Az NKE vezetése hétfőn kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál Angyal Miklós rendőrezredes oktatói tevékenységének megszüntetését – tudta meg a hvg.hu.

Kirúgták az oktatót a Közszolgálati Egyetemről az erotikus videó miatt

A „Blöff (female version)” címet viselő 3 perces, az elmúlt szemeszterben készült, erotikus hangulatú kisfilmben az egyetem hallgatónői azt játsszák el álarcban és szexi ruhákban, hogy az egyik záróvizsga tételsorát szeretnék kikényszeríteni az egyik oktatótól. A szöveg bőven tartalmaz vulgáris, női nemi szervhez köthető szavakat.

A kisfilmet Angyal Miklós orvos-ezredes, tanszékvezető egyetemi docens rendezte.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) hétfői közleményében azt írja, elismeri Angyal Miklós szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, úgy ítéli meg, hogy

az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését.

Ennek megfelelően az NKE vezetése kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál Angyal Miklós r. ezredes NKE-re történt vezénylésének megszüntetését, ezzel oktatói tevékenységét az egyetemen befejezte.

Íme a botrányos felvétel:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Azt lehet tudni, hogy ki lesz az utódja? Gondolom, az már előzetesen le van zsírozva.
CsipkeRózsa
A Közszolgálati Egyetemre csak NER-hez tartozókat neveztek ki eddig is, ezért tartott sokáig a kirúgás gondolatáig eljutniuk.
nezelodo
"elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével"
Aki ezt nyilatkozta, nem nézett még parlamenti közvetítést, ahol a régvolt ifjú demokraták alázzák az ellenzéki képviselőnőket, mentegetik a meggyestamásokat, tőkéslacikat, a vakkomondorosokat, simán kövér tehénnek nevezik azt a bizonyos EU-s jelentést jegyző képviselőnőt, mocskos dolgokat állítanak a rivális politikusok házastársáról, stb. Szóval egyikük sem lesz élharcos a NANE mozgalomban, különösen nem a focimániás vezér. Hiába alighanem kevesebben jártak közülük tánciskolába, (ahol tanulhattak volna némi illemet), mint foximaxira ha igen, alighanem levelezőn végezték el, legalábbis az eredményen ez látszik
tudode
Nagyon szellemes a videó. Azért kirúgni bárkit, mert VIRÁGNYELVEN. csak ráutalóan videót készít arról, amelyek TABU-nak minősülnek, de talán többször műveli minden élőlény, köztük az ÉLŐVILÁG MAGASABB RENDŰ FAJA azzal együtt, hogy NEVÉN NEVEZVE a világhálón is van egyértelműsítő honlap
.
hu.wikipedia.org/wiki/Pina_(egy%C3%A9rtelm%C5%B1s%C3%ADt%C5%91_lap)
.
Lehetséges akinek nem műveli ezt az ÉLETHEZ TARTOZÓ sporot, az SZEPLŐTELENŰL FOGANTATOTT, prűd
.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
Azok a szép napok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.