Félmillió forinttal károsítottak meg hat turistát egy belvárosi szórakozóhelyen az elmúlt két hétben túlszámlázással – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Félmillió forinttal károsítottak meg hat turistát egy belvárosi szórakozóhelyen

Fotó: Pixabay

A közleményben azt írták, a gyanú szerint az alkalmazottak szeptember 21. és október 5. között becsábították a szórakozóhelyre a három indiai, a két svájci-afgán és a japán férfit, majd alkoholfogyasztásra bírták őket. Amikor a vendégek távozni akartak, jóval többet kellett fizetniük, mint amennyit valójában fogyasztottak.

Ha nem volt a vendégnél elég pénz, az alkalmazottak elkísérték a legközelebbi bankautomatához vagy akár a szállodai szobájáig is. Ha többen voltak, egyiküknek a szórakozóhelyen kellett maradnia, amíg a barátja visszaért a pénzzel – tették hozzá.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve tizenkét nőt és négy férfit állítottak elő. A belvárosi nyomozók önbíráskodás, személyi szabadság megsértése és bűnszövetségben elkövetett csalás miatt gyanúsítottként kihallgatták a szórakozóhely három ügyvezetőjét, valamint két alkalmazottját. Négyüket őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat – olvasható a közleményben.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@sokanvagyunk: Volt már hasonló kopasztási ügyük a Budapesti vendéglátósoknak. Az amerikaiak közzé is tették, a tiltólistát ,hogy hová ne menjenek be.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Terjesztik a rossz hírünket a világban.
sokanvagyunk
Ha egy szórakozóhelynek 3 ügyvezető kell, ott bizony elég sok pluszbevételre van szükség.
Dr plágium
Azért a nevét ki kéne írni, hogy tudjuk hová ne menjünk külföldi vendégeinkkel.
sokanvagyunk
@Dr plágium: Kérték hogy ne reklámozzák őket, saját lábon szeretnének boldogulni.
Klubtag
Mások mellett ezt sem oldotta meg és fel a 2010. óta regnáló Orbán-adminisztráció, pedig azért lettek megválasztva 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban, hogy különbek, hatékonyabbak, tisztességesebbek, igazságosabbak, humánusabbak, legyenek a 2010. előtti elődeiknél...hát nem érdekes...ki vállalkozik arra, hogy korrekt összehasonlítást tegyen???
Ha nem megy, akkor máshol van a baj, méghozzá vállon felül...
Yoda69
Mert aki Magyarorszagra jon az tartsa be a kulturhankat. Oszt jonapot. Lehet innen tovabb menni.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Volt már hasonló kopasztási ügyük a Budapesti vendéglátósoknak. Az amerikaiak közzé is tették, a tiltólistát ,hogy hová ne menjenek be.
telegdilaci
Gratulálok ezeknek a mocskos bűnözőknek,hogy ezzel is öregbítették Magyarország jó hírnevét,remélem megkapjátok a méltó büntetéseteket,Gyalázatos!!
Borsodi
Van kiről példát vennünk.Nem csak a taxisok aljasok, tisztelet a kivételnek ha van.Most már a vendéglátósok is vérszemet kaptak.Lassan már szégyen lesz Magyarnak lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.