Demeter Márta a kecskeméti repülőbázison látott egy iratot, ami szerint Orbán Flórát egy kiképzőrepülés keretében utaztatták haza.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azért ez már durva. Orbán részéről hatalmas felelőtlenség, hogy ezt a lányát is bevonja a korrupcióba és hozzá szokatja. Minden bírálat amit a gyerekei a visszaélésekért kapni fognak jogosak lesznek és ezért Orbán lesz a felelős.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@kereső: ma, 14:58
Megérkezett a válasz:
" Hivatalos válasz, cáfolat, magyarázat ugyan nem érkezett, de a Kormányzati Tájékoztatási Központ az alábbi közleményt adta ki cikkünk és más portálok cikkeinek megjelenése után: „Az azonnali.hu-n »Miért reptették Ciprusról Budapestre a honvédség gépén Orbán Viktor lányát?« című
ma megjelent hír egy újabb fake news, hírlapi kacsa, aljas rágalom.
Nyomatékosan kérjük azokat a médiumokat, amelyek közölték a hazug állításokat, hogy az olvasók hiteles tájékoztatása érdekében azonnal töröljék cikküket." (A hírt elsőként az LMP-s Ungár Péter tulajdonában lévő portál szellőztette meg – a szerk.)"

Demeter Márta erre az Indexnek úgy reagált: a kormány ne próbálja szőnyeg alá söpörni a problémát, és ne az újságokat fenyegessék. Közölte: birtokában van a kérdéses irat nyilvántartási száma, és nem a Kormányzati Tájékoztatási Központot kérdezte, hanem a honvédelmi és a belügyminisztertől vár válaszokat.

"Az Origo azonban arról ír, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztatása szerint egy Orbán L. nevű parancsnokot látogatott meg Cipruson felesége és kislánya. A szabályzat lehetővé teszi, hogy a katonák családtagjait hazaszállítsák, erre a parancsnok engedélyt kapott."
kisrigó
Biztos forrásból tudom, hogy a szomszéd srácot biciklivel hozta haza az apja a születésnapi buliból. Ugyebár, kinek mire telik, annyit is ér! Úgy látszik, hogy a pofátlanságnak nincs határa!
Hellcat
Rettentően kibaszott ideges vagyok...1 nap alatt megszüntették a lakáskassza támogatást...mert nem szolgálja a célt...hát az általatok szétkúrt ingatlanpiacon éve 72 ezer forint valóban lófasz, de mit segít ha azt is elveszitek??? 300 forintos vizitdíj meg népszavazásra került. Közben a qrbán lánya is beszállt a honvédségi gép használói közé. MILYEN JOGON??? Azt a jó kurva anyátokat fideszes fasztestű gecik.
namihami
Ne tévedjünk el. Arra gépre ugyan a Honvédség neve van írva, NA DE kié az a masina?
Hát mi az ebben a lángokfól öleltben, ami nem a Gazdáé? Hogy kinek, minek a neve van ráírva? Az mióta szempont?
Ha pedig az övé--márpedig, ki másé lehetne?--akkor miért ne utazhatna vele a lánya? Családban marad, nem?
És a végső, de legfontosabb szempont: azt a szegény 14 éves lányt kinek lenne szive egyedül, védtelenül kiengedni aközé a sok migráncs közé? A TEK vigyázzon rá ott kinn is. Hiszen ő mondta, hogy azoktól minden kitelik. Jöjjön csak haza, van nekünk hazai és erdélyi lakosunk erre a célra. Ne bízzuk ezt azokra.
Csizmás Kond
..mese hülyegyerekeknek...és láss csodát sokan hallgatják...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.