Ítéletet hozott a Budapest Környéki Törvényszék egy két és fél évvel ezelőtti, borzasztó gyilkosság ügyében.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a 22 éves kakucsi fiatalembert, aki videókból vett szadisztikus fantáziáját megvalósítva 13 késszúrással kivégezte, kibelezte 20 éves volt iskolatársát két és fél évvel ezelőtt – írja a 24.hu.

Az elkövető leghamarabb 25 év múlva bocsátható szabadon.

K. Bálint 2016. március 4-én több mint egy tucat késszúrással kivégezte a volt iskolatársát, a szintén kakucsi M. Vivient.

A lap azt írja, a tehenészetben dolgozó fiatalember régóta szerelmes volt Vivienbe, de a párkapcsolatban lévő fiatal lány visszautasította a közeledését. Abba viszont belement, hogy a fiú néha hazavigye Budapestről a különóráiról.

Az ügyész elmondta, hogy K. Bálint korábban mindössze háromszor vitte haza M. Vivient Budapestről, aki csak nagy ritkán járt el szórakozni a barátaival és még csak soha nem is csókolózott a fiatal férfival. Az ügyész szerint a fiatalember csak azért ment Vivien elé a szórakozóhelyhez, mert közösülni akart vele.

A gyilkosság napján, 2016. március 4-én az áldozat egy diszkóban szórakozott a Népligetben, hajnalban pedig felhívta a férfit, hogy vigye haza. K. Bálint el is indult érte, de magához vette vadászkését is.

A vád szerint az volt a célja, hogy megvalósítsa azokat az iPadjére feltöltött felvételeket, amelyeken fedetlen hasú nőket kínoznak, bedarálnak vagy ölnek meg nagy pengehosszúságú késekkel.

Amikor már Kakucs határánál voltak, megállította a kocsit, és több mint egy tucat késszúrással végzett M. Viviennel.

A szúrások között számos olyan köldökkörnyéki húzott szúrás is volt, amiket korábban videókon nézegetett.

A kést utána a kéménybe rejtette.

Az eljárás során háromszor is beismerte a gyilkosságot, de később mindig visszavonta azokat.

K. Bálint az utolsó szó jogán azt mondta, nagyon sajnálja a történteket.

A bíróság emberölés büntette miatt életfogytiglani fegyházra ítélte, azzal, hogy legkorábban 25 év múlva bocsátható szabadon feltételesen.

Forrás: 24.hu, 444

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
azért azt is figyelembe vehetnék a szép fiatal lánykák , pláne akinek már rálátása is van , hogy érzelem szegény korabelit ne cukkoljonak már ... nem jól sül el
Fradigege
Nagyon sajnálja. Csüccs! Remélem fűthetek rá és az én adómból zabálgat. 25 ÉVIG! minimum
vacsi
Ha életfogytiglant kapott, 25 év múlva szabadulhat? Ez vicc, még akkor is, ha törvényes! 25 év múlva ereje teljében lesz, kiéhezve a szexre ...
És hogy sajnálja? Azt elhiszem! Nem volt a pakliban, hogy elfogják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.