Természetesen ezentúl is tiltott légtér lesz a paksi atomerőmű felett, csak nem úgy, ahogy ezt a fogalmat eddig ismertük. Merthogy Magyarországon volt egy-két olyan terület, amelynek tiltott légterét nem lehetett légiközlekedésre használni. A tiltott légtérben ugyanis a légiközlekedés minden körülmény között tilos volt, ez alól pedig még a légiközlekedési hatóság sem adhatott felmentést. Mától mindez megváltozott. Tiltott légtér Magyarországon egyébként két terület felett található: Paks és Csillebérc felett. Mindkét terület atomenergiát alkalmazó létesítményként került ezen szigorú védelem alá, amely ezentúl miniszteri engedéllyel - eseti jelleggel - felülbírálható lesz.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
"Természetesen ezentúl is tiltott légtér lesz a paksi atomerőmű felett, csak nem úgy, ahogy ezt a fogalmat eddig ismertük."
Semmi fogalom nem azt tartalmazza már, ahogy eddig ismertük.
Istent játszanak, akinek akarok adok, akiknek nem akarok nem adok.
Erre adtak felhatalmazást a kormány hívei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.