8100 budapesti család igényelte 2015 óta a családi otthonteremtési támogatást. Elindulása óta több mint 90 ezer család részesült összesen 250 milliárd forint otthonteremtési támogatásban (csok) - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton budapesti sajtótájékoztatón.

Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@papa.49: Mert elmennek a fiatalok... na nem vidékre, hanem oda ahol jól meg tudnak élni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@papa.49: Mert elmennek a fiatalok... na nem vidékre, hanem oda ahol jól meg tudnak élni.
Csizmás Kond
A gyerektelenség nem csak magyar jelenség, sőt itt nem is annyira fokozott mint nyugaton, hanem ott a leginkább virágzó ahol teljes gőzzel a liberalizált elméletet fújják és élik meg...mert ma a szaporodást egyes kupecek feltételezése szerint a kelet és dél megoldja...mi csak élvezzük az ők gyártotta szart.
csipetke
Megmagyarázni se tudják a dolgot.Amit adtak,az túl kevés,túl későn.A lakás ÁFA-ját előbb kellett volna levinni 5%-ra,a CSOK-ot előbb bevezetni,és nem lett volna ennyi kilakoltatott család.De hogy lássuk,mennyire családbarát ez a kormány,2019-ben visszatolják a lakás-ÁFA-t 27%-ra,hogy a fiataloknak még csak véletlenül se jusson eszükbe a lakásépítés,vagy vétel.Kevés sajátlábú récsöl van eben az országban,akinek a pénz nem számít...
csipetke
@Dr plágium: 11:56 Régebben volt az a verzió,hogy fiatalok első lakáshoz jutása.Sztem ezt könnyen lehet ellenőrizni,hogy valóban arra költötték,amire adták,és nem szaunára,meg mitomén mire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.