Az aggódó rokon azzal kezdte, hogy szájba vágta Évát – ekkor tört ki a nő foga.

Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen

Mint megírtuk, az olaszliszkai esethez kísértetiesen hasonló majdnem lincselés történt Encsen a hétvégén. Egy 52 éves helyi lakos autójával elütött egy szabálytalanul az úttestre szaladó 5 éves kislányt. A gyerek súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az időközben helyszínre érkező rokonok, ismerősök pedig nekiestek a nőnek: ököllel ütötték, fogait kiverték. Az autóban is kárt tettek.

Éva, aki az autót vezette, az ATV Híradójának azt mondta, hogy az ott levő családtagok azt kiabálták, hogy meghalt a kislány. A mentők eközben ellátták és elvitték a gyereket, ezután szabadultak el az indulatok. A nő szerint kijött az egyik rokon, aki szájba vágta, ekkor tört ki a foga, és ütötte, ahol érte.

Kiabáltam, kiugrottam a kocsiból és kiabáltam, hogy hívjatok mentőt, hívjatok mentőt. Megijedtem nagyon és sokkot kaptam. Egyszerűen fel sem tudtam hirtelen dolgozni, mert olyan semmiből jött a gyerek, hogy nem számítottam rá

- mesélte a nő, aki a Blikk információi szerint – a család bosszújától tartva – egy időre elköltözött a településről.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Azért hasonlított kísértetiesen az Olaszliszka lincselésre, mert Olaszliszka és Encs között 30 km a távolság. Kvázi, az elkövetők is közeli rokonságban állhatnak egymással.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Azért hasonlított kísértetiesen az Olaszliszka lincselésre, mert Olaszliszka és Encs között 30 km a távolság. Kvázi, az elkövetők is közeli rokonságban állhatnak egymással.
Borsó
Nem szabad megállni. Önvédelemből padlógázzal el kell hagyni a helyszínt, mintha veszett kutyák elől menekülnél. Aztán ha már biztonságban vagy, akkor hívd a rendőrséget, és csak velük együtt szabad visszamenni.
sziralisa
@Borsó: Úgy bizony. Aranyszabály kellene hogy legyen, mert a barbárság ellen hadd ne fizessen már senki az életével.
lusta
Legyünk pontosak, Fügödön történt az eset.
solidedge
Volt ennél cifrább is. Egy középkorban idetelepült migráns kismotorost akart igazoltatni két járőröző rendőr. Vesztükre a gettó mellett. A felszabadító sereg ásóval, kapával baseball ütővel a bajba jutott bukósisak nélküli testvérük megmentésére sietett. A rendőrök bemenekültek az autóba és várták a halált. Segélyhívásukra újabb járőrautók érkeztek és kimentették a két zaklató rendőrt.
szep napot
A kressz a rossz. Ha ciganyt ut el valaki; alljon meg az ember 3-400 meterre a balesettol. Autobol nem szabad kiszallni, motort nem szabad kikapcsolni. Az autoban kell a rendoroket megvarni. Ha az orkok a kocsi kozelebe jonnek, tovabbmenni 3-400 metert.
terlasz
A primitív állatok a saját hibájukért mást okolnak és ráadásul bosszút is állnak. Persze, ebben van felelőssége az államnak is.
justhpeter
Erre mondta Pinocset 2010-ben, hogy két héten belül rend lesz.
dr. prédikátor
Eszembe jutott egy régi vicc: A 40 es években Sztalin Jóska bácsi a vidéket járva meglátogat egy kolhozt.A párttitkár meg a rendőrparancsnok kíséri, majd így szól a parancsnok! Tovaris Sztalin: Eta kolhoz, Eta falhoz!!!
lampa laz
@justhpeter: ...rendet is tett szépen szőkített olajossanya. Az összes rétinégerből X-művészt csinált a fidesz, 4 évente sikeres kiállítást rendeznek a műveikből...
iluminati
@terlasz: Nem fog történni semmi hisz kell a szavazat...
solidedge
@Shikari: Én is olvastam a Népszava cikket, de nem a Népszava, hanem a cigányok vádolják a nőt. Különbség.
Csizmás Kond
...persze hogy hibás a cigány mert nem hajlandó integrálódni...ugyanis neki így duplán megéri...ha integrálódik marad a csupasz faszával.
...persze hogy hibás a törvény mert egy kalap alá vesz minden embernek született lényt, ugyanis a zunió, a liberópolitika, a különféle emberjogilag fizetett széltolók csak azt lesik hogy valamilyen pert tudjanak a kormány vagy más nyakába varrni, mert szerintük aki gazembernek születik annak veleszületett joga gazemberkedni.
...amíg a cigány és a többi gazember nem fél a börtöntől, a büntetéstől addig a rendes ember kell féljen tőlük. ...
terlasz
@Shikari: A Népszava teljesen korrekt cikket közölt. Senkit nem menteget és nem is vádról.
Felesleges a hangulatkeltésed.
iluminati
@KisGenyo2: A helyszínt 2011 ben készíte a google...A településünkről is van ilyen de rá se ismerné annyit változott...
Pálinkás Pál
@justhpeter: Te lennél libsi legjobban felháborodva ha Pinocsetesen rendeznék le a cigányokat!!Egyszerűen szegregálni kell őket,adni nekik egy területet,onnan se ki-se ba,irtsák ki egymást!!
picike1
@Pálinkás Pál: nincsen az amit te jonak látnál az csak a többi baj okozója lenne ! nincsen olyan különterület ,menjen el vagy sülyedjen el
KisGenyo2
@iluminati: A blikk friss fotóját ezzel az utcaképpel összevetve, ez a kép nem a maguk településén készült és nem biztos, hogy 2011-ben. Ugyanis itt semmi változás nem látszik ;-)
madlaci66
Ilyenkor mindig várom a roma vezetők, és a nagy roma jogvédők nyilatkozatait. Ellenkező esetben öt perc múlva ott dörömbölnek a média ajtaján, és mondják, hogy ez azért van mert cigányok vagyunk... Szerintem ez szintén azért történt mert cigányok vagytok.
Aki Én
@Csizmás Kond: ,, szerintük aki gazembernek születik annak veleszületett joga gazemberkedni.
...amíg a cigány és a többi gazember nem fél a börtöntől, a büntetéstől addig a rendes ember kell féljen tőlük. ..."
Mintha a kormányról beszélnél..., vagy tényleg?
Aki Én
delibab.bloglap.hu/oldalak/csendor-kezikonyv-4342/

,,A cigányok
Ami a jellemüket illeti, lusták, bosszúállók, kegyetlenek; arcátlanul hazudnak, mert szégyenérzetük hiányzik és gyávák. Ezek a tulajdonságaik belügyi szempontból annyiban fontosak, hogy merész bűntettekre nem képesek, áldozatukat vagy alvás közben vagy orvul támadják meg, vagy e célra mérget használnak. A veszéllyel járó bűneseteket inkább mellőzik."

-lusták, bosszúállók, kegyetlenek; arcátlanul hazudnak, mert szégyenérzetük hiányzik és gyávák._
Nem ismerős???
Pálinkás Pál
@picike1: Ezt most leírnád érthetően hogy mit is akartál mondani???
Eriksson
@Pálinkás Pál: 09:14 Volna ilyesmire igény.
Az Opre Roma-Cigány Demokrata Néppárt autonóm cigány köztársaságot kíván létrehozni, amelyet Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője agyament ötletnek nevezett egy Helló Dél-Somogynak adott interjújában. Kamarás István egy videóban támadta be Andert, ezért most a K.O. ringjében feszültek egymásnak.
www.youtube.com/watch?v=_5_CfsiDb4o
picike1
@Pálinkás Pál: mit nem értel magadat hogy jelöljenek ki olyan területet nekik jo de az ott legyen ahol te élsz jo
Pálinkás Pál
@picike1: Kisegítőbe jártál??? kiüríteni egy megyét,nekik adni,de hermetikusan lezárni!!!gondolom a szabolcsiak nem sírnának ha elköltözhetnének máshová!!! az óindiaiak meg csináljanak egymással amit akarnak!!!
Pálinkás Pál
@Eriksson: és milyen jó lenne,de csak szigorú határzárral utána!!!
picike1
@Pálinkás Pál: nem daraboljuk Magyarországot semilyenneknek fel!!
nezelodo
Ideiglenesen elköltöztek a településről... Nem ideiglenesen kellene, hanem végleg az országból is az ilyen vadaknak.
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nincs miért felháborodnom. Nem vállalok belügyminiszterséget és nem ígérgetek hülyeségeket. Ha pedig egy kormánynak csak ilyen belügyminiszterre futi, akkor nagy baj van.
Hellcat
Ez kérem a fidesz hű szavazótábora akiket meg szoktak venni kilóra, erzsi utalvánnyal/tüzifával/zsák krumplival stb.
terlasz
@Apoca: Ez a durbincs csak egy érzéketlen selejtes gép, nem érdemes értelmet keresni a böfögéseiben. Időnként belepiszkál a gazdája, de abban sincs több emberi megnyilvánulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.