A szakról egyenes út vezetne az államszervezet legfelsőbb szintjeire. A szakról egyenes út vezetne az államszervezet legfelsőbb szintjeire. Állami vezetők oktatására indít új szakokat is tartalmazó képzéscsomagot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem - írja a Magyar Idők. A lapnak Koltay András, az intézmény rektora azt mondta, a tervezési szakaszban lévő képzéssel nem a már vezető beosztásúak továbbképzése a cél, hanem egy olyan mesterképzést szeretnének létrehozni, amely lehetővé teszi, hogy annak, aki ezen a területen diplomát szerez, egyenes útja lehessen az államszervezet legfontosabb, kiemelkedő szakmai feladatokat ellátó területeire.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az államvezető-képzésnél is veszélyesebb gondolat

Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora nyilatkozott a Magyar Idők*nek

A nyilatkozat fő témája sem volt piskóta: „olyan mesterképzést szeretnének létrehozni, amely lehetővé teszi, hogy annak, aki ezen a területen diplomát szerez, egyenes útja lehessen az államszervezet legfontosabb, kiemelkedő szakmai feladatokat ellátó területeire”.
Azonban a derék párt-nyikhaj ennél vadabbakat is mondott, köztük „rászorítani őket arra, hogy betartsák a nyilvánosság bizonyos alapvető játékszabályait a demokratikus állam működtetése és a társadalom rendje érdekében”!
Mondanom sem kell, hogy persze mind a nyilvánosság, mind a szabályok, valamint a demokratikus állam és a társadalom rendje náluk a saját elképzeléseiket jelentik! =))
nevemnick
Na b+, fidesz-fiókákat képeznek ki a markecolás alapismereteire, Magyarország és polgárainak kirablására.
kereső
Hetediziglen tiszta pedigré előirás a bejutáshoz. De minimum szochazás felmenőkkel kell rendelkezni.Az se hátrány,sőt!! ha erdélyi,vajdasági,ukrán iskolákba járt eddig.
tudode
És még mindig feltételes módban!
.
Ez a szándék már ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG az után, hogy a JOG-ÁSZ Bíbó-isták megszállták az államot mindenféle közigazgatási TUDOMÁNY nélkül, és annak hiányában úgy szétqurták az államot, hogy a kupikban is klasszisokkal nagyobb rendszeresség van!
.
A JOG-ÁSZ hadsereg még saját TUDOMÁNYÁBAN is bukót játszottak/szanak annyi ALKOTMÁNY ELLENES jogszabállyal, mint a HIM-ALÁJA, amely következtében az EU-ban szőnyeg szélére kerül állandőan a FŐFEJ BEJ
.
Az államigazgatási ismeret mellé KÖTELEZŐ LETT "volna" icike-pici ÁLLAMHÁZTARTÁSI ISMERET felkapkodása is, és akkor talán nem következett volna be, hogy!
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
A FASZA GYEREK szakbarbár műve ide vezetett!!!
RonaGyuri
@Shikari: tartok tőle, hogy magadfajták fognak válogatni!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: nem tudom, hogy a szoclibek mit tennének, mert semmi közöm hozzájuk, Bár az igazat megvallva a dumád - szokás szerint - bornírt, lévén a létezőben volt az a divat, most mostanság - ez persze Orbánék ismeretében nem meglepő - a párthűség a kiválasztási szempont! Bár a késői kádáriban csak az egyik volt, de mostanság ismét az egyetlen!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.