Áll elébe az újabb nemzetbiztonsági átvilágításnak, csupán annyit kér, akkor már Orbánt is világítsák már át, mert ezt valahogy nem tették meg állítása szerint az elmúlt 28 évben.

Mint ismert, Demeter Márta, az LMP frissen megválasztott társelnöke ellen kezdeményezett nemzetbiztonsági felülvizsgálatot Kósa Lajos, a Parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke (Demeter a bizottságban alelnök), miután a Fidesz szerint az LMP-s képviselő 30 évre titkosított adatokat hozott nyilvánosságra, valamint meggyanúsította Orbán Viktor egyik lányát, hogy egy katonai repülőgépen hozták haza Ciprusról.

Demeter Márta visszaszólt Kósának, szerinte másra is ráférne a nemzetbiztonsági átvilágítás

Demeter Márta, az LMP parlamenti képviselője felszólal a Sargentini-jelentésre reagáló határozati javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. október 3-án. Balról Ungár Péter, az LMP képviselője

Fotó, címlapi kép: MTI/Kovács Attila

Demeter Márta közleményben reagált Kósa Lajos szavaira az atv.hu cikke szerint:

Természetesen nagy örömmel állok elébe az újabb, 5 év alatt immár harmadik, nemzetbiztonsági átvilágításomnak. Ha már Kósa Lajos, a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke amúgy is Kövér László házelnökhöz fordul, elvárom, hogy kezdeményezze Orbán Viktor miniszterelnök nemzetbiztonsági átvilágítását, melyet folyamatosan elkerült az elmúlt 28 évben.

Kérem a bizottsági elnököt arra is, hogy a Honvédelmi és rendészeti bizottság vegye napirendre a következő ülésen a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat beszámolóját arról, hogy mit keresett Zaid Naffa, a nemzetbiztonsági ellenőrzésen kétszer megbukott jordán tiszteletbeli konzul a Magyar Honvédség honvédtisztjeinek avatásán.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán megmondta érthetően: a választási “győzelem” után jön az “elégtétel”. Jön a leszámolás. Hodie mihi, cras tibi. Ma nekem, holnap neked. Ha ma nem cselekszünk, holnap már kevesebben leszünk…holnapután még kevesebben… És utálom, hogy mindig igazam van… Tehát egyszer mindenki sorra kerül. A teszt már folyik. Ma a hajléktalanok. Tőlük nincs mit elvenni, de hát ez csak teszt… Hadd idézzem ide Emil Gustav Friedrich Martin Niemöller német teológus szavait: Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.Amikor a szocialistákat bezárták, csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
@Pegero: Soha semmi olyat nem tettem amiért golyóálló mellényt kellene viselnem.
herczeg0210
@Pegero: De miért is kell engem tökön rúgni? Mert más véleményen vagyok? Állítólag még szabad...
kulabombaafityiszre
@Pegero: október 21., 16:46
Talán erről ha papolnál valamit.Ide másolom,hátha így megérted.

"Természetesen nagy örömmel állok elébe az újabb, 5 év alatt immár harmadik, nemzetbiztonsági átvilágításomnak. Ha már Kósa Lajos, a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke amúgy is Kövér László házelnökhöz fordul, elvárom, hogy kezdeményezze Orbán Viktor miniszterelnök nemzetbiztonsági átvilágítását, melyet folyamatosan elkerült az elmúlt 28 évben.

Kérem a bizottsági elnököt arra is, hogy a Honvédelmi és rendészeti bizottság vegye napirendre a következő ülésen a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat beszámolóját arról, hogy mit keresett Zaid Naffa, a nemzetbiztonsági ellenőrzésen kétszer megbukott jordán tiszteletbeli konzul a Magyar Honvédség honvédtisztjeinek avatásán."
herczeg0210
@Pegero: Sajnos tanultam művészeti anatómiát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.