Az adatfeldolgozás 2017-es kezdete óta 47 levéltári munkatárs körülbelül 500 iratfolyóméternyi anyagot nézett át, ez megközelítőleg 4000 dobozt jelent, melyekben egyenként 600 irat van. Ha az említett dokumentummennyiséget szorosan egymás mellé rakjuk az Budapesttől akár Szolnokig érne.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ha regény lenne akkor Haley után: "Roots: The Saga of Orban's Families" lehetne a címe! =))
csipetke
@dr. prédikátor: A címben írja,hogy a meghatározó tisztségviselőkről készül a lista.Úgy látszik,orbán nem volt meghatározó...
papa.49
@csipetke: Az nagyapja szerepelhet benne, mert az apja akkor tájt lehetett úgy 16 éves ...
A köteles faterjának is szerepelnie kell benne ...
nezelodo
Ajaj! Alighanem sikerült már eltakarítani az irattárból a közjogi méltóságaink és felmenőik viselt dolgairól egykor készült dokumentumokat, az 56-os áldozatok pedig nem beszélik ki, mi történt velük, és kiknek a szochazás plecsniéjért adták az életüket.
nezelodo
Olyan jó a lista, hogy kb egy perc alatt a mi kis városunkban nyolc tíz ember neve ugrott be akinek a listán kellene lennie, de "valamiért elvesztek" a NER bugyraiban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.