A budapesti férfi videóra vette, ahogy agyonveri ismerősét, majd amikor látta, hogy az illető meghalt, álnéven hívta a mentőket.

Letartóztatták a férfit, aki videóra vette, ahogy agyonveri ismerősét

Letartóztatták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint múlt héten Balassagyarmaton halálra verte egyik ismerősét. Lajkó Péter, a Balassagyarmati Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel hétfőn közölte: a szökés és elrejtőzés veszélye miatt a letartóztatást 30 napra rendelték el.

A hatóságok szerint a 39 éves budapesti férfi még évekkel korábban, Németországban ismerkedett meg az áldozattal, ahol együtt dolgoztak. A férfi október 2-án meglátogatta ismerősét, és a nap folyamán sorra járták a szórakozóhelyeket, így nem sokkal később már erősen ittas állapotban indultak hazafelé. Út közben összevitatkoztak, majd a budapesti férfi többször meg is ütötte ismerősét.

Az éjszakát az áldozat házában töltötték, ahol a gyanúsított tovább rugdosta és ütötte a későbbi áldozatot. Ezt videóra is vette, majd amikor befejezte az ütlegelést, elvette az áldozat nyakláncát, de mellette maradt. Amikor látta, hogy a férfi meghalt, álnéven értesítette a mentőket. A véres ruháktól egy közeli butikban vált meg, azokat az egyik próbafülkében hagyta, és újat vett helyettük.

A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy az áldozatot mások verték meg, akiket ő nem ismer. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés és kifosztás miatt nyomoz ellene.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Most miért tartóztatták le az embert? Mert agyonverte a másikat vagy hogy levideózta és erre nem volt engedélye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.