Egy teljes üzletág hanyatlását követhettük szemmel, mindössze három nap alatt. Hogyan jutottunk el idáig? Kezdjük egy kis történelemmel: a lakás-takarékpénztárak legelőször 1997-ben jelentek meg Magyarországon. 2005-ben közel egymillió szerződés volt, és az idő múltával egyre többen vették igénybe mostanáig a 30%-os állami támogatást.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Azért az LTP és a CSOK támogatási rendszere abban lényegesen eltér, hogy az LTP-nél a szerződőt takarékosságra kényszerinti -- tehát az összeg 70 %-át saját maga gyüjti össze --, amig a CSOK egy vissza nem téritendő támogatás, ahol a feltételek között nincs "önrész"!! És hogy 8 év mulva a szerződő szabadon felhasználhatja, ez csak 1 mondat!! Akárhány évre is szerződött, a kapott összeggel el kell számolnia és máris nem költi luxusutazásra, vagy bármire szabadon!
tudode
Egyszerű ügy-let!
.
Az ÁLLAM ma már az aki abban a hiszemben, elkövetése következtében RETTEG a NÉPTŐL meggondolta magát BÜNTI-ből nem 'adja"! A társasházak, stb-k sem legyenek kivételek, már ami a FENNTARTÁSUKAT illeti, a FENNTARTHATATLAN betonteknőcöknél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.