Egy éve folyamatosan kértek segítséget a sürgősségi osztályról. A botrány után kétszer annyiba került a helyzet rendezése, írja a Hvg.hu.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Minden rendben van az egészségügyben, legalábbis a kormány és Kásler szerint...
Mikor Zacher dr. felmondott azt mondták minden rendben van. Gyorsan kaptak lélegeztető gépet, betegőrző monitorokat ( én akkor is mondtam, hogy az intenzívről vitték át) és lám kiderült, nem újat hanem régit kaptak...
"A sürgősségi osztály vezetői az elmúlt egy évben mindössze 240 millió forintot kértek (ez az egészségügyben valóban nem sok pénz) a bérek emelésére és az eszközök pótlására, de ezt a pénzt nem kapták meg. Ezzel a ráfordítással marasztalni lehetett volna a dolgozókat és javítani a feltételeket. Miután sokan távoztak, köztük a centrumot vezető Zacher Gábor főorvos is, és kitört a botrány, a helyzet kezelése majdnem kétszer ennyibe kerül, a kórház vezetése ugyanis a 240 millión felül most további majdnem 200 millió forintért kénytelen marasztalni a még megmaradt dolgozókat."
Ha akkor megoldják a helyzetet elég lett volna a 240 millió...

Megérte???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.