A kormánylap cikke szerint nem Adyval kellene fémjeleznünk az első világháború magyar vonatkozásait, hiszen ő nem is volt katona. "A történetben megemlített személyek nem a képzelet szülöttei, amennyiben a következő írásban bárki magára ismerne, gondolkodjon el saját életén és felfogásán! " – kezdi a Magyar Időkben Vastag Andrea irodalomtörténész cikkét arról, hogy, „nem kurzuskeresztényekre, hanem igazi, lélekben keresztény emberekre van szükség, mert egyedül ők képesek arra, hogy újra felépítsék Magyarországot”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezek a SENKIK akik itt gyalázzák Ady Endrét már régen sehol se lesznek mikor Ady még mindig a magyar nép egyik NAGY KÖLTŐJE lesz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Pedig érdekes olvasmány Ady publicisztikája az 1900-s évek elejéről.
Nem egy szövege, más nevekkel, de ma is aktuális!
Nagyon szép Istenes versei is vannak! Néha, olvasni kellene, mielőtt zöldeket ír egyik másik ítész!
tulipan
Ezek a jobbos, illetve bocsánat narancsos álújságírók elolvastk eygáltalán szegény Ady életrazját, mielőtt ezt baromian hülye lejáratószöveget leírták??? Kretén állatok!
Commenter
@bencemacska: Már meg sem lep, hogy a megboldogult tulipános párt egykori emberei és pereputtyuk a fidesz-kdnp-ben él és virul. Az irodalomtörténész asszony pont olyan mint a férje történészben: csak el kell olvasni Raffay agymenéseit Trianonról. VA arra céloz, hogy pl. a CDU, a CSU kurzuskeresztény pártok, míg az egyetlen igazi,lélekben keresztény emberek a "király és az ő sleppje". Akasszuk fel??? "Könyörgöm, akasszuk fel..." majd a nép(harag) és a történelem eldönti...
tulipan
Rémisztő, hogy mennyi síkhülye jár-kel, ebben a gügyék országa Orbanisztánban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.