Megszólalt a gyerek apja, aki szerint a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve.

Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
Fotó: Pixabay

A TV2 Tények című műsora szerint egy ceglédi munkásszállón megerőszakoltak egy négyéves kislányt. A tévécsatorna úgy értesült, román állampolgárságú szülei a hétvégén vitték kórházba, mert sokkos állapotban volt, a lábát fájlalta és erősen vérzett.

A Bors ellátogatott az eset helyszínére, és szóra bírta a súlyosan megsérült Andika édesapját. A román állampolgárságó Lucian P. a lapnak azt állította, kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.

Azonnal orvoshoz vitték, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de szerintem a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve

- állítja.

A nyolc éve Cegléden dolgozó férfi és családja számára munkaadója biztosít lakhatást, feleségével együtt nevelik a négy– és alig egyéves kislányukat, már mindketten Magyarországon születtek. Velük él az anyuka testvére is, de jelenleg a kislányok nagyapja is itt tartózkodott.

A férfi egyik munkatársa a lapnak azt mondta a történtekről: éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a kislány lábára esett.

A Bors információi szerint a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Most ezek "migráncsok" vagy a magyar nemzet "őshonos" tagjai.
Vajon a kisebbik lányt miért vették el a szülőknek nevezett nem tudom kiktől! Honnan tudják, hogy rá is esik egy 500 kilós "súly".
Ezek a szörnyetegek a szavazatukért cserébe még ezt is megtehetik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@bencemacska: Köszi, megnéztem. " szorgalmas, jóravaló vallásos emberek"----mondja a főnök.
bencemacska
@pécsi: ma, 18:36
Honnan tudod, hogy hány és milyen útlevele van?
A csángókat hova számolod?
Hazugságvizsgálóval a kislány anyai nagybátyját hallgatták ki!
bence
@pécsi: ! Hol olvasta , hogy Magyar betelepített ? Azt írtam , hogy orbán betelepítettjei akik gondolom , hogy felvették a Magyar állampolgárságot is ! Egyébként érthetetlen számomra , hogy mit keres Három generáció egy Magyar munkásszálláson ennyi idő óta ?! Majd lassan olvassa , hogy megértsen !
F_Viktor
@bence: A csángók nem magyarok?
O'szt majd jönnek 10 ezrével az ukránok is!
bencemacska
.@bence: ma, 21:12
Neked is egy kis adalék, hátha még nem olvastad:
24.hu/belfold/2018/10/11/hazugsagvizs..
ittott
@bencemacska: akire 500 kiló ráesik, annak annyi, vagy ha nem hal bele, örökre nyomorék marad. egy ilyen kicsinél szétzúzza a végtagokat... ha meg a nemi szervét érinti vége a medencéjének is... nem is írom tovább

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.