A nemzetbiztonsági szolgálatok véleménye szerint csökkent a biztonsági kockázat, amióta áll a kerítés a déli határon – mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán az M1 aktuális csatornán.

Halász János emlékeztetett, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén mind a kormánypárti, mind az ellenzéki képviselők úgy vélték, a jelenlegi helyzetben szükség van a magyar határt védő kerítésre.

Fidesz: amióta áll a határkerítés, csökkent a biztonsági kockázat

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

A szóvivő idézte a nemzetbiztonsági szolgálatok összegzését, amely szerint a kerítés bevált, védi az ország és Európa biztonságát.

Megjegyezte, azért kellett erről beszélniük, mert a Sargentini-jelentés támadja a kerítést. "Ez a brüsszeli elit bosszúja, a még most többségben lévő elitnek a bosszúja, és erre politikai választ kell adni. Ha politikai támadás ér bennünket, akkor meg kell védeni az országot" – hangsúlyozta.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Milyen igaza van. Kevesebb vaddisznó jön be Szerbia és Horvátország felől, így csökkentek a mezőgazdasági károk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Szegény Pecás, az a kerítés akkor nem állt, mikor kellett volna, mikor jöttek, sokan!
Most a kerítés az eu milliárdok támogatásával a török menekülttáborokban van. Kb 4 millió ember, Erdogan bevallása szerint. Ha ez megszakad , az a 175 km es drót szart sem fog
anima
A többi ország körülöttünk megoldja ezt a problémát kerítés nélkül is.
Nekünk kell a kerítés, mert...
Mert.
tulipan
@Shikari: Jó reggelt,Te született gyűlölködő. narancsos segnyaló, náci bokszos!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:04
Tudod ,ha nem lennél egy koszos román cigány,aki itt magyarkodik a mi adónkból,akkor tudnád,hogy a Demke egy intézmény volt.Tehát helyesen a Demkében,de te még ehhez is hülye vagy.Azért ,mert anyád kipottyantott a kukorica földön és beleestél a szarba,más nem az intézményen,hanem az intézményben születik.Vágod e szaros román shikaridurbincs?
kulabombaafityiszre
@Shikari: Tudod ,ha nem lennél egy koszos román cigány,aki itt magyarkodik a mi adónkból,akkor tudnád,hogy a Demke egy intézmény volt.Tehát helyesen a Demkében,de te még ehhez is hülye vagy.Azért ,mert anyád kipottyantott a kukorica földön és beleestél a szarba,más nem az intézményen,hanem az intézményben születik.Vágod e szaros román shikaridurbincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.