szeretnéd fitogtatni a butaságodat akkor legalább ne áruld el magad...szargörcs.
kereső
Mesterien érti a harci-cic! a lényegről elterelni a figyelmet.Márpedig a lényeg- rogán,habony és baráti köre nyert 60 milliárd-ot a bóton(eur-vagy huf??,nem tisztázott), a magyar adófizetők eddig buktak 30 milliárdot eur-ban.A magyar nemzeti vagyonkezelő- amely szervezet átengedte az off-shoroknak az értékesitést hűtlen kezelést valósitott meg.Ezek a lényeges dolgok.Harci-cic! meg takarodjon az ajtó mögé, ahol a hivatlan vendégnek van a helye.
kokopelli
@Aki Én: egy éve lehet,amikor a gatyanélküli kandúrról írtam,hogy vagy "szabolcsi"
vagy közvetlen a határon túli magyar-román, egy kiszólása miatt amit a seregben
két rendes szabolcsi kölök használt! A főnévi igenevet megtoldották a "fele" szóval:
"megyünk kajolni-fele" vagy "pijálni-fele" stb.! (Székesfehérvár mellett állomásoztunk
egy évig,azután egy évre szétszórtak bennünket a harci egységekhez,tiszthelyettesek-
nek!) El tudom képzelni,hogy a "Nagy Mágus" nyaloncai a határontúli "hajlandókat" is
alkalmazzák,a hazai "5.hadoszlop" mellett,vagy annak tagjaiként! ;-))
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: október 10., 18:23
...és akkor mi van azzal ?Ja ez már más.Amilyen penge macsek vagy,a saját segged is kinyalod szarás után,mert a macskák ilyenek.Bár ...és akkor mi van azzal ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.