Gulyás Gergely szerint már csak Európa középső-keleti része képviseli az elfogadást és a toleranciát. A 2019-es európai parlamenti (EP-) választás tétje Magyarország számára az ország által megkötött szerződések betartásáról és éppen ezért a nemzeti önvédelemről szól - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Nyíregyházán megtartott fórumán, szombaton.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
Magyarországot meg egy diliházból szabadult elmeroggyant banda
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Miközben a habsereg fejlesztésről papolnak

ami magában sem tartozik a barátságos gondolatokhoz az egyre agresszívabb mások mocskolás folyik

Az egyre hibbantabb – hogy ez nála is egy betegség fázisai, vagy csak beteges igazodási kényszer ki tudja – G.G. a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Nyíregyházán megtartott fórumán, szombaton eresztette el magát:
Az általa egyszerűen csak agresszív és intoleráns szélsőségnek nevezett politikai erők „próbálnak egy Magyarország (sőt még olyanoktól sem riadt vissza, hogy Európa) számára elfogadhatatlan és komoly veszélyt hordozó ideológia jegyében újra és újra beavatkozni”.
Majd rátért arra, hogy „Nem kívánjuk megmondani másoknak, hogyan kell gondolkodni (mármint arról, hogy mi az a demokrácia, mi az az együttműködés, egyáltalán hogy kell érteni az EU szabályait???), viszont ezt fordítva is elvárjuk”. Azért biztos ami zihher rögzíti: „a kontinens középső-keleti része még nem adta fel a hagyományos és tradicionális értékeket”, pontosabban azt amit ők annak vélnek! =))
Clavigo
"Éberség,,elvtársak,,,éberség..""...mindig azt mondom.. " Agresszív és intoleráns "..? --Orbán elvtárs jellemrajza,,,két szóban.. Bekéredzkedünk egy klubba,,(EU),,és folyamatosan az asztalra szarunk,," hagyományos és tradicionális értékeink " szerint... ? Elmehetnétek már végre a náthás p.csába,,a Gazdaállatoddal együtt.
desiro
"Gulyás Gergely szerint már csak Európa középső-keleti része képviseli az elfogadást és a toleranciát."
Szakadna rád a mennyezet TE PONDRÓ
Madácsi Pali
Ha Európát még nem is, de Magyarországot biztosan! Úgy hívják őket, hogy fideSS.
justhpeter
Gulyás Gergely szerint: "Európát egy agresszív és intoleráns szélsőség uralja"
Mi ebben a meglepő ?
Magyarországot is egy agresszív és intoleráns tolvaj, csürhe, szélsőség uralja. Úgy hívják fideSS-kdnp.

Gulyás helyében és nem gyaláznám azt az Európát, amely az adófizetői pénzével a jólétet és a lopkodás lehetőségét biztosítja a hazai féreggyűjtemény (fideSS-kdnp) számára.
Ludmilla
Magyarországot meg egy diliházból szabadult elmeroggyant banda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.