Több baleset is történt szerda reggel.

Az Útinform jelentése szerint szerda reggel a következő a helyzet az utakon:

- A 62-es főúton, Dunaújvárosnál az M6-os autópálya közelében két autó karambolozott. A 2-es km-nél a fél útpályát lezárták.

- Dunaföldvártól délre, a külső Bölcskei úton fának rohant egy személyautó. A 2-es km-nél félpályán halad a forgalom.

Balesetek lassítják a haladást a főbb utakon

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M1-es autópályán, Budapest felé a 21-es km-nél, ahol korábban egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze, már mindkét forgalmi sáv használható, a sérült járművek a leálló sávon vesztegelnek.

- Az 510-es főúton, Taksony átkelési szakaszán a csatornahálózatot javítják. A 21-es km-nél a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

- Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határátkelőnél jelenleg a ki- és a belépő forgalom is zavartalan.

Burkolatjavaítás az M1-es autópályán

Az M1-es autópályán burkolatjavítás miatt két szakaszon is sávelhúzással terelik a forgalmat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 34-es és a 43-as km között a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé szintén két sávon lehet közlekedni. A terelésnél a 39-es km-nél lévő bicskei csomópontot nem zárták le, viszont a kihajtáshoz a Hegyeshalom felé haladóknak a saját oldalukon kell maradniuk.

A Budapest felé vezető oldalon az 54-es és az 51-es km között újabb terelést építettek ki. Így a főváros irányába a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldal belső sávján halad. A terelésnél mindkét irányban biztosított a két-két sáv!

M0-s déli szektor

- Az M0-s autóút déli szektorában a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban megnyitották a felhajtó ágat az M1-es felé vezető oldalra. Ezzel nemcsak a halásztelki, hanem a csepeli csomópontot is használhatják az autósok, ha az M0-s autóúton Győr irányába szeretnének közlekedni. A forgalom az új csomópont pihenőhelyhez közeli félkörén haladhat. Szigetszentmiklós irányából a korábban megszokott módon lehet felhajtani az M0-s M1-es felé vezető oldalára, míg a Csepelről érkezők a szigetszentmiklósi körforgalomig elhaladva térhetnek vissza és az épülő csomópont elkészült részén keresztül hajthatnak fel az M0-s Győr felé vezető oldalára.

M7-es siófoki lehajtó-lezárás

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.